Itai Ganor פורסם מרץ 9, 2004 דיווח פורסם מרץ 9, 2004 בכל יום שלישי בשעה 10 בערב בערוץ נשנאל גאוגרפיק יש תוכנית על התרסקוית של מטוסי(נוסעים) ודברים מוזרים שקוראים למטוסים. מאוד מעניין ומצמרר! היום יש על טיסת אמריקן ארליינס שנקלעה לנחיתה בליטל רוק שבארה"ב שבמהחלה נחתו במצב אוויר זוועתי עם רוחות עזות וברקים לסוף המטוס החליק אחרי המסלול ונחצה לשניים 10 הרוגים.
Itai Ganor פורסם מרץ 9, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 9, 2004 שינתי תהודעה אגב הינה תמונות מהאירוע. איך המטוס נחצה לשתיים!
אורח פורסם מרץ 10, 2004 דיווח פורסם מרץ 10, 2004 ועוד המלצה. אתמול בדיסקוברי סיינס היתה תוכנית על חברת קנדית שמכינה סימולטורים לחברות התעופה וחיילות אויר. הראו שם את כל תהליך הבניה ומה היכולות של הסימולטור הזה. זהו סימולטור שנמצא על זרועות הידראולים כך שהוא מדמה גם את תנועת המטוסים והוא מוקף ביריעת מיילר שמחזירה תמונה של 180 מעלות שמסביב לתא הטייס (עם 3 מקרנים), תא טייס מלא של המטוס אותו אתה מזמין. אך איך היתי רוצה כזה בסלון. מפרידים ביני לבינו רק $14,999,000 , את השאר להשלים ל 15,000,000$ יש לי :wink: רן.
GILG פורסם מרץ 10, 2004 דיווח פורסם מרץ 10, 2004 ועוד תוכנית נחמדה בערוץ יס פלוס על חברת התעופה איזי ג`ט שטסה ליעדים קצרצרים באירופה מסופר שם על ההכנות לטיסות בנמל הבית שלה לונדון\לוטון ועל כל התקלות ההטרדות של הנוסעים וכו` כל יום בערך ב18:00 בערב תהנו
OmriSoudry פורסם מרץ 10, 2004 דיווח פורסם מרץ 10, 2004 ועוד תוכנית נחמדה בערוץ יס פלוס על חברת התעופה איזי ג`ט שטסה ליעדים קצרצרים באירופה מסופר שם על ההכנות לטיסות בנמל הבית שלה לונדון\לוטון ועל כל התקלות ההטרדות של הנוסעים וכו` כל יום בערך ב18:00 בערב תהנו לא פספסתי שום פרק של זה...אבל זהו זה נגמר אני חושב....זה נגמר בפרק שהמלכה באה לשדה התעופה...
Avshalom פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 התוכנית הראשונה בנשיונל ג'יאוגרפיק ממש מעולה, אני מכיר אותה ולא פספסתי פרק אחד.. קוראים לה "תעופה בחקירה". ממש מעניין! בנוגע לתקרית של AA (אמריקן אירליינס), הטייסים היו בלחץ מהנחיתה ששכחו להפעיל את המחבלי אוויר, אלו שעוצרים אותנו בנחיתה, חוץ מהבלמים.. יש עוד מלא תוכניות ב"דיסקברי סיינס" בנושא תעופה.. מומלץ לכולם! :wink: