עבור לתוכן
Etai Charit

קצת על פוליטיקה וקצת על יום כיפור

Recommended Posts

פורסם

אני מזמין אתכם לעיין בהודעה שפרסמתי בפורום סימולטורים תפוז. אין שום חובה להשיב. אני רק מקווה שאני אביא לשינויים לטובה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=931&msgid=86455061

פורסם

אהלן

אצלינו בד"כ לא מזכירים את IVAO הנושא הזה לא מענין אותנו. יש לנו רשימה של השגים שאני בטוח שהיית עד להם בשנה האחרונה נכון לנו כמו כל ארגון גדול יש בעיות וכבר כתבתי אצלך בפורום מה אני חושב על מי שבודק למי יש יותר גדול.

יש לך חזון אחרית הימים נחמד אבל לצערי נכון להיום בגלל כמה אנשים נחמדים הוא רחוק מהמציאות.

אתה מוזמן לעבור לפורום של ה"מתחרה" שלנו ולראות איך אנשים שכאן מבקשים את עזרתך ואת עזרת חבריך לפורום מדברים שם על המקום הזה שאני וחברי הקמנו מ-0 והפכנו אותו למה שהוא היום

השרשור הזה ישאר כאן ואתם מוזמנים להגיב אבל אני מבקש מכל התומכים הנלהבים של IVAO לא להפוך את זה לשרשור של התנצחויות ומריבות, דיון ענייני יתקבל בברכה.

שתיהיה לכלום שנה טובה

וגמר חתימה טובה.

פורסם

שלום לכולם

ואין הכוונה לפתוח התנצחות מי שרוצה להתנצח יש קירות בעולם, או במילים אחרות קיר+ראש=???

מכיוון שאני לא טס כבר שנה (תינוק בדרך אז מחשב חדש נדחה לימים יפים יותר...)

בכול זאת מס' דברים ברשותכם:

אני טסתי כאשר בארץ היה IVAO

ואח"כ עברתי ל VATIL

לכול רשת יש את ההתרונות שלה ולדעתי כול אדם בר דעת יכול להחליט היכן הוא מעוניין לטוס

אז כול נושא ההם והאנחנו לדעתי הוא קצת יותר קנטרני ואישי מאשר עינייני

וזו דעתי האישית...

לכול אדם זכות לשפוט את המציאות ע"פ ראות עיניו

איני אומר שעלינו להתחיל במגעים על איחוד כי אין איך לאחד את הרשתות...

עניין של סמנטיקה: כאשר אנשים מגדירים את עצמם "מאוכזבי VATIL " יש פה קצת הילה של ליצור הם ואנחנו במכוון- אני חושב שאדם שרשת אחת אינה מתאימה לו, יכול להגדיר כראות עיניו, אך בחירה בשם זה כמוה לבוא ולהכריז הם לא טובים בשבילי!- עדיין לא ראיתי באף רשת את אחד מאחראי החטיבות יושב ליד טייס או פקח עם אקדח ואמר לו "טוס טוס בסוף נתפוס אותך"

כי זו לא הכוונה...

לדעתי שכול אדם יטוס ברשת המתאימה לו...

אם מישהו טס ב-2 הרשתות (עודף זמן חופשי כנראה) אני לא רואה אותו מתהפך על יצואו בלילה ולא מצליח לעצום עין כי השאלה מה יותר טוב ממש מעסיקה אותו...

אז אנא לשים דברים בפרופורציות...

אם אדם מסויים חושב שברשת מסויימת כולם מתחברים רק כדי לשים לא חול במנוע ומקלות בגלגלים- שיבדוק אולי מה תרומתו הצנועה להדרדרות במצבו באותה רשת..

להיות ילד זה לומר- "הוא התחיל, הוא אשם"

להיות מבוגרזה לחשוב מראש כיצד לא להגיע להיות ילד...

אז אנא

כמובן שנה טובה, גמר חתימה טובה, סוכות שמח, חנוכה שמח...

(מכיוון שאיני מרבה לכתוב בפורום אז הערכתי שזה הזמן שאני אכתוב שוב אז שלא יגידו למה לא אמרתי...)

שגיא

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...