Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 אני רואה שחלק מהמטוסים וOBSים מנהלים שיחות פרטיות בערוץ של הקרקע למרות שאמרתי להם לדווח ביוניקום 122.8 והם ממשיכים ואני מנסה לעשות סדר אבל השיחות ממשיכות. אני מבקש בבקשה לא לנהל שיחות כמו "לפנות בבקשה את 12" או "תפקח עלינו באויר יש בלאגן" (ואני מסרב... כי אסור לי) לכל אלה אני מבקש פעם הבאה לדווח ביוניקום. תודה
Almog Atar פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 אני עד לזה ואני מבקש גם בתור פקח וגם בתור טייס את השיחות האלה ליוניקום אבל זה לא אומר שאפשר לעשות שם שיחות כאלה בכיף לא לזה נועד היוניקום. א. הוא נועד למצבים כאלה ולא לעשות בלאגן לפקח על הקרקע . ב. הוא לא נועד לשיחות פרטיות. נצפה שלא יקרו דברים כאלה יותר תודה.
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 אתם באמת צודקים אבל באויר שטסנו היה כמה טיסים שמגעים לנחיתה ואף אחד מהם לא ביוניקום! אני הייתי בודק בכול פעם שביקשת להכנס ליוניקום אם מישהו בא ואני שם לבד חוץ מכמה טיסים שלא היה בכלל באיזור ! כך שלא נראה לי שעדיף שהיה איזה תאונה אוירית במקום להזהיר אצל בקשר ! אני מקווה שבפעם הבאה יהיה יותר שיתוף פעולה ונוכל לארגן איזה שהוא סדר בן הטיסים באויר דרך היוניקים!
Jonathan Perelmuter פורסם מרץ 18, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2004 זה לא מצדיק הפרעות בתדר קרקע...... אם לא עונים בקול עוברים לטקסט..... אבל מצד שני כל הטייסים באוויר באמת צריכים לעבור ליוניקום ולא להישאר על הערוץ של הקרקע
Itay Zecharia פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 אני ממש לא מבין... בשביל זה יש את הטקסט ואת השיחות הפרטיות בSB... אנא תשתמשו בזה חברים!
hagay פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אני בכלל לא הייתי בכל הקטע המדובר אבל אם העלו את הנושא אז לי יש בעיה ביוניקום שה AVC לא מתחבר לי אליו הוא זורק אותי החוצה בתואנה שאין callsign בשם הזה רק אל הפקחים אני מצליח להתחבר, מכירים את התופעה הזאת? וכמובן שלכל מי שזה קורה עדיין יש חובה להשתמש בטקסט.
Izik Bakshi פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 חגי ידידי לערוץ יוניקום בקולי מתחברים ידני זאת אומרת הולכים ל AVC ורושים בסוף UNICOM במקום הערוץ של הפקח וזאת מהסיבה שערות יוניקום קיים בעצם על כל שרת של ואטסים