ראם אדם פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 סרט מדהים.....מהמם...לא נורמאלי (במובן הטוב)......מ-ש-ג-ע.... מפוצץ (גם במובן הטוב)אין סוף למילים הטובות שיכולות לצאת לי מהפה עכשיו על הסרט..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 סרטון מדהים, עריכה יוצאת מן הכלל. יפה מאוד עומרי! יהיו קטעים גם מSIX FLAGS?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 Elad - VATIL9 כתב: ללא ספק מסמך נדיר- הורדת מיים בשירותים של המטוס. זה FETISH של עומרי... :mrgreen:
Or Netzer פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 Ido Rosenthal כתב: Elad - VATIL9 כתב: ללא ספק מסמך נדיר- הורדת מיים בשירותים של המטוס. זה FETISH של עומרי... :mrgreen: הסיבוב שמאלה עושה לו אתזה :] ואם אתה תגיד לי שזה מסתובב ימינה אתה ממש בן אדם משועמם :]
OmriSoudry פורסם ספטמבר 3, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 מצאתי לי כמה דקות פה באלתא להסתכל בפורום ואני שמח לדעת שאתם מדברים על פטישים שיש לי... :x חוצמזה, משעשע אותי הירידה של המים בשירותים של מטוס - כל פעם מחדש. מה לעשות!
oz פורסם ספטמבר 3, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2006 איך היה ברור כשנשאלה בסירטן השאלה מי יוצא דופן אז התשובה לשאלה תיהיה עומר שאוכל מקדונאלדס אךךך הנער מכור
Almog Atar פורסם ספטמבר 4, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2006 oz כתב: איך היה ברור כשנשאלה בסירטן השאלה מי יוצא דופן אז התשובה לשאלה תיהיה עומר שאוכל מקדונאלדסאךךך הנער מכור לא רק למקדולנדס מכור הנער
Raz Gueta פורסם ספטמבר 4, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2006 סרט נהדר! נהינתי מכל שנייה, כיף לראות כמה היה לכם כיף, במיוחד ששלושה ימים אחרי שיצאתם מהארץ התחילה המלחמה, ללא ספק בחרתם בעיתוי המושלם לסיבה המושלמת להעידר מהארץ!. כמה שאלות: 1. אתם מכירים בלי שום קשר? או שדרך התחביב שלנו הכרתם ונהייתם חברים כ"כ טובים? 2. מה הסטאטוס של כל אחד מכם לגבי הרשיון? מי הוציא מה הוציא ומי לא ולמה? 3. רבותי, בואו נדבר לעניין- כמה עלה לכם כל החודש הזה כולל הכל? 4. איזה ויזה נדרשת לטובת הדבר הזה? איך מוציאים? 5. מה לגבי רשיון מסוקים? יש אפשרות? מה עלויות- אם אתם מכירים אז קצת פרטים. בברכה, ובאמת שנהינתי מכל שנייה מהסרט, עריכה מדהימה בלי שום קשר. ו...סודרי- נודע לי שהיית בצימר במושב שלי, בגורן, ניסיתי לאתר אותך אבל משום מה כשלתי, להבא שאתה או מישהו אחר מכאן בגורן, דיר בלאק לא קופץ לכוס קפה!. רז.
OmriSoudry פורסם ספטמבר 4, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 4, 2006 אהלן רז, קודם כל תודה על התגובה . 1. הכרנו פה בVATIL ונהיינו חברים פה. אנחנו כל היום מדברים בסקייפ! 2. כתבתי את זה כבר. אני ועומר סיימנו את הרישיון, רועי חוזר לסיים בסוכות. 3. עוד לא חישבתי לגמרי. בגדול אני מאמין שאחרי הסבה וכולל המון בזבוזים (סקאנר, נגן DVD , פארק שעשועים, וכו' וכו'...) זה יגיע ל-63,000 שקל (ו-70 שעות טיסה). מתוך כל זה, אגב, יוצא שאני משלם בעצמי 25,000 שקל מכל העבודות שלי. 4. ויזה אמריקאית רגילה. דבר עם השגרירות, זה לוקח בערך חודשיים-שלושה להשיג ראיון. 5. יש, אך לא בבית הספר הישראלי. יש בתי ספר למסוקים בכל מיני מקומות, אבל פה אני כבר לא יכול לעזור לך. אגב, אחלה לולים יש לכם שם, הלכנו כולנו לאסוף ביצים . היינו בצימרים חדשים...זה בית אחד ליד "חוויה בגורן".
