ely129 פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 שלום לכולם רגע... שניה... לפני הסכילה באבנים על כך שזה לא צריך להיות ב"כללי" אנא תנו שניה לעלות משהו חשוב מאוד... לצוות החטיבה אנא (לא בעניין שלתקוף אלא אחלה רעיון)!!! עופר כתב בשרשור שפתחתי משהו חשוב מאוד אשמח לשמוע את כול הדעות בעניין: אילו היה לנו פורום של קנית ומכירת ציוד לטיסה ברשת, רבים מאלה שהאמצעים לא מצויים בכיסם בשפע היו יכולים לקנות במחיר מוזל ציוד שאחרים מחליפים בחדש. העניין העיקרי שלנו הינו לטוס ברשת וליהנות, ולאו דווקא להעשיר סוחרי מחשבים ממולחים. צוות החטיבה? Ran - VATIL6 כתב: ely129 כתב: אני לא טס כבר כמעט שנתיים- לימודים וכו' המחשב שלי יכול לשמש ססנה רק לנסיעה ברוורס לתוך הים וגם פה יהיה צורך בחיזוקים...(צביעה בכחול וכו') אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את fs2004 בצורה חלקה ומהירה כולל לראות את הסינרים מעולה... את הfsx אני אשאיר למתלהבים אחרים... שאלתי איזה מפרט מומלץ לקנות היום שיתמוך ב2004 בצורה חלקה ויראו טוב את הסינרים ומצד שני לא ירושש אותי- בדצמבר אני יהיה אבא... אז צריך כסף לגידול וחינוך של חבר ואטיל הבא... תודה מראש שגיא ראשית מזל טוב עתידי טיפים לגבי איך הופכים זעטוט לחולה תעופה בשרשור אחר כל מחשב מהדור החדש עם כרטיס מסך סביר + ו 1G זכרון יעשה את העבודה נאמנה. לדעתי אפשר בתקציב צנוע של 4000-5000 ש"ח(לא כולל מסך) להעמיד מחשב שיריץ את ה FS9 בצורה טובה ואפילו טובה ביותר. _________________ בברכה, עופר אשמח לשמוע תגובות.. ועוד פעם גם אם זה לא אמור להיות בכללי, אני חושב שזה יותר נכון משיקולי מיקום טופוגרפי לכן אני מעלה את זה פה... כי רוב האנשים מסתכלים בשני פורומים: כללי, ותמונות וסירטונים... שגיא
Aeroflot פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 ענק יש לי איזה 5 מפות קיר ענקיות של JEPPESEN שאין לי מה לעשות איתם בטוח לכל אחד יש דברים כאלה שלאחד כבר לא נחוצים ולאחר זה זהב