Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 כאשר אני ממלא טופס, אני מכניס מספר זהות שלי או של אחד ההורים?
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 כאשר אני ממלא טופס, אני מכניס מספר זהות שלי או של אחד ההורים? שלך
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 עוד שאלה אחרונה, רק הטיסה הלוך היא אלעל, זה עדיין מאפשר לי להיות בקוקפיט?
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 עוד שאלה אחרונה, רק הטיסה הלוך היא אלעל, זה עדיין מאפשר לי להיות בקוקפיט? למה לא ?
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 19, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2007 עוד שאלה אחרונה, רק הטיסה הלוך היא אלעל, זה עדיין מאפשר לי להיות בקוקפיט? למה לא ? כי אני לא יודע מה להכניס בשדה 'שעת המראה חזור',כיוון שהטיסה היא לא של אלעל, להשאיר ריק?
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 22, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2007 חבר'ה מצתער על החפירה, שלחתי את הבקשה לפני יומיים, איך אני יכול לדעת אם קיבלתם אותה?
Tomer Haim פורסם אוגוסט 22, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2007 חבר'ה מצתער על החפירה, שלחתי את הבקשה לפני יומיים, איך אני יכול לדעת אם קיבלתם אותה? זהו, שאתה לא חופר מצידי תציף את השרשור (סתם) אם אתה צריך להכנס לקוקפיט, לא כל יום טסים לחו"ל. אני בודק בקשר לבקשה שלך, בקרוב תקבל תשובה, בכל מקרה לגיבוי שלח לי את פרטי הטיסה והפרטים שלך למייל jltmm@bezeqint.net
אורח פורסם אוגוסט 22, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2007 חבר'ה מצתער על החפירה, שלחתי את הבקשה לפני יומיים, איך אני יכול לדעת אם קיבלתם אותה? עדיין לא חפירה, אבל בדרך. ברק ובכלל - קחו בחשבון לפחות שבוע עד לקבלת תשובה כלשהיא. לעיתים אנשים שולחים בקשות המון זמן מראש, בזמן שצוות הקוקפיט לטיסה המבוקשת בכלל לא אוייש, אין אפשרות בכלל ליידע אותם......... אני מטפל ומעביר את כל הבקשות (בתנאי שעומדים בתנאים), לפעמים זה לוקח קצת זמן, סבלנות היא מילת המפתח כאן, בסוף בדרך כלל זה מסתדר. ברק אשר אלייך - תשובה הגיעה והיא מחכה לך המייל.
NiKe-GT פורסם אוגוסט 28, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2007 יש לי שאלה.. אני היתי פעיל ליפני בערך שנה , ועכשכיו חזרתי שוב ואני יכול לעלות לקוקפיט? או דאין כניסה לחדשים \ישנים?
Or Netzer פורסם אוגוסט 28, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2007 יש לי שאלה.. אני היתי פעיל ליפני בערך שנה , ועכשכיו חזרתי שוב ואני יכול לעלות לקוקפיט? או דאין כניסה לחדשים \ישנים? שלילי, תסתכל בקריטריונים מה שכתוב זה המצב. לא לכל דבר יש חריג. תהיה פעיל תטוס ותהנה.
NiKe-GT פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה . וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה זה לא בסדר זה 18 שעות בשנה! :? אומרים לך פה 15 שעות בחודש..
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה זה לא בסדר זה 18 שעות בשנה! :? אומרים לך פה 15 שעות בחודש.. זה לא בסדר - מפני שמדובר ב 18 שעות שאף תוכנית לו מוגשת בהן ואין אינדיקציה של ביצוע טיסה
Or Netzer פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה 15 שעות בחודש צריך, וכמו שאלעד אמר לא חוכמה להתחבר על הקרקע ולחזור אחרי יום שלם ולקבל 15 שעות.
אורח פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה זה לא בסדר זה 18 שעות בשנה! :? אומרים לך פה 15 שעות בחודש.. זה לא בסדר - מפני שמדובר ב 18 שעות שאף תוכנית לו מוגשת בהן ואין אינדיקציה של ביצוע טיסה העיניין מאוד פשוט, צריך 15 שעות בחודש ב VATSIM, פיקוח או טיסה מעשית, לא צופה לא משקיף ואפילו לא ביציע אחמים של IFS. יש 15 שעות פעילות סבבה, לא, לא נורא יש חודש חדש ושנה חדשה לפנינו. תתחיל לטוס, תכיר את האנשים והנפשות הפועלות ובעיקר את כל אלה שעמלו קשה כדי שנוכל להגיע לקוקפיט בטיסות אלעל. חג שמח ושנה טובה VATIL.