Eran Granola פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 OmriSoudry כתב: שבת שלום אנשים!גודל הקובץ: 290 מגה. משך זמן הפרק: 21 דקות. פורמט: WMV. קישור להורדה: http://rapidshare.de/files/31276101/TTF_E01.wmv . לחלק זה מוריד ב-20 ק"ב לשניה, לחלק ב-190. תלוי בספקית ובשרת שבחרתם שם. שימו לב שאם זה מוריד ממש לאט, אולי זה כי יש עומס וכדאי לנסות מאוחר יותר. צפייה מהנה! סרט יפה עריכה טובה. בקשה קטנה אולי כדאי לבדוק שרת מהיר יותר להורדה? אצל איזה ספק בדיוק זה לוקח 190? אצלי זה היה משהו סביב 40 - 35 אבל ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי קצב של 15(!) אז ביטלתי. אולי השעה היתה עמוסה או משהו אחר. לסיכום כל הכבוד על ההשקעה לשתף את כולם.
Eran Granola פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 OmriSoudry כתב: אהלן רז,קודם כל תודה על התגובה . 4. ויזה אמריקאית רגילה. דבר עם השגרירות, זה לוקח בערך חודשיים-שלושה להשיג ראיון. אחד ליד "חוויה בגורן". זאת אומרת ויזה לתייר? מה זה ויזה אמריקאית רגילה?
eranzucker פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 eran כתב: OmriSoudry כתב: אהלן רז,קודם כל תודה על התגובה . 4. ויזה אמריקאית רגילה. דבר עם השגרירות, זה לוקח בערך חודשיים-שלושה להשיג ראיון. אחד ליד "חוויה בגורן". זאת אומרת ויזה לתייר? מה זה ויזה אמריקאית רגילה? Sorry about the english, I'm writing from work... The required visa for flight training is M1 visa, J1 visa or F1. Getting flight training under toursit B1 visa is illegal. You also have to get TSA approval to begin any kind of flight training or ground training. Eran Zucker
OmriSoudry פורסם ספטמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 ויזה לתייר, כן, אותה ויזה שהיתה לך (אם היתה) עד היום כשרצית לטוס לחו"ל. וכמובן אם שואלים אותך בכניסה לארה"ב למה באת, אל תגיד להם "באתי ללמוד טיסה בבית ספר ישראלי ליד וושינגטון הבירה" כי אז תהבהב להם נורת "ספטמבר 11" שלהם, והם מספיק לחוצים בגלל כל האירועים בלונדון.....זה מה שאני יודע לפחות...
eliad3d פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 אני חייב להגיד שקודם כל הסדרה נראת ערוכה באופן מקצועי מאוד כל הקטעים ,המעברים וה "מיד,בפרקים הבאים:" או משהו כזה ... כיף לראות את הפאנאן ואגב...מקדונלס...פשש השקעתם :wink:
Eran Granola פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 eranzucker כתב: eran כתב: OmriSoudry כתב: אהלן רז,קודם כל תודה על התגובה . 4. ויזה אמריקאית רגילה. דבר עם השגרירות, זה לוקח בערך חודשיים-שלושה להשיג ראיון. אחד ליד "חוויה בגורן". זאת אומרת ויזה לתייר? מה זה ויזה אמריקאית רגילה? Sorry about the english, I'm writing from work... The required visa for flight training is M1 visa, J1 visa or F1. Getting flight training under toursit B1 visa is illegal. You also have to get TSA approval to begin any kind of flight training or ground training. Eran Zucker אפשר לפרט קצת יותר? יש איזה הליך צריך לעבור כדי לקבל את הויזות שפרטת לעיל, או לחילופין מה ההבדל בינהם - במילים אחרות מה הכי פשוט לקבל. ...בהנחה שגם ויזה לתייר זה לא מה שהיה פעם...
