mickey lip פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 http://www.passur.com/sites.htm נחמד מאוד. תודה לדודי מישה על הלינק לאתר. תהנו.
mickey lip פורסם יולי 27, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2006 חבל שאין את בן גוריון! על לא דבר, בכיף , תהנה . ישראלים, רק תלונות יש להם, מדהים.
4X-CDA פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 וואו איזה מגניב ! אני אשתמש בו כשההורים שלי יצאו לניו יורק תודה!
×�פיק פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 מגניב ביותר ועכשיו לשאלה. חייבת להיות איזושהי הגנה ביטחותית על הסיפור. פעם שמעתי שדברים כאלו, שנותנים לנתונים מזמן אמת, הם לא חוקיים. הרי אפשר להשתמש בזה למטרות טרוריסטיות לא? יש דילאיי מסויים או שזה פשוט אמיתי באמת, ואף אחד לא באמת חושב שטרוריסטים יעשו בזה שימוש?
saar23 פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 וואי גדול!!! אני מכיר משהו דומה GMAPS של google גם משהו נחמד שאפשר להאזין לפקחים שם.
ראם אדם פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 חבל שאין את בן גוריון! על לא דבר, בכיף , תהנה . ישראלים, רק תלונות יש להם, מדהים. להזכירך גם אתה ישראלי!!! ואם פגעתי בך אני מצטער מאוד ותודה רבה!
yossilevy פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 גם זה אתר נחמד לפי מספר טיסה http://www.khou.com/insidekhou/siteutil ... ghttracker יוסי לוי
mickey lip פורסם יולי 27, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2006 חבל שאין את בן גוריון! על לא דבר, בכיף , תהנה . ישראלים, רק תלונות יש להם, מדהים. להזכירך גם אתה ישראלי!!! ואם פגעתי בך אני מצטער מאוד ותודה רבה! אני ישראלי גאה, במיוחד בימים אלו. חלילה, לא פגעת בי, סתם קטע שלי, אל תיקח ללב, סתם לא הבנתי למה זה הדבר שהיה לך להגיד על האתר ועוד שמת סימן קריאה בסוף,כאילו שאתה בא בטענות. בכל אופן אני מודה לך על ההתייחסות וההתחשבות, זה כבר יותר יפה.
eliad3d פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 מגניב ביותרהרי אפשר להשתמש בזה למטרות טרוריסטיות לא? יש דילאיי מסויים או שזה פשוט אמיתי באמת, ואף אחד לא באמת חושב שטרוריסטים יעשו בזה שימוש? מדוע אתה שואל??
Yahav Barzilay פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 מגניב ביותרהרי אפשר להשתמש בזה למטרות טרוריסטיות לא? יש דילאיי מסויים או שזה פשוט אמיתי באמת, ואף אחד לא באמת חושב שטרוריסטים יעשו בזה שימוש? מדוע אתה שואל?? אפיק חבר באירגון טרור עולמי מוכר מאוד, אתה לא יודע? :roll: