עבור לתוכן
OmriSoudry

*** TIME TO FLY - פרק 1 ***

Recommended Posts

פורסם
כמו שיהב אמר...הפרק מוכן כבר, אבל להעלות בערך 300 מגה לאינטרנט לוקח זמן...ומכיוון שאין טעם לפרסם אותו באמצע הלילה, אני אפרסם אותו מחר בבוקר. בכל מקרה היה לי יום לחוץ כדי להספיק לסיים אותו בשבילכם (ובשביל עצמי כמובן :D ). עמכם הסליחה.

מקסימום תקומו שבת מוקדם בבוקר. מה קרה? :P

הלו הלו, יש אנשים שישנו טוב בצהריים והולכים ללכת לישון מאוחר בלילה, אז תעלה את זה ישר שהוא מסיים לעלות :lol:

פורסם

הייתי אמור לפרסם לכם את הקישור לפני חצי דקה, אבל RAPIDSHARE מסתבר רוצים ממני שם משתמש וסיסמא. אז נרשמתי, אבל הם אמרו לי שזה תפוס כבר ולבחור משהו אחר. ואז ברוב טמטומי לחצתי BACK, הגעתי לדף שהוא EXPIRED ואין לי שום דרך לדעת לאיפה זה העלה את הקובץ שלי. לכן, עם כל הצער, אני מעלה את זה מחדש. זאת אומרת שאני אפרסם את זה בסביבות 20:00 בערב היום.

פורסם
מחכה.......מחכה......מחכה.......ומחכה

נו קשה כבר לחכות איך אפשר לחכות עד מחר בבוקר :D

נ.ב.

מזה כרטיס עריכה?? מיצטער על הבורות.....

בשבוע האחרון נאבקתי כדי לתקן את הכרטיס עריכה שלי

FireWire, מאפשר קישור בין מצלמת הוידאו למחשב.

פורסם

זה לא חומר של טלוויזיה בגלל האיכות של המצלמה שלי ובגלל הצילום עצמו (חלק מהצילומים רועדים ואם משאירים רק את אלה שלא, הסדרה תהיה קצרה מדי).

בכל מקרה, אני יודע שאתם מחכים הרבה זמן, בסביבות 22:00 אני מקווה לשחרר את זה. זה לא משהו שתלוי בי, זה השרתים של RAPIDSHARE עמוסים והקובץ עולה ממש ממש לאט.

מצטער על ההמתנה.. :roll:

פורסם
זה לא חומר של טלוויזיה בגלל האיכות של המצלמה שלי ובגלל הצילום עצמו (חלק מהצילומים רועדים ואם משאירים רק את אלה שלא, הסדרה תהיה קצרה מדי).

בכל מקרה, אני יודע שאתם מחכים הרבה זמן, בסביבות 22:00 אני מקווה לשחרר את זה. זה לא משהו שתלוי בי, זה השרתים של RAPIDSHARE עמוסים והקובץ עולה ממש ממש לאט.

מצטער על ההמתנה.. :roll:

I leave for the airport at 1:30.. as long as its ready by then

:mrgreen: :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...