Matan Solomon פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 אולי כדאי לאחד את הקורס של 737 ו767 לקורס אחד ובהזדמנות אחרת עוד אחד ?בכל מקרה אני גר בקיסריה, אם יפתח קורס בחיפה או בנתב"ג זה כבר לא משנה לי, כמובן שהייתי מעדיף בנתב"ג אבל אני אשמח להגיע אם יפתח הקרוס בחיפה... נורא מבאס שיש היענות של רק 5 אנשים לקורס של 767, חשבתי שתהיה היענות הרבה יותר גדולה :? מזה לאחד 737 ו767 זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד אני יודע שזה נשמע לא טוב חח, התכוונתי שבמקום לפתוח 2 קורסים יפתחו רק אחד, ואז כל האנשים מהקורס השני יעבור לראשון, ובמועד יותר רחוק יפתח גם הקורס השני, ככה אולי לפחות יהיה אפשר לפתוח קורס אחד... אני לדוגמא נרשמתי לקורס של 767, אבל לא תהיה לי התנגדות אם יפתחו קורס של 737 ואני אלמד בו, ועוד חודש או יותר נגיד ינסו לפתוח שוב את ה767, או להפך... תחשבו על זה...
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 חברים לא לקחת דברים יותר מידי קשה, יהיו עוד קורסים אתם יכולים להיות בטוחים. לנו יש רצון, הכל עכשיו בידים שלכם. לדעתי קורס של שישה זה אידאלי (ב 737) הרבה יותר מתאים לאימונים במוקאפים. הקורסים הבאים כמובן שיהיו גירסאות משופרות, לאחר שאחנו לומדים ומשתפשפים יותר. לגבי החגים, לאנשים עובדים, חג או לא חג, אנחנו עובדים (מה היתי נותן לחזור לילדות, איזה כיף היה ) ואם זה יום חופש, אז זה בעצם כמו שבת שזה אומר, עינייני משפחה. קיצר הרעיון היה להעיר אתכם ולתת לכם איזה זבנג לכיוון הנכון ... :wink: ניראה שזה מצליח. סופ"ש נעים, רן.
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מזה לאחד 737 ו767זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד הסוסיתא זה ה 737 לא? :mrgreen: בכל מקרה אם תקראו את הכותרת של השרשיר הזה "בדיקת כוונות" -אז בעצם כל המטרה כאן זה לבדוק אם יש "קליינטים" לכזה דבר לכן אני שוב פונה אופציית החגים נבדקת מי שמעוניין שישלח מייל עם כל מיני מגבלות שיש לו ולא בסיגנון של :אני יכול רק ביום שישי אחרי הגמר של כוכב נולד, ונראה הלאה המשך סופ"ש נעים.
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מזה לאחד 737 ו767זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד הסוסיתא זה ה 737 לא? :mrgreen: בכל מקרה אם תקראו את הכותרת של השרשיר הזה "בדיקת כוונות" -אז בעצם כל המטרה כאן זה לבדוק אם יש "קליינטים" לכזה דבר לכן אני שוב פונה אופציית החגים נבדקת מי שמעוניין שישלח מייל עם כל מיני מגבלות שיש לו ולא בסיגנון של :אני יכול רק ביום שישי אחרי הגמר של כוכב נולד, ונראה הלאה המשך סופ"ש נעים. ממתי הארלי יותר ישן מסוסיתא?
E.Z פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מזה לאחד 737 ו767זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד הסוסיתא זה ה 737 לא? :mrgreen: בכל מקרה אם תקראו את הכותרת של השרשיר הזה "בדיקת כוונות" -אז בעצם כל המטרה כאן זה לבדוק אם יש "קליינטים" לכזה דבר לכן אני שוב פונה אופציית החגים נבדקת מי שמעוניין שישלח מייל עם כל מיני מגבלות שיש לו ולא בסיגנון של :אני יכול רק ביום שישי אחרי הגמר של כוכב נולד, ונראה הלאה המשך סופ"ש נעים. ממתי הארלי יותר ישן מסוסיתא? תלוי איך אתה מסתכל על זה ה 737 הראשון לדעתי עלה בשנות ה 70 לפני ה 767 זה ששיפרו לו את התא טייס יותר מאוחר עם שבבי סיליקון זה כבר סיפור אחר- אבל כולם יודעים מיהו באמת הסוס עבודה
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מזה לאחד 737 ו767זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד הסוסיתא זה ה 737 לא? :mrgreen: בכל מקרה אם תקראו את הכותרת של השרשיר הזה "בדיקת כוונות" -אז בעצם כל המטרה כאן זה לבדוק אם יש "קליינטים" לכזה דבר לכן אני שוב פונה אופציית החגים נבדקת מי שמעוניין שישלח מייל עם כל מיני מגבלות שיש לו ולא בסיגנון של :אני יכול רק ביום שישי אחרי הגמר של כוכב נולד, ונראה הלאה המשך סופ"ש נעים. ממתי הארלי יותר ישן מסוסיתא? תלוי איך אתה מסתכל על זה ה 737 הראשון לדעתי עלה בשנות ה 70 לפני ה 767 זה ששיפרו לו את התא טייס יותר מאוחר עם שבבי סיליקון זה כבר סיפור אחר- אבל כולם יודעים מיהו באמת הסוס עבודה ציטוט של קצין ראשון חביב הקהל ודעתו על ה 76/75: "מטוס נחות" אבל את זה הוא אומר היום עם על ה 737, לאחר שעבר למפלצת בעלת 4 המנועים :|
Or Netzer פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מזה לאחד 737 ו767זה כמו לאחד הארלי וסוסיתא ביחד הסוסיתא זה ה 737 לא? :mrgreen: בכל מקרה אם תקראו את הכותרת של השרשיר הזה "בדיקת כוונות" -אז בעצם כל המטרה כאן זה לבדוק אם יש "קליינטים" לכזה דבר לכן אני שוב פונה אופציית החגים נבדקת מי שמעוניין שישלח מייל עם כל מיני מגבלות שיש לו ולא בסיגנון של :אני יכול רק ביום שישי אחרי הגמר של כוכב נולד, ונראה הלאה המשך סופ"ש נעים. ממתי הארלי יותר ישן מסוסיתא? תלוי איך אתה מסתכל על זה ה 737 הראשון לדעתי עלה בשנות ה 70 לפני ה 767 זה ששיפרו לו את התא טייס יותר מאוחר עם שבבי סיליקון זה כבר סיפור אחר- אבל כולם יודעים מיהו באמת הסוס עבודה ציטוט של קצין ראשון חביב הקהל ודעתו על ה 76/75: "מטוס נחות" אבל את זה הוא אומר היום עם על ה 737, לאחר שעבר למפלצת בעלת 4 המנועים :| חח ואחדי מפלצת, אין על ה737 :] 767 סתם מעפנון חוץ מזה המוקפא שלנו יותר שווה לכם יש כפתורים אבל הם לא ממש עובדים:]