spoty1 פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 תראו איזה ג'ויסטיק נחמד סאיטק מכינים בשבילנו.....רק חבל שהעיצוב שלהם כ"כ מוזר.... http://www.saitekusa.com/usa/prod/av8r.htm
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לדעתי המוצרים של Saitek הם ברמה, לא נראה לי שזה הולך לאכזב...
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לדעתי המוצרים של Saitek הם ברמה, לא נראה לי שזה הולך לאכזב... מהתרשמות ראשונית עם מספר לא קטן מהמוצרים שלהם, נוכחתי לדעת שאיכות המוצר לא עולה על רמת צעצוע, וזה מתחיל ראשית כל בעיצוב, ולאחר מכן באורח החיים של המוצר, וביעילותו.
אורח פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 המוצרים שלהם ברמה גבוהה, והעובדה שיהיה דו-מצערת במחיר כזה נחמדה ביותר. אבל אני מאוד לא אוהב את הטוויסט כשיטה להגה כיוון, מעדיף את מה שהם עשו ב-X36/X45/X52, למרות שהמשמעות היא חד-מצערת... אפשר להתגבר על זה תמיד באמצעות המקשים. יוזמה מבורכת, סטיק כזה לא ימצא את דרכו לשולחני לעולם (בלי קשר לזה שהדבר הבא שימצא את דרכו יהיה יוק+פדלים).
gilad13 פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 הרעיון נשמע נחמד אבל זה ניראה סטיק ממש לא נוח. המצערת והכפתואים שלו בכיוונים מנוגדים לגמרי, אז איך אמורים להפכעל את שניהם??? וגם בידית עצמה אין את המ"משטח" הזה למטה כדי להניח עליו את היד, להחזיר את הסטיק בלעדיו זה בטח ממש מעייף.
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 המוצרים שלהם ברמה גבוהה ועל מה מתבססת עובדה זו?
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לדעתי המוצרים של Saitek הם ברמה, לא נראה לי שזה הולך לאכזב... מהתרשמות ראשונית עם מספר לא קטן מהמוצרים שלהם, נוכחתי לדעת שאיכות המוצר לא עולה על רמת צעצוע, וזה מתחיל ראשית כל בעיצוב, ולאחר מכן באורח החיים של המוצר, וביעילותו. דבר ראשון, אני אגיד לך את האמת איתי, אני מחזיק מספר מוצרים של סאיטק בבית, בינהם, X52 עכבר ופאד משחק, העכבר כבר אצלי 3 שנים, ולא עשה בעייה אחת, הסטיק כבר יותר משנה, גם אין בעיה,בקשר לפאד זה לא ממש נחשב כי קניתי אותו לפני חודשיים, בקשר לעיצוב, תשמע, אם תסתכל שוב על הסטיק, תבין שהם מנשים לעשות מוצרים שהיו יותר ארגונומיים מאשר מעוצבים, אני גם אישיתי מעדיף נוחות על עיצוב, וגם יחסית למוצר שאתה מקבל, המחיר לא רע בכלל (תלוי גם איפה אתה קונה), בכללי כל מה שאני מנסה להגיד זה שסאיטק הם חברה איכותית.
ראם אדם פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 ניראה לי ג'וייסטיק לא נוח ביכלל ..... והעיצוב נוראי
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 המוצרים שלהם ברמה גבוהה ועל מה מתבססת עובדה זו? איתי בתור אחד שיש לו את הX-45 הרבה מאוד זמן אני מאוד מרוצה ממנו זה סטיק מצויין בעל רמה גבוה ואפילו בעיה אחת לא הייתה לי איתו , השתמשתי הרבה פעמים גם במוצרים אחרים של סאייטק ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה איתם אז אני לא יודע מאיפה אתה מסיק שהמוצרים שלהם לא טובים
Elad Levy פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לי נראה שאם אני יקנה אותו זה יהיה רק בגל המצערות
Itay Zecharia פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 אני אישית יותר מרוצה מהמוצרים של Logitech. X45 נראה דגם מוצלח, לא היה בבעלותי לכן לא אוכל להביע עליו דעה. רכשתי לאחרונה את הדגמים ST90 ST50 מחנויות מורשות ולא מהשוק (עובדה שיכולה לעורר מספר סימני שאלות) דוגמת אופיס דיפו ו-BUG. שניהם הוחזרו והוחלפו עקב תקלות לאחר שימוש קצר של מספר ימים. כמו כן אחד מבין הדגמים Cyborg evo ST290 Pro נמצא במוקאפ של אלעל, יותר מרהיט הוא לא שימש את החניכים, ובשביל לעבוד איתו היה צורך בלנתק ולחבר אותו אינספור פעמים למחשב מאחור. יכול להיות שזו התרשמות ראשונית מוטעית, בכל מקרה אני נוטה להאמין שיש דגמים מוצלחים פחות. דוגמת דגם ויטו של מרצדס...
