Nadaves פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 שבת שלום. מקווה שזה המקום המתאים (: 1. יש אפשרות להתחיל בחנייה באופליין? ואם לא אז אפשר בוואטסים? דרך תוכנה מיוחדת? 2. שאלתי בפורום אחר לא מזמן, אם אפשר להשתמש במיקרופון עם מערכת הקשר של המטוס. אמרו לי משהו בסגנון של "סתם עם חבר לא, בוואטסים כן..", וזה לא ממש עזר לי, הרי שברדיו אין push to talk או דבר דומה, אז איך זה עובד? חוץ מהשאלות האלו, יש לי עוד כמה, אבל אני תמיד שוכח מה רציתי לשאול, ונזכר שוב כשאני חוזר לאותה הסיטואציה, אז אני אוסיף את שאר השאלות בהמשך.. תודה רבה (:
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 1. יש אפשרות בבחירת שדה התעופה למטה מצד ימין, לרוב זה על Active Runway, שם אפשר לבחור מסלול מסוים או חניה... 2. לגבי דיבור במיקרופון, הדבר קיים ברשת ואטסים ואפשר להגדיר בתוכנה ההתחברות על איזה מקש ללחוץ על מנת לדבר. כמובן שבאופליין אי אפשר לדבר כי אין עם מי. חוץ מזה להבא שאלות תכתוב בפורום Support המתאים לכך... ואל תתבייש לשאול
Nadaves פורסם ספטמבר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 חח זה מוזר, כי ידעתי לבחור מסלול, אבל לא חשבתי שיש שם גם חניות, ואין לי מושג למה לא חשבתי על זה.. כמעט נפלתי מהכסא שבדקתי את זה עכשיו.. (: תודה רבה, עזרת לי המון (: שבת שלום
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 בכיף, שיהיה בהצלחה! ואם אתה נזכר בעוד שאלות, תשאל שבוע טוב.
Nadaves פורסם ספטמבר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 עוד שאלה קטנה: עדיין לא הבנתי לגמרי את מה ששאלתי קודם, על מערכת הקשר. קראתי מדריך לפני כמה שבועות שאמר שכל מי שטס בvatsim צריך להוריד את התוכנה Advanced Voice Client, לתוכנה הזו התכוונת?
mickey lip פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 עוד שאלה קטנה:עדיין לא הבנתי לגמרי את מה ששאלתי קודם, על מערכת הקשר. קראתי מדריך לפני כמה שבועות שאמר שכל מי שטס בvatsim צריך להוריד את התוכנה Advanced Voice Client, לתוכנה הזו התכוונת? לא צריך, ב SB3 היא מובנת בתוך התוכנה.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 עוד שאלה קטנה:עדיין לא הבנתי לגמרי את מה ששאלתי קודם, על מערכת הקשר. קראתי מדריך לפני כמה שבועות שאמר שכל מי שטס בvatsim צריך להוריד את התוכנה Advanced Voice Client, לתוכנה הזו התכוונת? ישנן 2 תוכנות לטיסה ברשת, SB3 וFSINN, לFSINN יש קצת יותר פונקציות והיא יותר "מסובכת", רוב האנשים עד כמה שידוע לי כיום משתמשים בSB3... בעזרתה בוחרים אות קריאה ואת המטוס אותו אתה מטיס, מתחברים לרשת, ממלאים תוכנית טיסה וטסים... בתוך SB3 כל עניין הסאונד והדיבור מובנה בתוכנה, ואם אתה משתמש בSB3 זה כל ה"חבילה" ביחד ואין צורך בהתקנה גם של Advanced Voice Client במידה ויש פקחים באזוריך שמחוברים, ישנה אפשרות לדבר איתם בקול כמו במציאות, ע"י הגדרת מקש שברגע שנלחץ עליו המיקרופון יעבוד, ישנה גם אפשרות פחות מומלצת של דיבור עם הפקח בכתיבה (מיועד בעיקר לבעיות מיקרופון וכו'...) במידה ואין פקח באיזור מחובר, ישנו תדר יוניקום 122.800 שבו אין ערוץ קול והוא בכתיבה בלבד, בתדר הזה יש לדווח על מיקומך וכוונותיך, וכל הטייסים שנמצאים באיזור ללא פקח רושמים בתדר הזה את כוונותיהם וכו', וככה מנסים להמנע ממצבים של התנגשויות, המראה/נחיתה על מסלול באותו זמן וכו'... מדריך להתקנת SB3 בעברית ניתן למצוא כאן: http://usa-w.vatsim.net/prc/VPTPublic/p ... hebrew.pdf עוד מידע על תפעול התוכנה וכו' באנגלית ניתן למצוא כאן: http://squawkbox.ca/doc/ והורדה של התוכנה כמובן, מכאן: http://squawkbox.ca/downloads/ בהצלחה.