eranzucker פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 eran כתב: eranzucker כתב: eran כתב: OmriSoudry כתב: אהלן רז,קודם כל תודה על התגובה . 4. ויזה אמריקאית רגילה. דבר עם השגרירות, זה לוקח בערך חודשיים-שלושה להשיג ראיון. אחד ליד "חוויה בגורן". זאת אומרת ויזה לתייר? מה זה ויזה אמריקאית רגילה? Sorry about the english, I'm writing from work... The required visa for flight training is M1 visa, J1 visa or F1. Getting flight training under toursit B1 visa is illegal. You also have to get TSA approval to begin any kind of flight training or ground training. Eran Zucker אפשר לפרט קצת יותר? יש איזה הליך צריך לעבור כדי לקבל את הויזות שפרטת לעיל, או לחילופין מה ההבדל בינהם - במילים אחרות מה הכי פשוט לקבל. ...בהנחה שגם ויזה לתייר זה לא מה שהיה פעם... מאד פשוט... זה תלוי איזה ויזה הבי"ס מציע ותלוי מה הכוונות שלך. הסבר מהיר על הויזות: ויזת M1 היא ויזת לימודים לא אקדמאיים ולכן רוב בתי הספר בארה"ב יציעו לך ויזה כזו. אם ברצונך להוציא רישיון פרטי או מכשירים ולחזור לארץ זה בדיוק מה שאתה צריך. החסרון אין שום אפשרות לעבוד תחת M1. אם ברצונך להוציא את כל הרישיונות מפרטי ועד מדריך טיסה ואחר כך לעבוד יש לך אפשרות להוציא J1 אבל אין הרבה בתי ספר שמציעים את זה. F1 היא ויזת לימודים אקדמאיים שניתן לקבל מרוב האונבירסיטאות או המכללות. ניתן לשלב לימודי טיסה כמובן אם התואר שאתה מוציא רלוונטי לטיסה. בגדול כדי להוציא ויזה אתה צריך לקבל את הניירות הדרושים מהבי"ס ולהגיע איתם לשגרירות, לעבור ראיון וזה כל הסיפור. לימוד טיסה על ויזת תייר איננו חוקי בארה"ב! אני יודע שזה מה שהם עושים שם בוושינגטון אבל זה בעיה שלהם וסיכון שהם לוקחים על עצמם ועל החניכים שלהם. אם אתה רוצה לעשות הכל בצורה חוקית תוציא ויזת M1, תעבור אישור של TSA ותלמד לטוס. אם יש לך עוד שאלות כתוב לי לאימייל שלי - eran-zucker@epicaviation.com ערן צוקר
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 PART TWO IS OUT TODAY!!! cant wait! :mrgreen: Damn... I need to calm down.....
OmriSoudry פורסם ספטמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 בשבוע האחרון נאבקתי כדי לתקן את הכרטיס עריכה שלי. וללא הצלחה. אבל..... השניה הזאת (יום שישי, 9 בבוקר) הצלחתי. אני מקווה לעמוד בדדליין
Roi Sarid פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 אז מה נסגר? הפרק השני ייצא היום? מחכה בקוצר רוח. שבת שלום לכולם.
Ben Cohen פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 C.Roi Sarid כתב: אז מה נסגר?הפרק השני ייצא היום? מחכה בקוצר רוח. שבת שלום לכולם. גם אני מחכה בקוצר רוח!
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 Co Pilot כתב: C.Roi Sarid כתב: אז מה נסגר?הפרק השני ייצא היום? מחכה בקוצר רוח. שבת שלום לכולם. גם אני מחכה בקוצר רוח! גם אני מחכה בקוצר רוח, אבל ככל הנראה נצטרך להמתין בסבלנות עד מחר.
OmriSoudry פורסם ספטמבר 8, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 כמו שיהב אמר...הפרק מוכן כבר, אבל להעלות בערך 300 מגה לאינטרנט לוקח זמן...ומכיוון שאין טעם לפרסם אותו באמצע הלילה, אני אפרסם אותו מחר בבוקר. בכל מקרה היה לי יום לחוץ כדי להספיק לסיים אותו בשבילכם (ובשביל עצמי כמובן ). עמכם הסליחה. מקסימום תקומו שבת מוקדם בבוקר. מה קרה?
Ben Cohen פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 OmriSoudry כתב: כמו שיהב אמר...הפרק מוכן כבר, אבל להעלות בערך 300 מגה לאינטרנט לוקח זמן...ומכיוון שאין טעם לפרסם אותו באמצע הלילה, אני אפרסם אותו מחר בבוקר. בכל מקרה היה לי יום לחוץ כדי להספיק לסיים אותו בשבילכם (ובשביל עצמי כמובן ). עמכם הסליחה.מקסימום תקומו שבת מוקדם בבוקר. מה קרה? 300 מגה אמרת? לי נראה שזה הולך להיות פרק גדוש מחכה למחר בבוקר, אני אקום מוקדם...
ראם אדם פורסם ספטמבר 8, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2006 מחכה.......מחכה......מחכה.......ומחכה נו קשה כבר לחכות איך אפשר לחכות עד מחר בבוקר נ.ב. מזה כרטיס עריכה?? מיצטער על הבורות..... ציטוט בשבוע האחרון נאבקתי כדי לתקן את הכרטיס עריכה שלי