gil פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 לגבי ההגעה אחי מקפיץ אותי בגלל שהוא עובד בתעשייה אוירית אני עובר את תעשייה אוירית מגיע ופונה ימינה לכניסה למתחם נתב"ג משם איך מגיעים??? פשוט חלק אומרים ליד טרמינל 2 יש פנייה ושם זה משרדי אל-על ויש שאומרים שצריך להגיע לחנייה לטווח ארוך בטרמינל 3 ושם זה אל-על אז איפה זה כי אני מבולבל
Or Netzer פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 לגבי ההגעה אחי מקפיץ אותי בגלל שהוא עובד בתעשייה אוירית אני עובר את תעשייה אוירית מגיע ופונה ימינה לכניסה למתחם נתב"ג משם איך מגיעים??? פשוט חלק אומרים ליד טרמינל 2 יש פנייה ושם זה משרדי אל-על ויש שאומרים שצריך להגיע לחנייה לטווח ארוך בטרמינל 3 ושם זה אל-על אז איפה זה כי אני מבולבל שלום. אני לא רוצה להטעות ולכן לא אענה אלעד מחר זמין כשאתה בדרך תתקשר אליו.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 שימו לב כל משתתפי הסיור מחר ה 8.10קובי לא יהיה נוכח לפחות בשעות הראשונות לכן אני יחליף אותו מי שלא סגור על איך להגיע נא ליצור איתי קשר בהקדם כדי שזה לא יעקב את הקבוצה. בעלי רכב- קחו בחשבון שפרוצדורת החניה לוקחת זמן לכן להגיע טיפה קודם תג לחניה אפשר לקחת או מהשומר או מימני. אני יהיה שם כבר ב 7:40 אפילו לפני . למי שיש בעיות הנייד שלי: 0523595990 אני זמין עד השעות הקטנות. מי שהזמין חולצה לבוא כאמור עם כסף מדוייק סיור מהנה. אתה גם תהיה אחראי בסיור השני לא ? אם כן תגיד לי שאני ארשום את הטלפון, מקווה שאני לא אתבלבל שם
E.Z פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 שימו לב כל משתתפי הסיור מחר ה 8.10קובי לא יהיה נוכח לפחות בשעות הראשונות לכן אני יחליף אותו מי שלא סגור על איך להגיע נא ליצור איתי קשר בהקדם כדי שזה לא יעקב את הקבוצה. בעלי רכב- קחו בחשבון שפרוצדורת החניה לוקחת זמן לכן להגיע טיפה קודם תג לחניה אפשר לקחת או מהשומר או מימני. אני יהיה שם כבר ב 7:40 אפילו לפני . למי שיש בעיות הנייד שלי: 0523595990 אני זמין עד השעות הקטנות. מי שהזמין חולצה לבוא כאמור עם כסף מדוייק סיור מהנה. אתה גם תהיה אחראי בסיור השני לא ? אם כן תגיד לי שאני ארשום את הטלפון, מקווה שאני לא אתבלבל שם אכן אני אחראי הסיור גם מחר שימו לב: אני חייב לציין לטובה את כל החבר'ה שהגיעו בזמן אני מקווה שגם הסיור השני יהיה ככה הטלפון שלי פתוח למי שזקוק לעזרה מי שביקש חולצה להביא כסף מדוייק סיור מהנה.
ראם אדם פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 אז היום יום שני- סיור שני של ואטיל באל על היה ממש כיף אני נהנתי מכל רגע ורגע, ולמדתי המון!!! מקווה לסיורים נוספים בהמשך.... תודה רבה רבה על היום הנחמד הזה !!!!
Doron_Angel פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 אז היום יום שני- סיור שני של ואטיל באל על היה ממש כיף אני נהנתי מכל רגע ורגע, ולמדתי המון!!!מקווה לסיורים נוספים בהמשך.... תודה רבה רבה על היום הנחמד הזה !!!! אני עם המזל שלי ... נמצא בדיוק בבריטניה (דרום ווילס ליתר הדיוק). מקווה לא להפסיד את הביקור הבא...