hagay פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 אם כבר מדברים על לרנקה אז רק כדי לדעת(לא שנשתמש בזה איי פעם) כשמבצעים הליך STAR שנקרא DAROS2A אז כשמגיעים ל LCA האם עושים הקפה שמאלה כמו HOLDING ואז יוצאים על HDG 202 וממשיכים לנחיתה על מסלול 04 או שפשוט בנקודת LCA שוברים ימינה ל HDG 202. צירפתי תמונות של ההליך. תודה מראש.
yossid פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 חגי, את daros2a (למסלול 22) מבצעים באופן הבא: אחרי LCA VOR (אתה אמור להיות בגובה 4000 רגל) ממשיכים על רדיאל 063 (outbound מה-VOR) עד ל-7 DME ומנמיכים לגובה 1500 רגל ופונים שמאלה על מנת לתפוס את הלוקולייזר. (את אופן ביצוע ההליך קיבלתי מאנטוניס - LARNACA APPROACH). אם אתה רוצה - אני אשאל אותו לגבי מסלול 04. יוסי
guyishai פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 מאיפה הדפיות האלו? הן לא באתר החטיבה הקפריסאית...
Itay Zecharia פורסם אפריל 2, 2004 דיווח פורסם אפריל 2, 2004 מאיפה הדפיות האלו?הן לא באתר החטיבה הקפריסאית... אם תחפש טוב-תמצא!
hagay פורסם אפריל 3, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2004 חגי,אם אתה רוצה - אני אשאל אותו לגבי מסלול 04. יוסי אודה לך אם תשאל כי זו הייתה עיקר השאלה. ואני שואל את זה עיקרונית האם בכל STAR דומה צריך לעשות את כל הסיבוב של ההולדין או ששוברים חזק ימינה. ואת הדפיות האלה לקחתי מאיזה לינק שהיה כאן בפורום, אם אני לא טועה הנושא היה משהו שמדבר על זה שטייסי החטיבה שלנו מסיימים את הנתיב מבן גוריון ללרנקה ב BOSIS ואחד הפקחים הקפריסאים תיקן אותנו שצריך לסיים בREXAL .