Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 שלום לכם, היום בערוץ 2 בשעה 9 ורבע ישודר הסרט "טיסה אחת בשבילנו", אני יודע שכולם כמעט כבר ראו אותו אבל הוא שווה צפייה כל פעם מחדש, פשוט מרגש עד דמעות, ממליץ לראות.
Shai B פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 איך אני חוטף צמרמורת כל פעם שאני רואה את הסוף של זה.. מרגש באמת.
Tomer Aflalo פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 פעם חמישית שאני רואה את זה, כל פעם אני מנסה להתאפק ולא לבכות ,לא יכול לעצור את זה. איזה צמרמורת . חיל אוויר ישראלי מעל שמי אוושויץ.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 גם אני ראיתי, שילוב של הרבה רגשות ביחד...
Avshalom פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אין ספק, סרט מרגש מאוד. בהזדמנות זו, אני רוצה להמליץ לכולם על תוכנית נוספת לצפייה- "שניות מאסון" בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק. העונה החדשה עומדת לעלות ובין כל הפרקים החדשים יכלל גם פרק על חקירת האסון בביילמר- הלא הוא התרסקות מטוס אל על 1862 בדרכו מאמסטרדם לישראל. שווה צפייה.
Erez Savir פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אין ספק, סרט מרגש מאוד.בהזדמנות זו, אני רוצה להמליץ לכולם על תוכנית נוספת לצפייה- "שניות מאסון" בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק. העונה החדשה עומדת לעלות ובין כל הפרקים החדשים יכלל גם פרק על חקירת האסון בביילמר- הלא הוא התרסקות מטוס אל על 1862 בדרכו מאמסטרדם לישראל. שווה צפייה. האם אתה יודע את התאריך שידור המדויק של התוכנית הספציפית הזאת?
Avshalom פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 התוכנית עצמה משודרת בימי ראשון ב2000. אני לא יכול להתחייב לגבי מועד שידור הפרק המסוים הזה, מאחר וזו עונה חדשה שתעלה בקרוב. כדאי להתעדכן באתר נשיונל ג'יאוגרפיק הישראלי, ובערוץ עצמו. http://www.ngcisrael.co.il
Eldar Sella פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אם כבר מדברים על "שניות מאסון", אתמול ראיתי את התכנית הזאת מאוחר בלילה, התכנית הייתה על התרסקות הקולומביה. לאחר כחצי שעה או פחות של שידור, המסך פשוט נתקע אבל הפס קול המשיך והכתוביות רצו, אבל המסך היה תקוע כמעט עד סוף התכנית כשניזכרו לתקן את זה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 2, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2006 אין ספק, סרט מרגש מאוד.בהזדמנות זו, אני רוצה להמליץ לכולם על תוכנית נוספת לצפייה- "שניות מאסון" בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק. העונה החדשה עומדת לעלות ובין כל הפרקים החדשים יכלל גם פרק על חקירת האסון בביילמר- הלא הוא התרסקות מטוס אל על 1862 בדרכו מאמסטרדם לישראל. שווה צפייה. האם אתה יודע את התאריך שידור המדויק של התוכנית הספציפית הזאת? יש את הלוח שידורים הזה באתר שלהם: http://www.ngcisrael.co.il/watch/series ... _series=49 אני לא רואה פה בכלל את הפרק הזה, הלוח הזה הוא עד ה-1.9 לדעתי.