Tomer Haim פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 מזל טוב, איש, הצלחה גדולה ועצומה בכל תחום, אין עליך, מפעל חיים שיגדל וימשיך מזל טוב!!!!!
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לרגל יום ההולדת אמיר קנה מחשב כף יד, שם תוכנת GPS של מטוסים, וביצע DEENA 1 עם הרנו, כאשר הוא קורע את הרכב שיעבור 60 קשר כדי שהוא יוכל לשמוע את המכשיר צועק: GEAR UP... וכמובן איך לא, מצא את המיקום המדוייק של SIX...אי שם בקרית בן גוריון בחולון, עקשן עד הסוף...
mickey lip פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לרגל יום ההולדת אמיר קנה מחשב כף יד, שם תוכנת GPS של מטוסים, וביצע DEENA 1 עם הרנו, כאשר הוא קורע את הרכב שיעובר 60 קשר כדי שהוא יוכל לשמוע את המכשיר צועק: GEAR UP... וכמובן איך לא, מצא את המיקום המדוייק של SIX...אי שם בקרית בן גוריון בחולון, עקשן עד הסוף... פז, תמשיך את הSID ןתמצא את המיקום המדוייק של DEENA
yossilevy פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 אמיר התותח שפע ברכות ליום הולדתך לא לשכוח להדק חגורות בפניות 60 מעלות ובג'י השלילי
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לרגל יום ההולדת אמיר קנה מחשב כף יד, שם תוכנת GPS של מטוסים, וביצע DEENA 1 עם הרנו, כאשר הוא קורע את הרכב שיעובר 60 קשר כדי שהוא יוכל לשמוע את המכשיר צועק: GEAR UP... וכמובן איך לא, מצא את המיקום המדוייק של SIX...אי שם בקרית בן גוריון בחולון, עקשן עד הסוף... פז, תמשיך את הSID ןתמצא את המיקום המדוייק של DEENA חזק
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 מזל טוב מר פז! כמה שאנשים פה חייבים לך על מה שאתה עושה....... תודה על הכל גבר!
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לרגל יום ההולדת אמיר קנה מחשב כף יד, שם תוכנת GPS של מטוסים, וביצע DEENA 1 עם הרנו, כאשר הוא קורע את הרכב שיעובר 60 קשר כדי שהוא יוכל לשמוע את המכשיר צועק: GEAR UP... וכמובן איך לא, מצא את המיקום המדוייק של SIX...אי שם בקרית בן גוריון בחולון, עקשן עד הסוף... פז, תמשיך את הSID ןתמצא את המיקום המדוייק של DEENA ותשתדל לא לחרוג לתוך 24
Amir Paz פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 זה פשוט מגניב.... לנסוע עם האוטו- לנסות לשמור רדיאל 254 ובסוף להגיע ל SIX.... ב 65 קשר הוא מתריע לי GEAR DOWN!!! מקווה שבוע הבא לטוס עם זה באמת...
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 זה פשוט מגניב....לנסוע עם האוטו- לנסות לשמור רדיאל 254 ובסוף להגיע ל SIX.... ב 65 קשר הוא מתריע לי GEAR DOWN!!! מקווה שבוע הבא לטוס עם זה באמת... וואווו אמיר, לא ידעתי שאתה שרוט עד כדי כך :shock: :mrgreen:
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 זה פשוט מגניב....לנסוע עם האוטו- לנסות לשמור רדיאל 254 ובסוף להגיע ל SIX.... ב 65 קשר הוא מתריע לי GEAR DOWN!!! מקווה שבוע הבא לטוס עם זה באמת... וואווו אמיר, לא ידעתי שאתה שרוט עד כדי כך :shock: :mrgreen: you have no idea :] היחיד שעושה צ'קליסט לפני התנעה של הפג'ו המעפנה אל אימא שלו היחיד שנכנס לבניין הנטוש של החדר בקרה האחרון עם M16 טעון ובועט בדלת כמו בסרטים (עוד דקה היה נפלט לו כדור) והיחיד שמסוגל לנווט עם מכונית :]
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 זה פשוט מגניב....לנסוע עם האוטו- לנסות לשמור רדיאל 254 ובסוף להגיע ל SIX.... ב 65 קשר הוא מתריע לי GEAR DOWN!!! מקווה שבוע הבא לטוס עם זה באמת... וואווו אמיר, לא ידעתי שאתה שרוט עד כדי כך :shock: :mrgreen: you have no idea :] היחיד שעושה צ'קליסט לפני התנעה של הפג'ו המעפנה אל אימא שלו היחיד שנכנס לבניין הנטוש של החדר בקרה האחרון עם M16 טעון ובועט בדלת כמו בסרטים (עוד דקה היה נפלט לו כדור) והיחיד שמסוגל לנווט עם מכונית :] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: היחיד שיודע לחקות רכבת ועוד כמה דברים בשעה 05:00 בבוקר. היחיד שמסוגל לפנות קומה שלמה החוצה כמה פעמים בלילה :mrgreen: :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 זה פשוט מגניב....לנסוע עם האוטו- לנסות לשמור רדיאל 254 ובסוף להגיע ל SIX.... ב 65 קשר הוא מתריע לי GEAR DOWN!!! מקווה שבוע הבא לטוס עם זה באמת... אמיר, שווה לבדוק מתי הוא מתריע GEAR UP...
Amir Paz פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 קצת לפני שאני בכלא... ה M16 היה פרוק בדוק ונצור! והוא היה איתי.....