Izik Bakshi פורסם יולי 30, 2006 דיווח פורסם יולי 30, 2006 ברכות ומזל טוב לאורן אלקובי, על גיוסו היום לצבא ההגנה של ישראל (צה"ל :mrgreen: ) באמצע הלחימה הקשה. אורן, אני מאחל לך שתגשים את המטרות שלך בצבא, תלך בשלום ותחזור אלינו בשלום. תזכור שבראש ובראשונה הצבא עושה מה שטוב לצרכים שלו ואחר כך מה שטוב לך, כבר מפה מריחים ריח של באקו"ם.... שיהיה בהצלחה.
zvi rodes פורסם יולי 30, 2006 דיווח פורסם יולי 30, 2006 אורן ידידי,הרגע הגיע ואתה מצטרף לצה"ל להגן על הבית ועל מדינת ישראל,אני מאחל לך שירות מענין ,שמור על עצמך ,אם בטיסה כאשר אתה מבצע פניה נהוג להסתכל ,שמאל נקי ,קדימה נקי,ימין נקי ,אז על הקרקע תצטרך גם ,מאחור נקי.אני בטוח שאת תפקידך בצבא תעשה באותה נחישות כשהוצאת את רשיון הטייס שלך,עלה והצלח וחזור אלינו בשלום.אולי גם תביא את השלום.
ראם אדם פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 טוב אני מאחל לך מכל הלב שתגשים את השאיפותיך בנוגע לצבא! ותחזור לנו בשלום! בהצלחה!
×�פיק פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 בהצלחה שיפשוף נעים!!! אתה מתגייס עם חבר שלי. הנדסה קרבית לא? בהצלחההה!
Moshe Bensal פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 אורן, שיהיה לך בהצלחה, שפשוף קל ונעים, ושאלוהים ישמור עליך, אבל גם אתה תשמור על עצמך, כדי שנמשיך לפגוש אותך בשמים.
3Dvg פורסם יולי 31, 2006 דיווח פורסם יולי 31, 2006 בהצלחה שיפשוף נעים!!!אתה מתגייס עם חבר שלי. הנדסה קרבית לא? בהצלחההה! אכן, גם חבר שלי הלך היום להנדסה קרבית (למרות שזה לא אמור ב 100%), שמו תומר בכר, תשמור עליו! למה הוא בטח כולו בשוק של החיים שלו ("שמאל שמאל, ימין מי שיכול! " וכו'....) ביאזו שעה היתה בתל השומר? אגב, גם אני סופר את הימים לאחור לגיוס, 9/8.....:S מסיבת גיוס ביום חמישי ב TFC... ( :puppydogeyes: :cry: ) שיהיה בהצלחה לכולם
Tomer Haim פורסם אוגוסט 4, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2006 אל אלוהים עוד שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, שנתיים וחצי, נו! בעצם 3!! חח סתם, הכל יעבר כל כך מהר שלא תרגיש ועוד תרצה לחזור המון בהצלחה!