NiKe-GT פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה זה לא בסדר זה 18 שעות בשנה! :? אומרים לך פה 15 שעות בחודש.. זה לא בסדר - מפני שמדובר ב 18 שעות שאף תוכנית לו מוגשת בהן ואין אינדיקציה של ביצוע טיסה העיניין מאוד פשוט, צריך 15 שעות בחודש ב VATSIM, פיקוח או טיסה מעשית, לא צופה לא משקיף ואפילו לא ביציע אחמים של IFS. יש 15 שעות פעילות סבבה, לא, לא נורא יש חודש חדש ושנה חדשה לפנינו. תתחיל לטוס, תכיר את האנשים והנפשות הפועלות ובעיקר את כל אלה שעמלו קשה כדי שנוכל להגיע לקוקפיט בטיסות אלעל. חג שמח ושנה טובה VATIL. רגע ניד אני טס עכשיו 15 שעות אז זה יהיה בסדר או שאני צריך לחכות עד זמן מסויים [כדי שיהיה לי וותק?] ונגיד אני מגיש תוכנית מסודרת והכול אז זה יהיה בסדר? וזה לא משנה לאן אני טס ומה המרחק נכון?
Niv Malin פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה זה לא בסדר זה 18 שעות בשנה! :? אומרים לך פה 15 שעות בחודש.. זה לא בסדר - מפני שמדובר ב 18 שעות שאף תוכנית לו מוגשת בהן ואין אינדיקציה של ביצוע טיסה העיניין מאוד פשוט, צריך 15 שעות בחודש ב VATSIM, פיקוח או טיסה מעשית, לא צופה לא משקיף ואפילו לא ביציע אחמים של IFS. יש 15 שעות פעילות סבבה, לא, לא נורא יש חודש חדש ושנה חדשה לפנינו. תתחיל לטוס, תכיר את האנשים והנפשות הפועלות ובעיקר את כל אלה שעמלו קשה כדי שנוכל להגיע לקוקפיט בטיסות אלעל. חג שמח ושנה טובה VATIL. רגע ניד אני טס עכשיו 15 שעות אז זה יהיה בסדר או שאני צריך לחכות עד זמן מסויים [כדי שיהיה לי וותק?] ונגיד אני מגיש תוכנית מסודרת והכול אז זה יהיה בסדר? וזה לא משנה לאן אני טס ומה המרחק נכון? לא משנה לאן, כמה, עם מה או עם מי, העיקר שתטוס עם תוכנית מסודרת ותעשה 15 שעות לפחות בחודש.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 8, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2007 יש לי 18 ומשהוא שעות טיסה .וכתוב לי כך: Upgrade History Rating From Total time Pilot 27/09/2006 18:57:44 Pilot Callsign Time online 4X-DFX 0:20:52 4X-GTX 18:36:52 Total online as Pilot 18:57:44 אז זה בסדר ? כמובן שזה בסדר תגיש בקשה דרך האתר וצוות החטיבה יעשה את המירב כדי שיהיה לך קוקפיט מהנה 15 שעות בחודש צריך, וכמו שאלעד אמר לא חוכמה להתחבר על הקרקע ולחזור אחרי יום שלם ולקבל 15 שעות. OK אנשים, בואו נרגע ונתחיל שוב מנקודה זן: מי שרוצה להכנס לקוקפיט במסגרת שת"פ VATIL ואלעל, צריך מינימום של 15 שעות טיסה או פיקוח בחודש שלפני הטיסה עצמה. אלב אין כזה דבר "לא בסדר" הכל בסדר והכל אפשרי, אין לומר מה לא, יש לומר מה כן אמדי היקר, בוא נעשה הסכם: אתה דואג לשעות, צוות החטיבה דואג לקוקפיט. פייר לא? , אתה לא יודע איך אתה הולך להנות, אני מבין שאתה חניך ואפילו חניך טוב ב IFS טהטיסה שלך היא רק עוד חודשיים, תעלה לרשת, תבצע הקפות תטוס קצת ותהנה הרבה, יש לך זמן, לא בלחץ... שעה הקפות כל יום כמו חניך טייס אמתי במשך שבועיים סוגרות לך את הענין. קצת נחיתות בלי מדפים, עם מדפים , בתצורות שנונות.. לפעמים יהיה לך רוח, אל תשכח רגל, אתה כל כך תהנה ואחר כך.. יפנקו אותך בקוקפיט בהצלחה!!!!
אורח פורסם ספטמבר 9, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2007 תיקון קטן תומר, קצת התבלבלת, צוות החטיבה אינם דוגים לקוקפיט, הטבה זו ניתנה לנו בזכות חברי החטיבה הלוקחים חלק מידי יום בשת"פ, ובעיקר בזכותם ובזכות חברי חטיבה שלקחו חלק בעבר ניתנה לנו ההזדמנות הנהדרת הזו. אתם מוזמנים להודות לאנשים הבאים, למען הסר ספק: צי 737 אחראי צי: מיקי ליפ עומר דהאן אלמוג עטר מתן סלומון אהרון דגן איתי חריט בן כהן בן צלאל צי 767/757 אחראי צי: אלעד זיירמן גלעד שפוצניק מנחם בן אור אבשלום סעדון מיתר לוגסי ארז שיפרון יהב ברזילאי אלדר סלע ניב מלין אבי כהן צי 742 אחראי צי: רן פינקלס ברוך שפיגל ירדן אנטבי תודה לכולכם!
