E.Z פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 כחלק מההכנות למחזור הבא של פרוייקט אלעל עוברים המשתתפים קורס הכנה המלמד אותם את כל היסודות ההטסה הקורס כאמור גם פתוח למי שלא מעוניין לקחת חלק בפרוייקט . היום יתקיים השיעור הראשון במסגרת קורס ה 767 במיתקני אלעל בנתב"ג התכנסנו בשעה 17:00, אני בכלל הייתי בשוק ששיי ביאנקי הגיע מאילת (בטיסה) לטובת הקורס. בהתחלה עברו החברים סקירה קצרה על מיבנה הקורס והפרוייקט וקיבלו על דפים סיליבוסים, אחר כך אביב העביר לקבוצה קצת יותר משעתיים של שיעור הסוקר את כל מערכות ה 767 תוך ירידה עמוקה לפרטים, אחרי הפסקה קלה אני העברתי עוד שעה וחצי של שיעור FMC היה כיף לראות את החבר'ה יוצאים מנופחים, בשיעור הבא יעברו שיעור אוטומציה בטיסה ושעורי זרימת טיסה. לדעתי אם אני לא טועה זאת הפעם הראשונה שמעבירים קורס של סימולטור ממש בכיתה ולא בסיישן של מולטיפלייר, בשבוע הבא ייפתח גם הקורס המקביל של רן ומיקי על 737 שלהם מגיע הקרדיט על הרעיון של להעביר קורסים בתחום הנה קצת תמונות שצילמתי תודה לאביב ולקובי שדאג לאישורים ועזר לוגיסטית במה שהיה צריך.
Eldar Sella פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 תודה רבה אלעד,אביב וקובי, היה מעניין, למדתי קצת דברים חדשים כי רוב מה שלימדתם היה בסיסי (חוץ מכמה הסברים על ה OH מאביב שממש עניינו אותי וענו לי על שאלות) וחידדתם לי דברים והיה ממש כיף הייתי המום שאביב אמר לי שהוא בגיל שלי..הוא יודע פשוט יותר מדי זה מדהים :| נתראה בפעם הבאה :wink:
Aviv Giladi פורסם יולי 27, 2006 דיווח פורסם יולי 27, 2006 היה באמת מצוין, אני מאוד נהנתי, תודה רבה לכולם על המחמאות. תודה לקובי ולאלעד. אני מצרף קישור לקובץ שמסכם בנקודות את השיעור שאני העברתי היום. http://planet.nana.co.il/ely767/767systems.pdf
אורח פורסם יולי 28, 2006 דיווח פורסם יולי 28, 2006 סחטיקה אלעד ואביב, חבורת ה 737 תתחיל בשבוע הבא את לימודי הקרקע שלה ד"א אני מבין שחלק מהקורס של ה 75/76 זה גם להיות דיילי פרימיום ? :mrgreen: מצויין, יהיה מי שיגיש לצוותים של ה 737 דרינקים וארוחות במהלך האימונים :wink:
Arie Halperin פורסם יולי 28, 2006 דיווח פורסם יולי 28, 2006 לקובי ואלעד ולאביב על האירגון וההרצאות תודה לכולכם אחלה רעיון !!! משפר בהמון את ההבנה ויכולת התיפעול של המטוס אתם תותתחים אריה
Zeev Bucki פורסם יולי 28, 2006 דיווח פורסם יולי 28, 2006 ישבנו כולנו בכיתה הממוזגת ושמענו הסברים מעמיקים ומפורטים על הOVERHEAD ועל הFMC מפי אלעד ואביב ואני מודה להם על כך. כמו כן מגיע כל הכבוד לשי ביאנקי אתם קולטים את זה הבחור הגיע מאילת ללימודים... דרך אגב:בהקשר למה שרן פינקל כתב אז אם כבר שמו אותנו בכיתת הדרכה של דיילות אז יכלו כבר להביא איזו דיילת שתרצה לנו ואני מקווה שזה יתוקן עד לשיעור הבא ביום שלישי... בוקי זאב:4X-MJB
