×�הרון VATIL2 פורסם ספטמבר 9, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2003 שלום לכולכם, לנוחיותכם, הכנתי דף הסבר והנחיות איך ומה לעשות בנידון, מצורף כאן, ואני משוכנע שכולכם תתגברו על התהליך. נא הדפיסו את אישור הרישום שמתקבל בדו"אל שלכם, כי בלעדיו לא תוכלו להכנס הן לחניון האורחים והן להרשם בעמדת הרישום בכניסה. מקווה שהכל ברור, אז בהצלחה ולהתראות באירוע............. יום טוב, אהרון. 2004 שלום לכולכם, בכדי להקל על אלה מכם המתקשים בתהליך ההרשמה לאירוע (קצת מסורבל לטעמי), רשמתי כמה צעדים לביצוע, בתקווה שיהיה לכם לעזר. חוץ מזה, כל מי שמצליח "להתגבר" על הסימולטור ולנחות בשלום, לא תהיה לו בעיה, אז ככה: 1. כניסה לאתר של אגודת התעופה הישראלית בקישור: www.aopa-israel.org.il 2. לרדת לתחתית הדף עד ל- BANNER של הסימולטור, דבל קליק ואתם עוברים לדף ההרשמה הראשוני. 3. לחיצה על הסטיק השחור ואתם מקבלים חלון עם 2 אפשרויות לבחירה. מי שיש לו כבר חשבון אצל מיקרוסופט יבחר את אפשרות מספר 1 . מי שעוד אין לו , בוחר אפשרות מספר 2. 4. אני בחרתי באפשרות מספר 2 בכדי למנוע בעיות רישום. בחלון השאלון שנפתח ממלאים את הפרטים האישיים המסומנים בכוכבית אדומה (חובה), בחלוניות המבקשות פרטי עיסוק, חברה, תפקיד אני כתבתי "לקוח פרטי" ו"אחר" במקומות האחרים. מי שיש לו נתוני יסוד שונים, נא למלאם לפי הצורך והבנתו. 5. אם כל הפרטים מולאו כדרוש, בסופו של עניין תופיע הודעה עם הכותרת "הזמנה לטיסה – אירוע השקת 2004 " בצירוף אישור הפעולה ומשלוח הודעת דו"אל לכתובת האישית ומספר הרישום. לאחר מספר דקות ניתן לשלוף את אישרור הרישום בתיבת הדו"אל האישית, אותה יש להדפיס ולהביא ביום האירוע ,להציגה בכניסה לחניון האורחים ולאחר-מכן ב"עמדת הרישום" בכניסה לאירוע. זהו, אם הגעתם עד כאן, עשיתם את זה והשאר נתון בידיכם. בהצלחה ויום טוב ומוצלח לכולנו.