Shai B פורסם אוגוסט 10, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2006 מזל טוב לחן כהן, שחוגג היום [מלפני שעה וקצת] יום הולדת 16! :new-bday: :new-bday: חן הוא אחד האנשים הכי מצחיקים שפגשתי, שתמיד תמיד כיף לדבר איתו, במסנג'ר ב-TS או בסקייפ... וגם בטל' ושתמיד עם מוטיבציה בשמיים, ותמיד משקיע ומוכן ללמוד וללמוד עוד ועוד על כל דבר שקשור לתחום התעופה, ול-767 בפרט ושתמיד דואג להעיר אנשים כשהם מבקשים ממנו :-# אז מזל טוב, וכל הכבוד על ההשקעה, תמשיך ככה ובהצלחה בהכל [יא סחבי ] מזל טוב!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב חן! עד 120 :drinking::drinking::drinking::new-bday::new-bday:
Elad Levy פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב לך חן!!! עד 120 ועד FL140 ויאאלה תתחיל לטוס אם ה-LDS ברשת!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Ben Cohen פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב חן, עד 120 כמו 20! כמו ששי אמר, ממש כיף לדבר איתך במסנג'ר, גם על דברים שלא ממש קשורים לסימולטור... :wink:
Shai B פורסם אוגוסט 11, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב לך חן!!! עד 120 ועד FL140 ויאאלה תתחיל לטוס אם ה-LDS ברשת!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: אגב לא ציינתי, לפני 3 ימים לדעתי [חן תתקן אותי] הוא עשה את הטיסה הראשונה עם ה-76 ברשת
Elad Levy פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב לך חן!!! עד 120 ועד FL140 ויאאלה תתחיל לטוס אם ה-LDS ברשת!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: אגב לא ציינתי, לפני 3 ימים לדעתי [חן תתקן אותי] הוא עשה את הטיסה הראשונה עם ה-76 ברשת גם על זה מגיע לו מזל טוב!!! :new-bday:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב חן, זה תענוג וכיף לראות את ההתקדמות שלך בחטיבה ובהשקעה ולימוד של בחברים חדשים, תודה רבה! שיהיה מזל טוב עד 120
Ben Cohen פורסם אוגוסט 11, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2006 מזל טוב לך חן!!! עד 120 ועד FL140 ויאאלה תתחיל לטוס אם ה-LDS ברשת!!!!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: אגב לא ציינתי, לפני 3 ימים לדעתי [חן תתקן אותי] הוא עשה את הטיסה הראשונה עם ה-76 ברשת גם על זה מגיע לו מזל טוב!!! :new-bday: אימון ILS. כל הכבוד חן!
4X-CDA פורסם אוגוסט 15, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2006 מזל טוב לחן כהן, שחוגג היום [מלפני שעה וקצת] יום הולדת 16! :new-bday: :new-bday: חן הוא אחד האנשים הכי מצחיקים שפגשתי, שתמיד תמיד כיף לדבר איתו, במסנג'ר ב-TS או בסקייפ... וגם בטל' ושתמיד עם מוטיבציה בשמיים, ותמיד משקיע ומוכן ללמוד וללמוד עוד ועוד על כל דבר שקשור לתחום התעופה, ול-767 בפרט ושתמיד דואג להעיר אנשים כשהם מבקשים ממנו :-# אז מזל טוב, וכל הכבוד על ההשקעה, תמשיך ככה ובהצלחה בהכל [יא סחבי ] מזל טוב!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: וואלה אחד האנשים הכי מצחיקים שפגשתי, מזל טוב ביג'ו ! :new-bday: ומצטער על האיחור :wink: :mrgreen: סליחה על ההקפצה פשוט הייתי חייב :mrgreen: