Elad Levy פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני לא רוצה לפגוע באף אחד..אבל "גם אני בקוקפיט" זה קצת מיותר לא ? אפשר פשוט לשלוח פרטית או מייל לאנשים הרלוונטיים. צודק ב-100 אחוז אני שלחתי לפני שבוע גם בקשה וגם עדיין לא קיבלתי מייל בגלל זה אני ידבר עם האנשים כבר.
Nimrod פורסם אוגוסט 7, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2007 ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה זאת אומרת שאם לא טסתי כבר כמה חודשים ברשת אני לא יכול להגיש בקשה?
אורח פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה זאת אומרת שאם לא טסתי כבר כמה חודשים ברשת אני לא יכול להגיש בקשה? זה בידיוק מה שזה אומר....
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה זאת אומרת שאם לא טסתי כבר כמה חודשים ברשת אני לא יכול להגיש בקשה? זה בידיוק מה שזה אומר.... סתם שאלה, מי שעסוק בהכנת אירוע או בכתיבת מדריכים או כל פעילות אחרת לטובת VATIL ובגלל זה אין לו זמן לטוס 15 שעות בחודש, גם לא יוכל להגיש בקשה? לא תמיד זמן ההתחברות מעיד על מידת המעורבות הפעילות בחטיבה. מציע לשקול דרכים נוספות להעריך נפח פעילות של חברים. ברוכי.
אורח פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 כאחד ש"שירת" קצת בצוות החטיבה, אני מבין בידיוק על מה אתה מדבר. ברור שלחבר בצוות החטיבה שזמין לפעילות השוטפת של החטיבה מידי יום, יהיה קשה יותר להגיע ל 15 שעות אם בכלל. לפיכך החלטתי בזמנו שחברי צוות החטיבה פטורים מסעיף זה, אם למישהו היה ספק.
Amir Paz פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה זאת אומרת שאם לא טסתי כבר כמה חודשים ברשת אני לא יכול להגיש בקשה? זה בידיוק מה שזה אומר.... סתם שאלה, מי שעסוק בהכנת אירוע או בכתיבת מדריכים או כל פעילות אחרת לטובת VATIL ובגלל זה אין לו זמן לטוס 15 שעות בחודש, גם לא יוכל להגיש בקשה? לא תמיד זמן ההתחברות מעיד על מידת המעורבות הפעילות בחטיבה. מציע לשקול דרכים נוספות להעריך נפח פעילות של חברים. ברוכי. מסכים איתך ברוכי, אני חושב שיהיה נכון לצוות החטיבה לבחון את הנושא מחדש, לאור העובדה שיש לא מעט חברים ב VATIL שתורמים המון מאחורי הקלעים, לא טסים, וגם לא חברי צוות. אבל ואללה - תורמים.
אורח פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה זאת אומרת שאם לא טסתי כבר כמה חודשים ברשת אני לא יכול להגיש בקשה? זה בידיוק מה שזה אומר.... סתם שאלה, מי שעסוק בהכנת אירוע או בכתיבת מדריכים או כל פעילות אחרת לטובת VATIL ובגלל זה אין לו זמן לטוס 15 שעות בחודש, גם לא יוכל להגיש בקשה? לא תמיד זמן ההתחברות מעיד על מידת המעורבות הפעילות בחטיבה. מציע לשקול דרכים נוספות להעריך נפח פעילות של חברים. ברוכי. מסכים איתך ברוכי, אני חושב שיהיה נכון לצוות החטיבה לבחון את הנושא מחדש, לאור העובדה שיש לא מעט חברים ב VATIL שתורמים המון מאחורי הקלעים, לא טסים, וגם לא חברי צוות. אבל ואללה - תורמים. לא חושב שעם כאלה צריכה להיות בעיה, נהפוכו. מדובר בכל מיני פונקציונרים שמנסים לתפוס טרמפ על גב אלו שטסים ותורמים לחטיבה.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 רן, נכון לא צריכה להיות בעיה, אך בפועל לא תמיד זה עובד חלק עבור אלה שתורמים אך לא נראים ברשת, ולכן לדעתי יש לבחון מחדש את התנאים.
אורח פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 רן, נכון לא צריכה להיות בעיה, אך בפועל לא תמיד זה עובד חלק עבור אלה שתורמים אך לא נראים ברשת, ולכן לדעתי יש לבחון מחדש את התנאים. כל חריג יבחן לגופו. מי שתורם אפילו מאחורי הקלעים, חברי הצוות והחברים הותיקים של החטיבה אמורים לראות ולדעת על פועלו של אותו אחד. אם הם לא יודעים, שתי אופציות: 1. כניראה שאותו אחד לא תרם. 2. חברי הצוות יושנים בעמידה (דבר שנכון לעכשיו ברור לי לפחות שהם לא). 15 שעות טיסה או פיקוח זה לא הרבה. אם כל סופ"ש מרביצים אפילו לג בינוני, CVF פנימי, אתה מגיע לאזור ה15 בלי מאמץ רב.
guy13 פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 יש לי שאלה אחת - איך אני רואה כמה שעות צברתי ? תודה לעונים.
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 יש לי שאלה אחת - איך אני רואה כמה שעות צברתי ?תודה לעונים. http://data.vatsim.net/stats/default.html
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 8, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2007 אהלן גיא, ניתן לראות את כמות השעות של דרך אתר ואטסים, בתפריט יש שם STATISTICS ושם אתה נכנס לפי מספר וסיסמא של ואטסים. רן, רוב מה שרשמת נכון, ההבדל היחיד הוא שהפרוש שלי למילה חריג שונה משלך, עד כאן מבחינתי בנושא הזה, המשך טיפול מאחורי הקלעים... :wink:
Tomer Haim פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה: רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי.
אורח פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה:רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. אם פיקחתי וטסתי מעל 15 שעות וגם תרמתי תרומה לחטיבה, אפשר במקום קוקפיט לקבל את ההולדניות ?? :mrgreen:
mickey lip פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה:רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. אם פיקחתי וטסתי מעל 15 שעות וגם תרמתי תרומה לחטיבה, אפשר במקום קוקפיט לקבל את ההולדניות ?? :mrgreen: לא. בוקי כבר תפס לך את הסלוט. לגבי הנקבות מברזיל, נחשוב , אולי נזרוק לך עצם.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה:רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. משום מה דווקא הפעם לא הרגשתי דחף לשלוף ציפורניים. בטח תומר ואיציק שמו לי משהו בקפה בפגישה במונאייר כדי שהפורום יראה רגוע יותר...
menahem ben-or פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 Tomer - VATIL1 כתב: רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה: רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. אם פיקחתי וטסתי מעל 15 שעות וגם תרמתי תרומה לחטיבה, אפשר במקום קוקפיט לקבל את ההולדניות ?? לא. בוקי כבר תפס לך את הסלוט. לגבי הנקבות מברזיל, נחשוב , אולי נזרוק לך עצם. רן, דווקא ההולנדיות לא משהו אמנם בלונדיניות אבל מכוערות ושעירות, הייתי שוקל את ענין הברזילאיות בשנית :roll: :mrgreen:
אורח פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 Tomer - VATIL1 כתב: רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה: רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. אם פיקחתי וטסתי מעל 15 שעות וגם תרמתי תרומה לחטיבה, אפשר במקום קוקפיט לקבל את ההולדניות ?? לא. בוקי כבר תפס לך את הסלוט. לגבי הנקבות מברזיל, נחשוב , אולי נזרוק לך עצם. רן, דווקא ההולנדיות לא משהו אמנם בלונדיניות אבל מכוערות ושעירות, הייתי שוקל את ענין הברזילאיות בשנית :roll: :mrgreen: לא אלו שאני פגשתי :mrgreen: והברזיליות מפחידות אותי :roll: כל פעם שאני רואה הקרנבל, יש לי ויברציות בעניים במשך שבוע והולך הפוקוס ...