Or Netzer פורסם יולי 28, 2006 דיווח פורסם יולי 28, 2006 ישבנו כולנו בכיתה הממוזגת ושמענו הסברים מעמיקים ומפורטים על הOVERHEAD ועל הFMCמפי אלעד ואביב ואני מודה להם על כך. כמו כן מגיע כל הכבוד לשי ביאנקי אתם קולטים את זה הבחור הגיע מאילת ללימודים... דרך אגב:בהקשר למה שרן פינקל כתב אז אם כבר שמו אותנו בכיתת הדרכה של דיילות אז יכלו כבר להביא איזו דיילת שתרצה לנו ואני מקווה שזה יתוקן עד לשיעור הבא ביום שלישי... בוקי זאב:4X-MJB אתה גדול אתה :mrgreen: בוקי אתה לא מעדיף דיילת שתביא לך לשתות ולאכול? (והמבין יבין):mrgreen:
E.Z פורסם יולי 28, 2006 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2006 סחטיקה אלעד ואביב, חבורת ה 737 תתחיל בשבוע הבא את לימודי הקרקע שלה ד"א אני מבין שחלק מהקורס של ה 75/76 זה גם להיות דיילי פרימיום ? :mrgreen: מצויין, יהיה מי שיגיש לצוותים של ה 737 דרינקים וארוחות במהלך האימונים :wink: גם אתה תימצא את עצמך בכיתה 12 אחרי שהמזגן בכיתה 11 קורס ומסרב למלא את תפקידו יש אפשרות לבצטרף? כל הפרטים בשרשור הזה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13474
אורח פורסם יולי 28, 2006 דיווח פורסם יולי 28, 2006 סחטיקה אלעד ואביב, חבורת ה 737 תתחיל בשבוע הבא את לימודי הקרקע שלה ד"א אני מבין שחלק מהקורס של ה 75/76 זה גם להיות דיילי פרימיום ? :mrgreen: מצויין, יהיה מי שיגיש לצוותים של ה 737 דרינקים וארוחות במהלך האימונים :wink: גם אתה תימצא את עצמך בכיתה 12 אחרי שהמזגן בכיתה 11 קורס ומסרב למלא את תפקידו יש אפשרות לבצטרף? כל הפרטים בשרשור הזה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=13474 אנחנו כניראה נתנחל ב 18 :mrgreen:
אורח פורסם יולי 29, 2006 דיווח פורסם יולי 29, 2006 פשוט כל הכבוד! אני מוריד את הכובע בפני אלעד, אביב ומוטי על העבודה הנהדרת שעשו. הכל היה מאורגן למופת, דפים, סילבוס, עזרים, שימוש נכון בסימולטור, יופי של הדר"ט! ישבתי בכיתה ונהנתי מכל שניה. תודה לאל על עבור האירוח.
Boeing744 פורסם יולי 30, 2006 דיווח פורסם יולי 30, 2006 תודה רבה אלעד,אביב וקובי, היה מעניין, למדתי קצת דברים חדשים כי רוב מה שלימדתם היה בסיסי (חוץ מכמה הסברים על ה OH מאביב שממש עניינו אותי וענו לי על שאלות) וחידדתם לי דברים והיה ממש כיף הייתי המום שאביב אמר לי שהוא בגיל שלי..הוא יודע פשוט יותר מדי זה מדהים :| נתראה בפעם הבאה :wink: אחיך יודע במה אתה מתעסק בשעות הפנאי????
Eldar Sella פורסם יולי 30, 2006 דיווח פורסם יולי 30, 2006 כן, והתגובה שלו: "למה שלא תקנה טיסן וזהו." :roll: הוא עדיין תקוע על המחשבה שאני משחק במטוסים..
avitamim פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 הכל דופק כמו שעון והחומר מועבר יפה מאוד. ברכה והצלחה.
Matan Solomon פורסם אוגוסט 1, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2006 כל הכבוד לכם !!! נורא רציתי להצטרף אבל עד עכשיו הייתי עסוק במעבר דירה ולא הייתי לייד מחשב, עכשיו קצת מאוחר מידי... אני מקווה מאוד שיהיה מתישהו עוד קורס כזה בשיתוף עם אלעל, שאני אוכל אפילו לבוא ולהקשיב לשיעורים אפילו בלי להשתתתף בקורס... באמת כל הכבוד לכם !!