Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 תל אביב עולה מ 17:15 עד 20:00 מקומי. טיסה נעימה
zmatan פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 גישה עלתה קרקע וגליברי מחכים גם! בואו לעשות לנו ירוקים...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 גישה ב"ג תעלה מ 20:00 עד 00:00 מקומי ע"י מר אמיר פז, אתם מוזמנים.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 29, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 עקב תקלה של בזק נותקתי לפני הזמן ואין באפשרותי להתחבר שוב כרגע. לאמיר פז גם אין אינטרנט ואין באפשרותו כרגע להתחבר לפיקוח עקב אותה תקלה של בזק. איתכם הסליחה. נ.ב ניב, לצערי לא אוכל לבחון הערב כי אין איך.
Niv Malin פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 עקב תקלה של בזק נותקתי לפני הזמן ואין באפשרותי להתחבר שוב כרגע.לאמיר פז גם אין אינטרנט ואין באפשרותו כרגע להתחבר לפיקוח עקב אותה תקלה של בזק. איתכם הסליחה. נ.ב ניב, לצערי לא אוכל לבחון הערב כי אין איך. כן באמת לא הבנתי למה אתה לא מתחבר למסנג'ר.... אין בעיה נדבר....
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 כרגע קרקע+תל אביב עלו,בואו לטוס שאלה לי אלייך פירסמת את עצמך ביורובווק לפני שאתה מפרסם כאן?? לא פרסמת.. שים לב להנחיות : 1. כל משמרת שמפורסמת בפורום חייבת להיות רשומה ביורובוק- גם אם הוחלט עליה זמן קצר לפני המועד. 2. משמרת באותו פרק זמן מפורסמות באותו אשכול אין לפתוח אשכול חדש בדגש חשוב- כל משמרת שמפורסמת כאן - מפורסמת אוטומאטית ביורובווק- הודעה ללא פרסום ביורובווק תימחק !
Dolav Nitay פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 כרגע קרקע+תל אביב עלו,בואו לטוס שאלה לי אלייך פירסמת את עצמך ביורובווק לפני שאתה מפרסם כאן?? לא פרסמת.. שים לב להנחיות : 1. כל משמרת שמפורסמת בפורום חייבת להיות רשומה ביורובוק- גם אם הוחלט עליה זמן קצר לפני המועד. 2. משמרת באותו פרק זמן מפורסמות באותו אשכול אין לפתוח אשכול חדש בדגש חשוב- כל משמרת שמפורסמת כאן - מפורסמת אוטומאטית ביורובווק- הודעה ללא פרסום ביורובווק תימחק ! חשבתי שבגלל שהאשכול קיים כבר אין צורך להרשם ביורובוק, בכל מקרה אני נרשם עכשיו