yoyoo פורסם יולי 3, 2008 דיווח פורסם יולי 3, 2008 טוב אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור :? באסה רצח :cry: אני ביקשתי מאבא שלי שיחליף כרטיסים לאל על במיוחד בישביל זה ועכשיו אני לא יכול להיכנס :? :!: לכם יש קשרים אז אתם לא יכולים לישאול? או שתגידו לי למי לפנות ואני יפנה אם ההיתי יודע על השינוי הזה ליפני לא ההיתי מחליף כרטיסים וזהו זה רק יצא לי יותר יקר!
אורח פורסם יולי 3, 2008 דיווח פורסם יולי 3, 2008 טוב אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור :? באסה רצח :cry: אני ביקשתי מאבא שלי שיחליף כרטיסים לאל על במיוחד בישביל זה ועכשיו אני לא יכול להיכנס :? :!: לכם יש קשרים אז אתם לא יכולים לישאול? או שתגידו לי למי לפנות ואני יפנה אם ההיתי יודע על השינוי הזה ליפני לא ההיתי מחליף כרטיסים וזהו זה רק יצא לי יותר יקר! על השינוי הזה קובי דוד הודיע ב 30.4.08 לפני קצת יותר משלושה חודשים. הדבר היחידי שניתן עוד לעשות זה לכתוב מכתב ולהגיש לדיילים בכניסה למטוס ולקוות לטוב.
yoyoo פורסם יולי 3, 2008 דיווח פורסם יולי 3, 2008 בזמן הזה כבר לא ההיתי יכול לעשות כלום בגלל זה אני שלחתי הרבה זמן ליפני שלא היו הפתעות טוב ננסה ליכתוב מכתב ונירא... אני יודע שיש לכם קשרים אז אם בכל זאת מישהו יכול לעזור שיפנה עלי בפרטי אני טס ב-20 ליולי (לאמסטרדם את מי שזה מעניין :wink: ) תודה!
אורח פורסם יולי 3, 2008 דיווח פורסם יולי 3, 2008 בזמן הזה כבר לא ההיתי יכול לעשות כלום בגלל זה אני שלחתי הרבה זמן ליפני שלא היו הפתעותטוב ננסה ליכתוב מכתב ונירא... אני יודע שיש לכם קשרים אז אם בכל זאת מישהו יכול לעזור שיפנה עלי בפרטי אני טס ב-20 ליולי (לאמסטרדם את מי שזה מעניין :wink: ) תודה! כן יש לנו קשרים בנעלים ולפעמים גם בשערות ...
yoyoo פורסם יולי 11, 2008 דיווח פורסם יולי 11, 2008 מישהו יכול להביא לי תמסנגיר או תאיסיקיו של קובי דוד? תודה מראש
yoyoo פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 אני שלחתי לקובי הודעה פרטית והוא לא חזר עלי איך אני יכול ליצור קשר איתו? זה ממש דחוף תודה לעוזרים
Ben Bezalel פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 אני שלחתי לקובי הודעה פרטית והוא לא חזר עלי איך אני יכול ליצור קשר איתו?זה ממש דחוף תודה לעוזרים תחכה בסבלנות,קובי בנאדם עסוק
mickey lip פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 אני שלחתי לקובי הודעה פרטית והוא לא חזר עלי איך אני יכול ליצור קשר איתו?זה ממש דחוף תודה לעוזרים אולי אנו נעזור לך? אם זה קשור לכניסה לקוקפיט , חבל על הזמן והמאמץ, רק לחברי שת"פ בלבד.
yoyoo פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 כן זה בקשר לכניסה לקוקפיט , אני רוצה לדבר איתו ואם כבר אמרתם להגיש מיכתב בכניסה למטוס אתם יכולים לעזור בתוכן של המכתב ככה שהמכתב היה משכנע :oops:
E.Z פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 כן זה בקשר לכניסה לקוקפיט , אני רוצה לדבר איתוואם כבר אמרתם להגיש מיכתב בכניסה למטוס אתם יכולים לעזור בתוכן של המכתב ככה שהמכתב היה משכנע :oops: בפעם השלישית בנושא בקשת קוקפיט לא קובי ולא מנהלי הציים של השת"פ יוכלו לעזור לך ההנחיות ש VATIL קיבלה לפני מספר שבועות היא חד משמעית שרק חברי שת"פ שהוגדרו על ידי מנהלי הציים יוכלו לטוס בקוקפיט חברי השת"פ שיכולו לטוס( כולל מנהלי הציים) עוברים בימים אלה סיווג בטחוני מתאים שיאפשר להם את הנושא בעקבות שינויים בדרישת הביטחון באלעל. בקשר למכתב תריץ חיפוש בפורום הדיונים האלה חזרו על עצמם יותר מידי פעמים.
yoyoo פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 אוקי הבנתי! רק שאלה קטנה להגיש את המיכתב מודפס או בכתב יד?
Eldar Sella פורסם יולי 12, 2008 דיווח פורסם יולי 12, 2008 מודפס, ושים תמונה יפה מהקוקפיט בסימולטור, אני מכיר כאלה שזה עזר להם. בהצלחה.