אורח פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 שמור על עצמיך, על חבריך ועלינו ותחזורו בשלום, ד"ש לאלעד שגם הוא נמצא שם.
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 8, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2006 i got 1 too... but i have two weeks to prepare myself.. take care!!!!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 9, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2006 שמור על עצמך והיזהר, גם אח שלי שם, מקווים שיגמר הכל כבר.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 שמור על עצמך אילן והישמר! היום חזרתי הביתה לשבת ראשונה (סוף סוף). אחרי 22 יום למעט 36 שעות לפני שבוע! המצב בצפון לא מי יודע כמה.והקטיושות שורקות כל הזמן סביבך. למזלי חוויתי כמה נפילות שהקרוב ביותר משהו כמו 100 מטר ממני. אין לשכוח שמי שסובל לרוע המצב זה גם התושבים, שיושבים רוב שעות היום במקלטים. נקווה עבורם ועבורנו שזה יהיה כבר מאחורנו.ויחלו ימות שלום באזורנו. בכל מקרה אני מקווה להישאר בתחומי ארצנו,ולחזור לשגרה. עד אז להשתמע.
E.Z פורסם אוגוסט 12, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2006 חזרתי היום לחופשה אחרי שבוע שם בהחלט לא נעים קריית שמונה נראית כמו עיר רפאים צפירה בערך כל 3 וחצי דקות, רק שהזדמן לי אחרי שבוע להתקלח בזמן המיקלחת רק 5 צפירות. המצב לא פשוט אבל בשאיפה שזה הולך להסתיים בקרוב שימרו על עצמכם