Or Netzer פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 Tomer - VATIL1 כתב: רגע, עוד מעט ההולנדיות והברזילאיות נכנסות לאמבטית בוץ בבקיני, אבל שניה לפני שאתם הופכים למלחמה נעשה דבר כזה: רף 15 השעות ישאר כי אחרת תכלס כל אחד מהשכנים שירשם ל VATIL יוכל לקבל הטבות וזה לא פייר, 15 שעות זה באמת לא הרבה. מאידך. בקשר לאותם אנשים אם הם מבין חברי הצוות או אם לא (כי זה לא משנה) אותם אנשים שמרגישים כי ההשקעה שהשקיעו והעזרה לטובת החטיבה עצמה מנעה מהם לבצע את אותם שעות, יוכלו לכתוב לי מייל וכמובן שיכנסו לקוקפיט כאחד שטס 15 שעות. כך שאנשים, שהדריכו, או עשו כל פעולה מבורכת עבור החטיבה מוזמנים לפנות אליי. אם פיקחתי וטסתי מעל 15 שעות וגם תרמתי תרומה לחטיבה, אפשר במקום קוקפיט לקבל את ההולדניות ?? לא. בוקי כבר תפס לך את הסלוט. לגבי הנקבות מברזיל, נחשוב , אולי נזרוק לך עצם. רן, דווקא ההולנדיות לא משהו אמנם בלונדיניות אבל מכוערות ושעירות, הייתי שוקל את ענין הברזילאיות בשנית :roll: :mrgreen: לא אלו שאני פגשתי :mrgreen: והברזיליות מפחידות אותי :roll: כל פעם שאני רואה הקרנבל, יש לי ויברציות בעניים במשך שבוע והולך הפוקוס ... מפחידות כמה שזה יפה אחח מתי יש שוב קרנבל בריו? :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 חבר'ה סחטיין על השרשור הענייני, המומקד והממצה... :mrgreen:
Tomer Haim פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 חברי VATIL יקרים: שתי הבהרות ממש ממש חשובות בקשר לקוקפיט: 1) בזמן האחרון אנשים מתלוננים בפני שעברו את סף 15 השעות, הגישו בקשה לקוקפיט ולא קיבלו תשובה. אז ככה: אתם חייבים להעזר בסבלנות כי כל אישור דורש הליך רב בין גורמים שונים באלעל , מה גם שלא תמיד משובץ קברניט לטיסה ממש עד השעות האחרונות ואין את מי לידע. דיברתי על הנושא עם אלון פרג, המועד האחרון למתן שתובה (חיובית או שלילית) למבקש הבקשה הוא 24 שעות לפני הטיסה עצמה אם מישהו מהמבקשים לא קיבל תשובה עד מועד זה, אשמח אם יפנה אליי במייל jltmm@bezeqint.net ואני אסייע בכניסתו לקוקפיט. כך, שלא יהיה מצב שאדם שביקש בקשה לא יענה. 2) גם בזמן האחרון אנשים פונים בכך שאסייע להם להכנס לקוקפיט גם אם לא צברו את אותם 15 שעות. במקרה הזה אני דיי כבול, אני יכול להפחית שעות לחיילים שאין להם הרבה זמן והפגינו שעות טיסה בתקופה שלפני.. אין לי בעיה להתגמש ואף להתגמש מאוד אבל לא בכלל... הרציונאל מאחורי זה הוא פשוט, מה הבעיה לטייסים מחטיבה שכנה להרשם ל VATIL ולהכנס לקוקפיט עם 0 שעות? מי שמרגיש ורואה לנכון שהוא תורם שעות רבות לחטיבה ולכן לא יכול לטוס ברשת, מוזמן לפנות אליי ואני אאשר לו טיסה עם 0 שעות, אני מדבר על צוותי ההדרכה השונים והאחרים בכל מקרה אעשה ככל שביכולתי לסייע בכניסה לקוקפיט לכל מי שחפץ בכך. טיסה נעימה ומהנה לכככווולםםםם
Gilad Brutman פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 אני טס בעוד כחודש לגרמניה. האם אוכל להיכנס לקוקפיט? אני די חדש בקהילה... אך לא חדש בתחום הסימולטורים. אשמח לקבל תשובה במהרה גלעד
guy13 פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 אני טס בעוד כחודש לגרמניה.האם אוכל להיכנס לקוקפיט? אני די חדש בקהילה... אך לא חדש בתחום הסימולטורים. אשמח לקבל תשובה במהרה גלעד תקרא את הקריטריונים בעמוד הראשון, אתה עומד בהם? (לדעתי) סביר להניח שתוכל.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 אני טס בעוד כחודש לגרמניה.האם אוכל להיכנס לקוקפיט? אני די חדש בקהילה... אך לא חדש בתחום הסימולטורים. אשמח לקבל תשובה במהרה גלעד שלום דבר ראשון בהתאם לחוקי הפורום הוסף את שמך המלא לחתימה דבר שני: סתכל בהודעה הראשונה של האשכול הזה ובוא מפורטים התנאים לטיפול בבקשת טיסה בקוקפיט: ההסדר הוא לחברי חטיבת VATIL אשר צברו לזכותם 15 שעות פעילות ברשת בחודש שטרם הגשת הבקשה.