Matan Solomon פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 זה מן מסך קטן שעומד על השרוול, שאומר לו לפנות ימינה שמאל או ישר, וכמה מרחק נשאר לו לעצירה על השרוול...
razmatus פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 לי לא יצא להישתמש בסינרי המדהים הזה מפני שאני כבר בשלבי פירמוט המחשב לקראת הגעתו של FSX בעוד שבוע שבועיים. האם אני יוכל להנות מהסינרי ב FSX עם עידכון מסוים או שאפשרות כזאת אינה באה בחשבון? תודה רבה רז מטוס. ודרך אגב קרוקס זה נוח
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 לי לא יצא להישתמש בסינרי המדהים הזה מפני שאני כבר בשלבי פירמוט המחשב לקראת הגעתו של FSX בעוד שבוע שבועיים.האם אני יוכל להנות מהסינרי ב FSX עם עידכון מסוים או שאפשרות כזאת אינה באה בחשבון? תודה רבה רז מטוס. ודרך אגב קרוקס זה נוח הסינרי בשלב בראשוני תואם את FS9 אם שיחרורו תחל ההסבה ל FSX.
razmatus פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 תודה רבה. כמה זמן לדעתך יעבור עד סיום ההסבה?
E.Z פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 אין לי שמץ אולי דוד יוכל לענות. בכל מקרה הרעיון לסיים אותו על FS2004 הוא מכיוון שלא כלום יעברו ישר ל FSX בגלל מגבלות תוספים.