yossilevy פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 שלום לכולם! יש לי בעיה עם תוכנת ה-ASCARS. כל פעם שאני מפעיל את הסימולטור במצב MULTIPLAYER ואז את ה-SQUAKBOX ובסוף את ה-ASCARS הכל לפי ההוראות באתר, אחרי מספר דקות מופיע לי הודעת שגיאה והסימולטור נסגר. הורדתי את כל התוכנות מחדש ועדיין ללא שינוי. יש למישהוא רעיון מה עוד ניתן לעשות? והאם עוד מישהוא נתקל בתופעה? בתודה יוסי לוי.
E.Z פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 אני ניתקלתי בתופעה הזאת אתה במקרה עובד עם רשת? בכל מקרה אתה יכול להשתמש ב- FSACARS גם בלי אופציית ה MPLAYER שבתוכנה היא עובדת בדיוק אותו הדבר הוא רק לא לוקח את מידע זמן החיבור שלך ל- VATSIM אם אני לא טועה אבל כל המידע מתקבל כרגיל.
yossilevy פורסם אוגוסט 5, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 כן אני מחובר ברשת. אני מעוניין שזה יעבוד בזמן שאני טס ברשת .
E.Z פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 לא התכוונתי לMPLAYER של הפלייט התכוונתי ל MPLAYER שבתוך ה- FSACARS על תפעיל אותו פשוט התוענה תזרים לך מידע גם בלי האופציה הזאת
yossilevy פורסם אוגוסט 5, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 גם את זה ניסיתי ועדיין מקבל את אותה שגיאה.