Eliran-VFS1 פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 אתמול רציתי לטוס משדה תימן לבן גוריון אבל לא אישרו לי! הגישה אמר לי שכדאי לי לעשות לפני תדרוך ! אז אני כאן ואני מבקש שמישהו שיודע על מה התדרוך או איך הכול מתבצע שישתף גם אותי! בכול מקרה השאלות שלי הם: איך אני נכנס לתדרוך ? מה זה בכלל תדרוך ? על מה מדריכים ? וזהו! תודה רבה ...
Shmulik Lin פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 אלירן מה שהפקח התכוון זה שהאם אתה יודע לטוס את הנתיב ואת סוגו ואת כל מה שמתבקש מטייס לדעת? האם אתה יודע לטוס CVFR האם יש לך מפות אם תרצה הסבר צור איתי במסנג'ר
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 17, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 17, 2004 יש לי את המפה ועשיתי הרבה פעמים טיסות מהרצליה לחיפה ודברים כאלה בצפון! אני רציתי לדעת רק עם אפשר לעשותIFR מבאר שבע לבן גוריון או שחייב לעשות רק CVFR? כי עובר מעל באר שבע נתיב טיסה
Shmulik Lin פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 כעקרון אתה יכול לטוס IFR מב"ש לב"ג אבל בשביל מה ? לא יהיה יותר כיף לטוס את זה CVFR ולראות היכן אתה טס או שאתה מתעקש לטוס IFR ולא לראות כלום לא ברור לי העניין הזה אז תסביר אם רוצה אם יש לך מפות CVFR אז תטוס CVFR עפי הנקודות במפה אם יש לך מפות ATS אז תטוס IFR רק לדאוג לשלוח ת.טיסה הגיונית לפקח וקדימה הפועל
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 VATIL4 כתב: רק לדאוג לשלוח ת.טיסה הגיונית לפקח וקדימה הפועל עכשיו אני כבר מבולבל.... בהודעה אחרת אמרתה שאם לא נשמור על הכללים אז "נפסיד לאולקר ולא נעלה לפיינל 4" ועכשיו, קדימה הפועל? חח לא מיסתדר לי...
Shmulik Lin פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 מכבי זה מכבי באש ובמים בכדורסל והפועל זה הפועל חדרה קבוצה שלא קיימת כבר לצערי הרב מעבר לזה אם התבלבלת אני מתנצל
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 18, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2004 או קי הבנתי את זה באמת אתה צודק שכדאי CVFR אבל יש לי בעיה בהקשר לזה! כשאני טס לפי המפה איך אני יכול לדעת בדיוק אם אני נמצא באותה נקודה שרשומה על המפה? כי אצלי הגרפיקה אינה מספיקה ורק לפי המדרכים של הרצליה לחיפה והרצליה לראש פינה הבנתי איך עושים את הCVFR? אולי מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש במפה ביותר יעילות או איכשהו להכניס את המפה לGPS???? ותודה .. שוב על העזרה
Shmulik Lin פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אוקי אלירן אני שמח שהחלטת כי סוג כזה של טיסה יבוצע ב-CVFR פשוט יותר כיף לראות היכן אתה טס אני שמח כי המדריכים עזרו לך לגבי גרפיקה זה כמובן דבר חשוב מאוד היות וככל שהכרטיס מסך שלך יהיה בעל ביצועים טובים יותר תוכל לנווט עפי כבישים הרים כיוונים זמנים מרחקים ומהירויות ללא זה תוכל תמיד לשאול את הפקח לזיהוי מיקום ביחס לנקודה כלשהי מעבר לזה תוכל תמיד להתבסס על עזרי ניווט כגון VOR באר שבע ו-VOR ב"ג לחיתוכים ומציאת מיקומך נקודתית אבל זה דורש ממך מיומנויות ניווט בסיסיות שאינני יודע אם יש לך אותם אם אין לך אותם נסה להכנס למערך השיעורים ב-FS או כנס למדריך עזרי ניווט באתר שלנו תתאמן וצא לדרך גם הטייסים הכי טובים שיש החלו באימוני ניווט במחשב זה לא בא ביום אחד תיהנה