עבור לתוכן
matan

******posky 753-lds panel merge v2****

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,כרגע סיימתי את המרג' החדש של הצי 753 של ארקיע ביחד עם הפאנל של הLDS.

כרגע המרג' מכיל תכונות של 757-300 בלבד,ועריכה של הAIR FILE של הLDS לתכונות של 753 אך עדיין יהיה תחת שם B767-300.AIR בשביל שהVNAV והLNAV יעבדו(LDS עשתה הגנה כלשהי ולכן זה מצריך את אותו שם) בעזרת תוכנת AIR-ED ופה אני רוצה לומר המון המון תודה לתומר חיים ששלח לי את התוכנה,ישב איתי בטלפון הרבה זמן ועזר לי,וגם המון תודות לעידו רוזנטל :) סיימתי כרגע גם עריכה של הפאנל של הLDS שכללו כמה שינויים פנימיים אך את זה לא אוכל לשחרר לציבור. המרג' כעת כולל 95% של תכונות של 753 שנשאר של פוסקי ועוד 5% קונפיגורציה בשביל שהפאנל של הLDS יעבוד עם כל הפונקציות שלו(כן אלדר,גם FLCH וכ'ו :mrgreen: ) וכאמור גם עריכה עצמאית של קובץ הAIR של הLDS 763 ששונה לתכונות AIR של 753. בקשר לשאלת ה752-החלטתי שלא לבצע מרג' עליי מכמה סיבות:

1. מיתר עשה מרג' מצויין=]

2. הפאנל של ה752 מאוד שונה מהפאנל של הLDS(הכוונה 763) וכולל שינויים והבדלים בFMC וגם בOVERHEAD כאשר שב753 ההבדל הוא רק בשני כפתורי הISOLATIONS שיש ב753 כפתור אחד בודד.

אני מעוניין להמליץ על סאונד מעולה 752 שניתן להשיג באבסים:Rolls Royce RB211-535 V3 FINAL סאונד נהדר ללא ספק.

נכון לשעה הנוכחית אני עדיין לא משחרר אותו לאבסים מפני שאני רוצה לבצע בו עוד מס' בדיקות,מי שרוצה לעזור לי לבדוק אותו ולהיות טסטר שישלח לי הודעה במסנג'ר או הודעה פרטית. אני מאמין שלקראת מחר אני כבר אשחרר אותו. תודה רבה לכולם :)

פורסם
עדיין יהיה תחת שם B767-300.AIR בשביל שהVNAV והLNAV יעבדו(LDS עשתה הגנה כלשהי ולכן זה מצריך את אותו שם)

:shock: את זה לא ידעתי, אולי בגלל זה המרג' 752 לא עבד לי טוב?

בכל אופן, אני מחכה למרג' שלך בתקווה שיעבוד כמו שצריך :) (ועם FLCH :mrgreen: )

כל הכבוד :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...