×�פיק פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 שלום חברים. לקראת סיום הפגרה בת השבועיים בה היה בית הספר, אנו מעוניינים להרחיב את צוות ההדרכה שלנו. האינטרס שIFS יצליח הוא של כולנו. הערות: IFS לא מתחייבים לקבל את כל בקשות ההתנדבות. כמו כן מדריכים שיבחרו יעברו קורס הדרכה מטעם IFS.
×�פיק פורסם יולי 17, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2006 הגיל המינימלי להגשת מועמדות למדריך היא 15. לגבי עוזרי מדריך, כל מקרה בנפרד. אך יש אופציה גם מתחת לגיל 15 להיות עוזרי מדריכים.
Dolav Nitay פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 הגיל המינימלי להגשת מועמדות למדריך היא 15.לגבי עוזרי מדריך, כל מקרה בנפרד. אך יש אופציה גם מתחת לגיל 15 להיות עוזרי מדריכים. וכדי להיות WEBMASTER?
×�פיק פורסם יולי 17, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2006 כמו כן דרושים מדריכים לקורס IFR שאנחנו פותחים. לפנות באותה הדרך שרשומה למעלה, או בפנייה אליי, או בפניה אל יהב ברזילי, אחראי קורס IFR.
Ohad Shalev פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 הגיל המינימלי להגשת מועמדות למדריך היא 15.לגבי עוזרי מדריך, כל מקרה בנפרד. אך יש אופציה גם מתחת לגיל 15 להיות עוזרי מדריכים. וכדי להיות WEBMASTER? כדי להיות WEBmaster ההגבלה היא מעל גיל 13 (מכיוון שאנו דורשים רישום ל-VATSIM) וידע ב-HTML כמו כן ידע ב-PHP/SQL..
Bar69 פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 אני לא מבין מה הצורך בידיעת טיסת מכשירים לקורס ראייה.
Ohad Shalev פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 מכיוון שחניך ששואל מדריך שאלה ולא משנה מאיזה סוג, מצפה לתשובה מהמדריך גם אם זה בנושא מכשירים וזה ממש לא מקצועי לראות את המדריך שלך אומר לך "לא יודע"... בדיוק בגלל זה אנחנו דורשים גם שעות IFR רק כדי שיהיה איזשהו מושג בטיסות מכשירים למדריך CVFR...
Izik Bakshi פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 בהזדמנות זו, כל הכבוד לאנשי IFS על העבודה הקדושה, הלוואי והיה לי זמן להדריך, אבל בנוגע לפיקוח בטיסות של החניכים, אם אני בבית אז אני לשרותכם.
×�פיק פורסם יולי 17, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2006 תודה רבה איציק. החבר'ה הצעירים נורא נלהבים לעזור. אנחנו מחפשים גם את הדור הישן, החבר'ה הותיקים מאוד עם הידע הרב שיהיה מוכנים לעזור לנו.
Ben Zwebner פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 תודה רבה איציק.החבר'ה הצעירים נורא נלהבים לעזור. אנחנו מחפשים גם את הדור הישן, החבר'ה הותיקים מאוד עם הידע הרב שיהיה מוכנים לעזור לנו. cough*** Opher ** Cough :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: If i had the time, I would apply, but I dont :| :cry:
Omer k פורסם יולי 17, 2006 דיווח פורסם יולי 17, 2006 למה רק פוטושופ? יש עוד הרבה תכונות גרפיות שלא נופלות באיכות. לא שאני אגיש מעומדות(חוסר זמן עצום לצערי), אבל זה דרישה קצת מוזרה בעיני.
Ohad Shalev פורסם יולי 18, 2006 דיווח פורסם יולי 18, 2006 כמו כן אני רוצה לפרסם בהזדמנות זאת על דרישה למדריכים לקורס המסוקים שלנו שחוזר לאויר... בקשות קבלה יתקבלו באמצעים שהוזכרו מעלה... בתודה מראש
Yahav Barzilay פורסם יולי 26, 2006 דיווח פורסם יולי 26, 2006 חבר'ה אנחנו עדיין מחפשים כ-3-4 מדריכים לקורס מכשירים שיפתח בקרוב מאוד! מי שחושב שהוא מתאים מוזמן לפנות אלי במייל (Barzilay20@Walla.co.il) או אל אפיק ברק. במייל להשאיר: שם מלא, מספר ואטסים וכתובת מסנג'ר. תודה