Dolav Nitay פורסם יולי 22, 2006 דיווח פורסם יולי 22, 2006 היה פיקוח מצוין וגם התנועה היתה בסדר, לפחות עד שהשרת של וואטסים קרס והסקווק בוקס התנתק לי...
Or Netzer פורסם יולי 24, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2006 שימו לב גישה ות"א יעלו הערב 24-7-06 מ2100 עד 2300 תבואו בהמוניכם. אין דינות להזכירכם.
Ben Bezalel פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 אור לפי דעתי אתם לא צריכים לפתוח טופיק על זה בשביל מה יש את השורה שרצה למעלה :?: :?: ELY101 עולה בקרוב!
Erez Savir פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 סליחה באמת,אבל בשביל מה יש את השורה רצה? למה לך מותר לפתוח ולמשל שאחרים פותחים אתה ישר עוקץ ורושם שיש שורה למעלה?אתה יותר חשוב? בוא תסביר לי...
Dolav Nitay פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 עשיתי עכשיו טיסה מאילת לנתב"ג, פיקוח מצוין! בהתחלה בתל-אביב היה משעמם, אבל אז החלה לזרום תנועה, כשעברתי לגישה התחיל להיות מעניין הגעתי פעם ראשונה לגישת ILS ל-12 ממזרח, תודה לאלעד על תל אביב לאור על גישה ולמתן על המגדל, לניב לא הספקתי להגיע אבל תודה גם לו
Eldar Sella פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 חבל, יצאתי לפרנקפורט אחרי 2000, אם הייתי מחכה קצת :| אני מקווה שגם מחר זה יהיה
Dolav Nitay פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 חבל, יצאתי לפרנקפורט אחרי 2000, אם הייתי מחכה קצת :| אני מקווה שגם מחר זה יהיה גם אני, חבל שאני אגיע ממינכן בסביבות 1830-1900
Chen Cohen פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 הרגע סיימתי טיסה מב''ג לאילת היה מעולה CAU רצה להתעלל בי טיפה שעשה לי תקלת מנוע על המסלול לפני הנחיתה שלי..ת''א השתלט על הבעיה :wink: ואלעד מצטער על הטיול הקטן לירדן בפיינל :mrgreen: תודה לקרקע מגדל גישה ות''א 4X-KPA
4X-CDA פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 הרגע סיימתי טיסה מב''ג לאילת היה מעולה CAU רצה להתעלל בי טיפה שעשה לי תקלת מנוע על המסלול לפני הנחיתה שלי..ת''א השתלט על הבעיה :wink: ואלעד מצטער על הטיול הקטן לירדן בפיינל :mrgreen: תודה לקרקע מגדל גישה ות''א 4X-KPA [/quote איזה בכוונה איזה !?!?! הלך לי מנוע אחרי שהמראתי אמר לי להתנתק... :? נו טוב...חשבתי ש-VATSIM מציאותית או שחלק ממנה לפחות... :?
E.Z פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 הרגע סיימתי טיסה מב''ג לאילת היה מעולה CAU רצה להתעלל בי טיפה שעשה לי תקלת מנוע על המסלול לפני הנחיתה שלי..ת''א השתלט על הבעיה :wink: ואלעד מצטער על הטיול הקטן לירדן בפיינל :mrgreen: תודה לקרקע מגדל גישה ות''א 4X-KPA [/quote איזה בכוונה איזה !?!?! הלך לי מנוע אחרי שהמראתי אמר לי להתנתק...
4X-CDA פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 שניה! אני לא מבין! מה אני יבקש ?? הלך לי מנוע אחרי שהמראתי ! מה אני יעשה את זה בכוונה??!?!?
Erez Savir פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 לא עקץ אותי ספציפית אבל אני יכול לתת לך מספר דוגמאות לכך שהוא רשם בשביל מה לפתוח הרי יש שורה למעלה...אבל אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח...
E.Z פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 שניה!אני לא מבין! מה אני יבקש ?? הלך לי מנוע אחרי שהמראתי ! מה אני יעשה את זה בכוונה??!?!? סעיף בסיסי בנהלי ווטסים ברמת העיקרון אין חירומים בסימולטורים יש יכולת ברורה לבטל את האפוציה של תקלות - וההמלצה מופיע גם ב PRC לדעתי האופציה היחידה היא להכריז מול בפקח על אפשרות לתקלה בפרטי או במירשה- ואם הוא מאשר אז לתת לסימולטור להשתולל. לא יזיק מידי פעם לרענן נהלים או לחילופין לעבור עליהם מראש
Izik Bakshi פורסם יולי 24, 2006 דיווח פורסם יולי 24, 2006 לא עקץ אותי ספציפית אבל אני יכול לתת לך מספר דוגמאות לכך שהוא רשם בשביל מה לפתוח הרי יש שורה למעלה...אבל אני לא רוצה לפתוח פה ויכוח... ארז, אתה צודק, לא היה צורך בלפתוח נושא, והיה צריך להעיר על כך, בנוסף קיימת הודעה שלי עם "דביק" בנושא פיקוח שבועי, וציינתי שם שניתן שם לפרסם שעות משמרת של כל פקח שרוצה לעלות במהלך השבוע, בהזדמנות הקרובה שיהיה לי זמן בבית אני ימשיך את נושא פיקוח שבועי. באמת מיותר ויכוח מי אמר למי ומתי, שורה תחתונה זה שיש שורה נעה בפורום, יש רישום ביורובוק שמופיע באתר, יש נושא דביק בפורום, ותמיד אפשר לרשום שעת סגירה ב ATIS, מסכים עם אלעד שהיה מיותר ולא צריך לפתוח הודעה. שבוע טוב לכולם..
mickey lip פורסם יולי 25, 2006 דיווח פורסם יולי 25, 2006 שורה תחתונה זה שאנשים לוקחים את CAU בלי לשאול ואז עושים פדיחות איתו :green: סתם
אורח פורסם יולי 25, 2006 דיווח פורסם יולי 25, 2006 שורה תחתונה זה שאנשים לוקחים את CAU בלי לשאול ואז עושים פדיחות איתו :green: סתם שלא לדבר על שלוקחים את ELY232 ועושים עוד יותר שטויות במקביל ל 4X-CAU ..מחזה הזוי \ מיקרה חמור של סכיזופרחה
Or Netzer פורסם יולי 25, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2006 אני מקווה שזה ציניות \: כן אל תדאג זוג ליצנים.
mickey lip פורסם יולי 25, 2006 דיווח פורסם יולי 25, 2006 אני מקווה שזה ציניות \: מה ציניות? פעם אחרונה אתה לוקח אותו בלי רשות של רגע ודולי. אתה לא רואה אייקונים? שמתי לך חיוך, אז או שאתה לא רואה או שאתה לא מבין בדיחות. חוץ מזה ,פעם אחרונה שמעת? ....
Or Netzer פורסם יולי 25, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2006 אני מקווה שזה ציניות \: מה ציניות? פעם אחרונה אתה לוקח אותו בלי רשות של רגע ודולי. אתה לא רואה אייקונים? שמתי לך חיוך, אז או שאתה לא רואה או שאתה לא מבין בדיחות. חוץ מזה ,פעם אחרונה שמעת? .... להרגע בובה :mrgreen:
4X-CDA פורסם יולי 26, 2006 דיווח פורסם יולי 26, 2006 שים לב שלא פניתי אליך...אבל בכל מקרה הבנתי את הבדיחה ש'ך... אבל עזוב לא בא לריב ! לא מכיר אותך בכלל וחבל שתאבד לשנינו הזדמנות להכיר עוד אנשים. סגור ?