Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 שלום לכולם בלילה שבין שבת לראשון (הקרוב) אני טס למינכן וחוזר בשבת הבאה. מחר אני גם הולך לדואר לקבל סקאנר שהזמנתי. יהיו בעיות אם אני אקח את הסקאנר לחו"ל?
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 שלום לכולם בלילה שבין שבת לראשון (הקרוב) אני טס למינכן וחוזר בשבת הבאה. מחר אני גם הולך לדואר לקבל סקאנר שהזמנתי. יהיו בעיות אם אני אקח את הסקאנר לחו"ל? אני לא יודע אם יהיו בעיות לקחת את זה לאיזשהו מקום בעולם, אבל למינכן... לא יודע אם היית שם , אבל באולם של הבדיקת תיקים, יש צלפים שמוכנים בכל רגע להוריד אותך (בלי הגזמה), את המטוס מלווים למסלול שני רכבי משטרה עם כמה חמושים... ככה שלא נראה לי שהם יראו בעין יפה את הסקאנר שתביא... תהנה
Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 הייתי שם הרבה אני מכיר את הבדיקות שם ואת הנגמשים שמלווים והכל אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש ניסיון עם זה?
Shai B פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 שמע כל עוד הבחור בתןך קופסת פלסטיק מלאה באורז יבש עטופה בחולצות מכנסיים תחתונים גרביים גרביונים מטפחות צעיפים והרבה סטיקרים של שלום עם הרבה מגני דויד עליהם וכשכל זה בתוך מזוודה מאוד מאוד שמנה, אני לא חושב שתהיה בעיה :wink: שמע אני לא חושב שתהיה בעיה עם זה האמת, לדעתי תיקח ותהנה איתו ופשוט תתקע אותו בתוך המזוודה כל הזמן שאתה באיזור שדה התעופה ולא צריך לקרות שום דבר...
dean757 פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 שמע אני לא יודע אם זה רעיון כל כך טוב להביא אותו אתיך במיוחד לא במצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו. שאני חזרתי מאמסטרדם בתחילת השבוע וצילמתי מטוסים בסכיפול אז לא עשו לי בעיות אבל שהגעתי ל שער של אלעל הספקתי לצלם 3 מונות והקלטה אחת בוידיאו וישר רצו אלי שלושה אנשי משטרה ועוד איש בטחון אחד של אלעל והם ביקשו ממני להראות מה צילמתי גם בדיגיטלית וגם בוידיאו הקיצור הם היו איתי איזה 5 דקות והייתי צריך להסביר להם מה ולמה אני מצלם, הייתה גם איזה תמונה שהם רצו שאני ימחוק . בקיצור אחי לא כדאי להסתבך. והכי חשוב תהנה!!!
Shai B פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 סקאנר זאת לא מצלמה :? אישית כל פעם שאני הולך לשדה פה באילת אני מסתובב חופשי עם הסקאנר, הביטחון רואה אותי ולא עושה כלום, ברגע שאני שולף מצלמה הוא טס אליי ומעיף אותי. הסקאנר כמה שאנחנו בינינו יודעים שהוא כלי די "קריטי", לעין זרה במיוחד של פשוטי עם זה סה"כ רדיו או צעצוע ווקי טוקי.
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 סקאנר זאת לא מצלמה :? אני חושב שהוא רק נתן דוגמא...
Shai B פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 סקאנר זאת לא מצלמה :? אני חושב שהוא רק נתן דוגמא... זאת לא כזאת חוכמה לחתוך חלק מההודעה :| ההודעה היא אחת וההמשך שלה מסביר את החלק שציטטת ולא מובן לך כנראה. חוץ מזה, את המצלמה לקחו לך? כאילו גם אם יחשיבו את הסקאנר כמשהו מסוכן ורגיש המקסימום שהם יעשו, שאני בכלל לא בטוח אם מותר להם לעשות, זה לקחת לך סוללה :?
Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני מצלם בכמויות בכל הטיסות ולא קרה לי כלום בינתיים חוץ מדצמבר האחרון במילאנו, מישהו (ואני בכלל לא יודע אם הוא שוטר) אמר לי להכניס את המצלמה וכמובן שלא עשיתי כך. ואני אשאל שוב..אם אני אכניס את הסקאנר למזוודה שנכנסת לבטן המטוס, יכולה להיות בעיה?
Omer Efrat פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 לא יודע אם היית שם , אבל באולם של הבדיקת תיקים, יש צלפים שמוכנים בכל רגע להוריד אותך (בלי הגזמה). דבר ראשון, לגבי הצלפים, אולי לא ידעת אבל יש גם בנתב"ג בכל חור ולא רק בבידוק. לגבי השאלה, אלמוג הביא לטיסה שלנו את הסקאנר ובדרך הלוך אפילו העלה אותו למטוס. אם אני לא טועה בארה"ב בבידוק לטיסת פנים אפילו אחד המאבטחים בדק לו את התיק שבו היה הסקאנר ולא אמר כלום. בדרך חזור אני זוכר בוודאות שבדקו את התיק של אלמוג, לא היה בו סקאנר בחזרה אבל היום מפות תעופה, ניבורד ושאר האביזירים שם - וגם אז לא אמרו כלום. אבל שוב, אלו עובדות, תחליט מה שאתה רוצה לעשות ותעשה זאת על אחריותך בלבד.
Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אוקיי תודה, אם יש עוד אנשים שלקחו סקאנר לחו"ל אתם מוזמנים לכתוב אני חושב שאני אוותר על זה..חתיכת סיכון. ובקשר לצלפים, במינכן בטרמינל F יש בגג איזה 5 שוטרים עם רובים שמסתובבים ומסתכלים על כל נוסע מלמעלה, בכלל הטרמינל הזה מפחיד, הוא משמש רק לטיסות לישראל\מישראל לפי מה שידוע לי ולפי מה שהיה לי ב 3 שנים האחרונות שם.
Almog Atar פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 בהמשך למה שעומר אמר... הטיסה לארה"ב לא הייתה הפעם הראשונה, גם לא השנייה וגם לא השלישית שאני לוקח איתי את הסקאנר ואף בדקו לי את התיק שהסקאנר היה בתוכו, אבל זה לא אומר שצריך להסתובב איתו בטרמינל בחופשיות וכד'...... אני כבר דיברתי עם אלדר בעניין הזה והסברתי לו את מה שאני עשיתי ואת מה שאני חושב על זה...
alon_a פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 לא הייתי מסתבך עם הגרמנים, שום שיטה לא עובדת עליהם. עושים שיקוף קפדני (בפרנקפורט זה אפילו שני שיקופים לאלה שטסים עם אלעל) פותחים תיקים וחושדים בכל דבר (גם בשקית עם בוטנים), עושים 2 בדיקות גופניות ופותחים מזוודות חופשי ואם צריך אין להם בעיה לשלוח לך דוברמן של 2 מטר כדי לרחרח לך בחפצים הבידוק הכי חשדני וקפדני בקיצור לא כדאי להסתבך איתם
Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני חושב שבטיסה למינכן אני אקח את הסקאנר איתי בתיק, ובטיסה ממינכן אני אשאיר אותו במזוודה. אבל גם זה לא בטוח יש לי 3 ימים לחשוב על זה
Omer Efrat פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 לא הייתי מסתבך עם הגרמנים, שום שיטה לא עובדת עליהם.עושים שיקוף קפדני (בפרנקפורט זה אפילו שני שיקופים לאלה שטסים עם אלעל) פותחים תיקים וחושדים בכל דבר (גם בשקית עם בוטנים), עושים 2 בדיקות גופניות ופותחים מזוודות חופשי ואם צריך אין להם בעיה לשלוח לך דוברמן של 2 מטר כדי לרחרח לך בחפצים הבידוק הכי חשדני וקפדני בקיצור לא כדאי להסתבך איתם תאמין לי שהאמריקאים הרבה יותר גרועים חוץ מזה שבשיקוף אי אפשר לזהות שזה סקאנר זה יכול להיות כל מכשיר חשמלי אחר.
gilad13 פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 אני דווקא לא היית ממליץ לקחת הסקאנר, ולא מסיבות של ביטחון וכו'. הסיבה שבגללה אני לא ממליץ זה המכס בארץ, בכניסה שלך לארץ הם יכולים לבקש ממך לפתוח את המזוודה ואז אם הם ימצאו שם את הסקאנר ויבינו מה זה הם יקחו לך אותו...
alon_a פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 לא הייתי מסתבך עם הגרמנים, שום שיטה לא עובדת עליהם.עושים שיקוף קפדני (בפרנקפורט זה אפילו שני שיקופים לאלה שטסים עם אלעל) פותחים תיקים וחושדים בכל דבר (גם בשקית עם בוטנים), עושים 2 בדיקות גופניות ופותחים מזוודות חופשי ואם צריך אין להם בעיה לשלוח לך דוברמן של 2 מטר כדי לרחרח לך בחפצים הבידוק הכי חשדני וקפדני בקיצור לא כדאי להסתבך איתם תאמין לי שהאמריקאים הרבה יותר גרועים חוץ מזה שבשיקוף אי אפשר לזהות שזה סקאנר זה יכול להיות כל מכשיר חשמלי אחר. זה לא משנה, מספיק שהסקאנר יראה להם חשוד והלך עליו. אין לגרמנים האלה רחמים (וזה מניסיון של לפני שבוע בדיוק)
Eldar Sella פורסם אוגוסט 23, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 יש לי מספיק ניסיון עם הביטחון ההדוק במינכן.. :roll: נחיה ונראה תודה על העצות.
alon_a פורסם אוגוסט 23, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2006 יש לי מספיק ניסיון עם הביטחון ההדוק במינכן.. :roll: נחיה ונראה תודה על העצות. אתה המלך פה בניסיון עם הביטחון במינכן אין ספק אבל תשמע עכשיו אחרי המצב שהיה בארץ וההתראות בעולם שרק עולות ועולות ואחרי הבלאגן באנגליה (אני חזרתי יומיים אחרי זה) הגרמנים העלו את הרמה והם עוד יותר חשדנים מפעם