Shai B פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לי יש ST290 PRO, סטיק של 160 שקל, סה"כ 6 כפתורים כולל הבלמים, יושב אצלי מעל שנה ולא עשה לי לא בעיה ולא חצי בעיה. ג'ויסטיק מדהים ועולה כמה וכמה רמות על ג'ויסטיקים של 400 שקל של לוגיטק [בלי קשר לזה שלוגיטק זה זוועה, לפחות בתחום הזה]. הוא כ"כ נוח, היד יושבת עליו בצורה כ"כ מושלמת, הוא לא זז מהמקום שלו ולא כלום. אני התרשמתי מסאיטק פשוט כי ג'ויסטיק שלהם שעולה 160 שקל, הייתי קונה אם הוא היה עולה 300.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 לי יש ST290 PRO, סטיק של 160 שקל, סה"כ 6 כפתורים כולל הבלמים, יושב אצלי מעל שנה ולא עשה לי לא בעיה ולא חצי בעיה. ג'ויסטיק מדהים ועולה כמה וכמה רמות על ג'ויסטיקים של 400 שקל של לוגיטק [בלי קשר לזה שלוגיטק זה זוועה, לפחות בתחום הזה]. הוא כ"כ נוח, היד יושבת עליו בצורה כ"כ מושלמת, הוא לא זז מהמקום שלו ולא כלום. אני התרשמתי מסאיטק פשוט כי ג'ויסטיק שלהם שעולה 160 שקל, הייתי קונה אם הוא היה עולה 300. בדיוק! גם לי יש את ה ST290 PRO כבר יותר משנה... הסטיק פשוט מעולה, בהתחלה שראיתי אותו לא הבנתי מזה בכלל, אבל הדבר הזה באמצע הסטיק ששמים עליו את היד פשוט נוח בטירוף, זה גם הסטיק שיש באלעל ד"א, הוא מממש מממש נוח, אחיזה נוחה, לא עשה בעיות ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו! סאיטק חברה מעולה לדעתי חוץ מזה לא הבנתם איך הוא אמור לעבוד, הצד של הכפתורים נמצא מקדימה, ואת המצערות אתם מפעילים כרגיל מהצד השני, פשוט מושיטים יד טיפה קדימה ומשחקים עם המצערת... כמו תמיד יד אחת על הסטיק והשניה או על הכפתורים או על המצערת או על כל דבר אחר... מה לא מובן? נראה דווקא נוח האמת..
Nadaves פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 העיצוב באמת מוזר, זה נראה כאילו אנחנו אמורים לעלות על השולחן בשביל להגיע למצערת.. בכל מקרה, לX45 אין twist?!?
Shai B פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 אני לא בטוח, אבל למיטב זכרוני ה-RUDDER נמצא על המצערת.
אריק א. פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 העיצוב באמת מוזר, זה נראה כאילו אנחנו אמורים לעלות על השולחן בשביל להגיע למצערת..בכל מקרה, לX45 אין twist?!? ב X-45 השליטה ב-RUDDER היא מהמצערת. בX-52 הRUDDER הוא בסטיק עצמו (אני חושב שזה נקרא twist). לגבי הדגם החדש, רעיון המפסקים הוא נחמד, אבל הגישה למצערת נוחה נראה לי ("להקיף" את הסטיק). חבל שהם לא לקחו את ה45/52 והוסיפו למצערת שלהם את השליטה הכפולה, זה היה מושלם. אבל מצד שני המחיר של החדש כנראה יאפשר ליותר אנשים להנות מג'ויסטיק משופר. אריק
אורח פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 יש לי X45 כבר מעל 5 שנים (הוא שרד כמה מחשבים וכמה גירסאות סימולטורים) והוא פשוט הסטיק הכי "שלם" והכי נוח שמצאתי עד היום. אני מכיר וגם ניסיתי את הסטיקים של CH (סדרות ה-F16 למיניהן) של סאיטק, של מיקרוסופט ואף את ה-Thrust Master האגדי (שעולה כמו 4 X45). אף אחד מהם לא מתקרב בפונקציונליות והתחושה ל-X45. הטראסט מאסטר אמנם מדמה היטב סטיק של F-16, אבל עדיין סימולטור כללי אני מעדיף את ה-X45.