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 9, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2007 צי 742 אחראי צי: רן פינקלס ברוך שפיגל ירדן אנטבי תודה לכולכם! לצערי הרב, חוץ מביקור אחד אצל מדריך קרקע, בצי 742, אפשר להגיד בפה מלא: "אין בעד מה"...
Tomer Haim פורסם ספטמבר 9, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2007 תיקון קטן תומר, קצת התבלבלת, צוות החטיבה אינם דוגים לקוקפיט, הטבה זו ניתנה לנו בזכות חברי החטיבה הלוקחים חלק מידי יום בשת"פ, ובעיקר בזכותם ובזכות חברי חטיבה שלקחו חלק בעבר ניתנה לנו ההזדמנות הנהדרת הזו.אתם מוזמנים להודות לאנשים הבאים, למען הסר ספק: צי 737 אחראי צי: מיקי ליפ עומר דהאן אלמוג עטר מתן סלומון אהרון דגן איתי חריט בן כהן בן צלאל צי 767/757 אחראי צי: אלעד זיירמן גלעד שפוצניק מנחם בן אור אבשלום סעדון מיתר לוגסי ארז שיפרון יהב ברזילאי אלדר סלע ניב מלין אבי כהן צי 742 אחראי צי: רן פינקלס ברוך שפיגל ירדן אנטבי תודה לכולכם! בדיוק כמו שהממשלה דואגת לאזרחים ובזכות הצבא האזרחים חיים במדינה, כך בזכות אותם חברי חטיבה יקרים העומלים שעות למען כל החטיבה כולה, בזכותם של אותם אנשים, חטיבה שלמה יכולה להכנס לקוקפיט על ידי ממשק פשוט של צוות החטיבה ובהחלט, תודה רבה על התרומה בכל המחזורים של השת"פ הזה, וזה כולל גם אותך..
Nisim Shoval פורסם ספטמבר 9, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2007 חברה שיחקתם אותה בגדול. היות ואני טס כמעט כל חודש(באמת ולא בסימולטור) אז אני הולך להנות.... כל הכבוד
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 10, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2007 תיקון קטן תומר, קצת התבלבלת, צוות החטיבה אינם דוגים לקוקפיט, הטבה זו ניתנה לנו בזכות חברי החטיבה הלוקחים חלק מידי יום בשת"פ, ובעיקר בזכותם ובזכות חברי חטיבה שלקחו חלק בעבר ניתנה לנו ההזדמנות הנהדרת הזו.אתם מוזמנים להודות לאנשים הבאים, למען הסר ספק: צי 737 אחראי צי: מיקי ליפ עומר דהאן אלמוג עטר מתן סלומון אהרון דגן איתי חריט בן כהן בן צלאל צי 767/757 אחראי צי: אלעד זיירמן גלעד שפוצניק מנחם בן אור אבשלום סעדון מיתר לוגסי ארז שיפרון יהב ברזילאי אלדר סלע ניב מלין אבי כהן צי 742 אחראי צי: רן פינקלס ברוך שפיגל ירדן אנטבי תודה לכולכם! אהלן, הציטוט הבא נלקח ישירות מפורום שת"פ אל על, הוא נרשם בתאריך 24 לאוגוסט 2007, כתגובה לתברי השת"פ הלוקחים חלק בנעשה, הדברים לא נרשמו במקרה, אלה מתוך הערכה, כבוד ורצון להביע תודה, תומר בעצם היותו ראש חטיבה, מייצג בדבריו את דעת כל הצוות והחטיבה כולה. חברים יקרים שלום, ראשית תודה רבה לכם על השתתפות בפרוייקט, אתם הולכים להנות, ואני מקווה שתפיקו מהפרוייקט הזה כמה שיותר ידע מקצועי ואיכותי בטיסה. תודה רבה לצוות המנהל את הפרוייקט הנפלא הזה, אתם עושים את העבודה האמתית, הקשה והמצויינת. חברי פרוייקט יקרים, אני רוצה שתדעו שאני זמין תמיד עבור כל חבר חטיבה במיוחד גם עבור אלה שתורמים (כמוכם), אז כל בקשה או שאלה אתה מוזמנים לפנות אלי למייל או PM או מסנגר אתמול שלחנו לאל על את מר איתי ארנון שהוא אחד המשתתפים בתחילת הפרוייקט, איתי הרצה לכל הקורס על VATSIM ועל כל שיתוף הפעולה ואופן תרומת השת"פ לכל משתתפי הפרוייקט, דיברתי עם מספר טייסים ששהו בהרצאה: היתה הרצאה מעולה! אז תודה לכם על התרומה, אני מאחל לכם המשך הנאה, וכאמור זמין עבורכם בכל נושא