Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 אין מילים, פשוט תודה רבה וכל הכבוד. הפרויקט עם אל-על מרקיע שחקים תרתי משמע, ממש לא יאמן לראות לאן זה הגיע ולאן זה יכול להגיע. תודה לקובי, לאלון פרג, ולכל הצוות המשקיען.
Niv Malin פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 יאללה מחר הסבב השני, מחכה בקוצר רוח.... אל תספרו מה היה רק אחרי מחר שישאר לנו בהפתעה....
Yahav Barzilay פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 כן מחר הסבב השני, שלו אני מיועד. אני יוצא עוד 10 דקות אל 4 שעות נסיעה עד ל"ליד רחובות" שם אני אשן אצל עומר אפרת יהיה כיף זה בטוח. אגב בהזדמנות זו אני אודה לעומר ועומרי שאצלם אני אלון שני לילות, תודה רבה
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 תודה באמת גדולה לצוות החטיבה המצויין הזה, ובראשו קובי, נהנתי מכל דקה. היה מדהים
אורח פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 יש לכם חצי שעה, מקסימום, להעמיס לפה תמונות, אחרת אף אחד לא מתקרב לאלעל... שלא לדבר למוקאפים שלהם יש לי כפתור השמדה עצמית מרחוק "מנייקים כל היחידה הזאת מנייקים ... "
Or Netzer פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 יש לכם חצי שעה, מקסימום, להעמיס לפה תמונות, אחרת אף אחד לא מתקרב לאלעל...שלא לדבר למוקאפים שלהם יש לי כפתור השמדה עצמית מרחוק "מנייקים כל היחידה הזאת מנייקים ... " ת'שמע ת'שמע ת'שמע אני העליתי :] כיסיתי אותם לשעתיים שלוש :] ויש לי עוד תמונות שיעלו מחר
אורח פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 יש לכם חצי שעה, מקסימום, להעמיס לפה תמונות, אחרת אף אחד לא מתקרב לאלעל...שלא לדבר למוקאפים שלהם יש לי כפתור השמדה עצמית מרחוק "מנייקים כל היחידה הזאת מנייקים ... " ת'שמע ת'שמע ת'שמע אני העליתי :] כיסיתי אותם לשעתיים שלוש :] ויש לי עוד תמונות שיעלו מחר לא כיסית כלום ואפילו לא את הכיסא שישבת עליו.... קדימה תמונות.
David Aronovich פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 היה כייף! נהנתי לפגוש פרצופים לא מוכרים שאני מדבר איתם הרבה . תודה לכל מי שלקח חלק באירגון הסיור!
Ben Bezalel פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 יאללה מחר הסבב השני, מחכה בקוצר רוח....אל תספרו מה היה רק אחרי מחר שישאר לנו בהפתעה.... אין כ''כ הפתעה כי כל סדר היום מופיע לך במייל..! הסיור היה מדהים במיוחד הביקור בקוקפיטים של ה- 75/76 ההרצאה הייתה מאוד מעניינת!! תודה לכם על הסיור המדהים!!!מקווה לעוד כאלה!
alon_barnea פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 ערב טוב לכולם. הגבתי כבר בפורום צילומים אבל אחרי יום כזה מהנה אסור לפספס גם פה . ערב טוב לכולם, קודם כל תודות: אלון פרג וקובי ולכל מי שהיה יד בדבר (אפילו הכי קטן) קבלו ח"ח (חיזוק חיובי) אני נהנתי מכל שניה . הארגון המופתי, ההרצאות המעניינות והמרתקות, הסיפורים , הביקור במטוסים ובמוקפים היו מעניינים , האדיבות של כל אנשים הצוות , ארוחת הצהריים הטעימה , הדיוק בזמנים ואפילו הצ'ופר הנוסף בביקור ב-767 . לא ידעתי עד כמה חברי אל על מעריכים את העבודה של ואטיל. מחכה בקוצר רוח לביקור הבא. הבטחתי לקובי אז אני מעלה הרבה תמונות (את כל התמונות) לצערי "ללא מילים" , יש תמונות יותר ופחות מעניינות. כמו כן יש תמונות מההרצאה המופלאה של אלון (למי שלא היה או לא יהיה). תודה, תודה תודה!!!
mickey lip פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 שמח שנהנתם. לצערי יש אנשים שצריכים לעבוד פה. :x :x רן, אני אומר לך , חוסר התחשבות פה זה היה נדמה לי או שכתבתם שהאוכל היה טעים?????? :shock: :shock: חחחחח נו טוב חדר אוכל חדש.
Yehonatan_el פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 חבר'ה באמת תודה ענקית! היה ממש ממש ממש ממש כיף ומעניין באמת שסחטיין על הסיור הזה נהנתי מכל רגע!
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 תודה רבה, היה מאוד מעניין ומרשים - במיוחד ההרצאה המדהימה של אלון פרג. קובי וחברי החטיבה קבלו ח"ח על ארגון מופלא.
Shai B פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 חברים, עשיתם לי את היום, ועוד הרבה ימים אחריו. פשוט - מדהים! עם אלון פרג בהרצאות מקצועיות מדהימות, מעניינות, העביר אותן בצורה פשוט מרתקת דרך מצגת שערוכה בצורה מעולה, לא משעמם לרגע, כל שנייה ושנייה מעניינת. פעם ראשונה שאני ככה נוגע במטוס...ועוד יושב בקוקפיט... ולא סתם! ממש יושב ושם יד על המצערת של 767... פשוט מדהים. וגימור מושלם ליום מדהים - בטיסה משדה דוב לאילת בארקיע ATR72 מש"ד, מרחתי מכתב זריז בכתב יד מחורבש בצורה לא רגילה, העברתי אותו לאחד הטכנאים ליד המטוס. המטוס נסגר כשאני עדיין במושב עם כל פשוטי העם, אבל בהמשך הטיסה, במאמץ אדיר של הדיילות ובמזל פשוט לא נקלט - נכנסתי לקוקפיט בשיוט. הטייסים, שניהם קברניטים, הסבירו לי על כל פסיק ומפסק בקוקפיט מתוך יוזמה ורצון שלהם, היו נחמדים בצורה ממש מדאיגה ונהניתי בצורה לא רגילה. אז תודה, רבה רבה וענקית לכל מי שאירגן, דחף, פיתח וכו', אני פשוט מודה לכם בצורה שקשה לתאר, תודה לאלון פרג על הרצאה מדהימה והסברים, ועל מתן תשובות לכל שאלה הכי קטנה בכל שלבי הסיור, וכל השאר שהדריכו והיו שם להסביר ולעזור שאני לא זוכר את שמם, תדוה תודה תודה!!!
GILG פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 היה נהדר! נהנתי מכל רגע... תודה רבה לאל-על על האירוח ולקודקודי החטיבה על הארגון וכמובן לאלון על ההרצאה הנהדרת.
Or Netzer פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 היה אוכל פצצה~! טוב נו אני רגיל לקיטרינג הזוועתי במשטרה!
Ohad Shalev פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 אני רוצה להודות לאלון פרג ולאייל רובין על הסיור המהנה שהם ערכו עבורנו... היה ממש כיף! במיוחד ה-FMC של ה-777 וההרצאה המעולה של אלון על ה-CRM, החכמתי... שוב המון המון תודה להם ובכלל לחברת אלעל שאישרו את כל היום הזה תודה! הייתם גדולים!
moti פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 היה סיור פשוט מצוין, נהניתי מכל רגע! תודה רבה לאלון על ההרצאה המעניינת והליווי הצמוד, לאורן על הליווי לאורך כל היום, לאייל על כל מה שעשה יחד עם אלון למען השת"פ וכמובן לקובי ולאלעד שעשו ועושים הרבה למען החטיבה בשת"פ ובמה שהוא תורם לכל חברי VATIL, כדוגמת הסיורים של אתמול והיום.