Kobi David פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 הסוף של סקווקבוקס? פרטים מלאים באתר של FSINN http://www.mcdu.com/en/index.php
אורח פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 אם הם תיקנו את ה-PTT אז מבחינתי זה באמת הסוף של SB. צריך רק לבדוק שהם תומכים בתצורה של שני מחשבים WIDEFS.
Hafuta פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 תודה על הקישור, למישהו יש מושג האם ה-FSINN פוגעת בפריימים? אני כרגע עם SquawkBox וכשאני מפעיל אותה יש ירידה לא קטנה במספר הפריימים. תודה.
Eldar Sella פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 אני מקווה שהמדריך שכתבתי תקף גם לגביו :oops:
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 תודה על הקישור, למישהו יש מושג האם ה-FSINN פוגעת בפריימים? אני כרגע עם SquawkBox וכשאני מפעיל אותה יש ירידה לא קטנה במספר הפריימים.תודה. כאשר אתה מפעיל את ה- SB מבחוץ יש עליה די משמעותית בפריימים!
Or Netzer פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 לא אוהב את הFSIINN אין תוכנת קול מובנית הצ'אט של הסימולטור לא מקשר אליה אי אפשר ערוץ קול פרטי כמו בSB. זה יסודר?
אורח פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 ליצן. בטח שיש תוכנת קול מובנית, כאן רוב התיקונים מאז 1.1 לגבי הצ'אט של הסימולטור, הפתרון שלהם הרבה יותר אלגנטי. ולא רק שאפשר ערוץ קול פרטי, אתה יכול אפילו להגדיר ערוץ קול פרטי שתשתתק ברגע שיש תשדורת על הערוץ של הפיקוח ככה שהם לא מברברים לך באוזניים שניהם ביחד.
Or Netzer פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 ליצן.בטח שיש תוכנת קול מובנית, כאן רוב התיקונים מאז 1.1 לגבי הצ'אט של הסימולטור, הפתרון שלהם הרבה יותר אלגנטי. ולא רק שאפשר ערוץ קול פרטי, אתה יכול אפילו להגדיר ערוץ קול פרטי שתשתתק ברגע שיש תשדורת על הערוץ של הפיקוח ככה שהם לא מברברים לך באוזניים שניהם ביחד. יצאה כבר גרסה 1.1? כי באתר שלהם יש רק 1.0. נו טוב נחכה ל1.2
Boeing744 פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 אם הם תיקנו את ה-PTT אז מבחינתי זה באמת הסוף של SB.צריך רק לבדוק שהם תומכים בתצורה של שני מחשבים WIDEFS. אם אני לא טועה, לפי מה שרשום במדריך שלנם, ונוסה על ידי בעבר, FSINN לא צריך את WIDEFS, הוא מזהה לבד את המחשב שמריץ את הסימולטור דרך הרשת, באופן אוטומטי לפי מה שרשום שמה (סעיף 1.4 במדריך Installation on a remote computer)
Hafuta פורסם אוגוסט 9, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2006 תודה על הקישור, למישהו יש מושג האם ה-FSINN פוגעת בפריימים? אני כרגע עם SquawkBox וכשאני מפעיל אותה יש ירידה לא קטנה במספר הפריימים.תודה. כאשר אתה מפעיל את ה- SB מבחוץ יש עליה די משמעותית בפריימים! מבחוץ הכוונה על מחשב משני או ...? תודה.