Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 שלום חברים, אתמול החזרתי את ה- 744F למקומו באיטליה, יומן טיסה ותמונות בקרוב ניב - תודה לך על פיקוח קרקע בנתב"ג אתמול, היה במקום הנכון ותודה על הדחיפה שנתת לי עוד בימים הראשונים ללמוד לחשב דלק כמו שצריך (ההערות הראשונות שלך אלי, אמרתי לך שיש לי דברים ללמוד קודם :mrgreen: ) אז הנה, בעזרת החומר המעולה של תומר, ההסברים והטבלאות, יצרתי דף סטנדרטי לחישובים. התכנון כמובן אחורנית מרגע נחיתה בחלופי ועד לכמות דלק להטענה בשדה המוצא: 1. הכיתוב בכחול הם נתונים בסיסיים שאינם משתנים 2. הכיתוב באדום הם נתוני מגבלות שאסור לחרוג מהם 3. ההצללה בכתום הם נתונים רלוונטיים לטיסה שמוכנסים ידנית ולא תלויים בנתונים אחרים 4. ההצללה בירוק הם נתונים שנגזרים מטבלאות חישובי הדלק, המהירות והגובה לפי תומר 5. התאים הלבנים הרגילים הם תוצאות חישוב שונות במהלך התכנון 6. בחלק התחתון של הדף חישוב מגבלת משקל להמראה בתלות באורך מסלול ומזג אויר תודה
תומר עינבר פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 וואו!! מדהים!!! אני אוהב כל כך לחשב דלק ומשקל רק חבל שאיני מצליח לעשות זאת... אני מתקשה להבין את המדריך באתר של תומר חיים, אני טס על ATR 72-500 ואני רוצה דף סינטטי לחישוב משקלים במטוס...אני מצאתי רק את הטבלאות והרישומים. בכל מקרה משה יקירי אם אתה מבין את העיניין לא יזיק אם תעשה לי הדרכה בנושא.. תודה רבה!
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 10, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 וואו!! מדהים!!! אני אוהב כל כך לחשב דלק ומשקל רק חבל שאיני מצליח לעשות זאת...אני מתקשה להבין את המדריך באתר של תומר חיים, אני טס על ATR 72-500 ואני רוצה דף סינטטי לחישוב משקלים במטוס...אני מצאתי רק את הטבלאות והרישומים. בכל מקרה משה יקירי אם אתה מבין את העיניין לא יזיק אם תעשה לי הדרכה בנושא.. תודה רבה! אין בעיה, צור קשר במסנג'ר