עבור לתוכן
asaf raviv

הזדמנות להיות בבטא של FSX

Recommended Posts

פורסם

בטא בפיילפנט...

זה רק מדגיש למי מייקרוסופט מיעדת את הסימולטור הזה.

עריכה:

איפה אתם בכלל רואים פה אפשרות להצטרף לבטא של פלייט סימולטור?

פורסם

איזו מן בטא זאת? שאנשים מגיעים אליה בהגרלה? הרי לא מדובר פה בבודקים רציניים שרוצים לבדוק ולהשתתף בבטא, מדובר פה בסתם אנשים שרוצים את זה קודם ובחינם.

פורסם

לאור כל מה שאני קורא ורואה בפורומים ,אז.... אכן כן

זה יהיה ה ר ב ה פחות ממה שאנחנו מצפים :(

וחבל ..

כנראה שמיקרוסופט עוד לא הסכילו מה זה הפלייט סימולטור ,בשביל אנשים שלוקחים את זה רציני :!:

שוב וחבל :(

רובי

פורסם

דמו זה לא רע, ולו מהסיבה שאולי זה מאפשר לאנשים להעריך את מצב המערכת שלהם לפני שידרוגים וכו'.

בטא של אנשים כאלה היא פשוט לא בטא, זה צעד שיווקי שמוסווה כצעד בתהליך הפיתוח.

המשמעות האמיתית של הדבר היא שלא באמת איכפת למיקרוסופט לשמוע דעות של הבטא טסטרים, אלא היא רק רוצה ליצור פה הייפ גדול.

למיטב הבנתי גם היום בידי הבטא טסטרים האמיתיים אין סימולטור עובד וההשקה מתוכננת לאוקטובר. כמי שקצת עוסק בנושא התוכנה אני אומר לך - ככה לא עושים בטא. אתה לא בטא טסטר. יש להם צוות QA משלהם, הם ייתנו לכם את הסימולטור רק ברגע האחרון (עכשיו זה כבר הרגע האחרון) רק על מנת לראות שלא עולים דברים קריטיים בכמויות גדולות וישחררו.

פורסם

אני כ"כ לא מבין מה ההתרגשות סביב FSX. הרי זה עוד סימולטור שיקרע לנו את המחשב, שנצטרך להוציא עליו הרבה כסף, על כמה שיפורי גרפיקה מסכנים.

מה רע לכם עם 2004?

פורסם

שיחרור בעוד פחות מחודשיים ואין לכם גירסאות מותקנות על המחשבים - זו לא בדיקה רצינית.

ואין חודשיים עד 3 באוקטובר. זה לא מוצר הורדה, יש כאן עניין של הדפסה והפצה של הגירסא הסופית. חדעתי בעוד חודש עד חודש וחצי הכל כבר צריך להיות סגור.

לכל הפחות, עיקר הבדיקה הרצינית לא הולכת להתבסס על הבטא הזאת בשום אופן שהוא.

מוצרים בסדר גודל של מיסטי פיורדס מצריכים בטא של חודשיים.

ואם אתה חושב שבטא טסטרים בלי גישה לבאגים וכו' עושים איזושהי עבודה אז באמת אין לי הרבה מה להגיד לך.

הערה - ב"בטא של אנשים כאלה" לא התכוונתי אל הבטא האמיתית אלא למשתתפי הבטא בהגרלה. בלי גישה ותקשורת עם מיקרוסופט אין לבטא כזאת שום ערך.

פורסם
אני כ"כ לא מבין מה ההתרגשות סביב FSX. הרי זה עוד סימולטור שיקרע לנו את המחשב, שנצטרך להוציא עליו הרבה כסף, על כמה שיפורי גרפיקה מסכנים.

מה רע לכם עם 2004?

מה רע לך ב2002?

פורסם
FS זה רק הבסיס הוא ממש לא מעניין אותי, הסימולטור הוא LDS או PMDG, לא כל השטויות שמסביב.

ולכן צריך לעניין אותך FSX כי כל התוספים היום הם כבר מותאמים לFSX והתוספים בעוד נגיד שנה מהיום יתאימו רק לFSX.

פורסם

אם התוספים מותאמים ל FSX, אבל הם לא השתנו, מה עשינו כאן? הוצאנו עוד אלף-אלפיים שקל על מחשב משופר בשביל עצים יפים ומבנים יפים. זה נחמד מאוד, אבל אני כבר רואה כמה כסף אני הולך לשלם על זה אם אני אעבור ל FSX.

מילא היו מבטיחים ש FSX יאפשר ראדר עננים ב EHSI או דברים בסגנון הזה שישפרו את המטוס עצמו מבחינת ריאליזם.

פורסם

אני לא לגמרי בטוח שכל התוספים כבר מתאימים, ומיקרוסופט גם לא אמרו זאת.

מה שהם הכריזו הוא שהם עובדים יחד עם הספקים האחרים על מנת לאפשר מקסימום תאימות.

אבל בכל מקרה זו לא שאלה של האם לעבור ל FSX, הכל יעבור ל FSX נקודה.

פורסם

למה על כלום? אתה באמת חושב שאין שם כלום?

פחות מעניינות אותי המשימות והמגדל הוירטואלי (אלא אם הוא ירתם לצרכי ואטסים, אבל זה ייקח זמן). אבל אפילו רק MESH ולנדקלאס טובים יותר בהיקף גלובלי, שמים ומים חדשים והשתפקויות גדם על הקרקע ישנו את החויה במידה רבה. גם אם זה פחות רלוונטי לטיסות IFR בבואינג.

אם לא בא לך לעבור, תישאר ב FS9, FS9 סוף סוף הפך למוצר בוגר. חכה עם המעבר ל FSX חצי שנה.

אבל זו לא שאלה של האם לעבור אלא רק מתי לעבור. בשלב כלשהו לא יצאו יותר תוספים ל FS9.

פורסם
אני לא לגמרי בטוח שכל התוספים כבר מתאימים, ומיקרוסופט גם לא אמרו זאת.

מה שהם הכריזו הוא שהם עובדים יחד עם הספקים האחרים על מנת לאפשר מקסימום תאימות.

אבל בכל מקרה זו לא שאלה של האם לעבור ל FSX, הכל יעבור ל FSX נקודה.

כל מה שראיתי שיצא בזמן האחרון מובטח כתואם לFSX, אולי הם יוציאו פאץ' אולי לא מה שבטוח זה שזה מה שהם מבטיחים

ואלדר נראה לי שלא צריך לזלזל בשינויים שמיועדים לFSX, אם זה תמיכה בDX10, אם זה המולטיפלייר המפותח יותר, אם זה כל הדיינמיק סינרי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...