Nadaves פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 http://news.walla.co.il/?w=//989421 אחח.. מה יהיה עם האמריקאים? עריכה: לפני דקה מס' ההרוגים עמד על שניים, ועכשיו כשרעננתי את העמוד, זה הפך לארבעה. מפחיד.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 קורה שם פעם ב... כבר פעמיים אם אני לא טועה מטוסים קטנים התרסקו בטעות לתוך התאומים לפני הפיגוע...
Gadi L. פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 המטוס מסוג Cirrus SR20, רישום N929CD שייך לקורי ליידל מקבוצת הבייסבול "ניו יורק יאנקיז", לא בטוחים ב 100% שהוא היה על המטוס... יהי זכרם של ארבעת ההרוגים ברוך.
ראם אדם פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 תאמת ההתרסקות הזו ניראת הכי פחות "בטעות" כאילו איזה פקח היה נותן למטוס לטוס בין ביניינים במנהטן? לי זו לא ניראת סתם התרסקות תמימה......
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 תאמת ההתרסקות הזו ניראת הכי פחות "בטעות" כאילו איזה פקח היה נותן למטוס לטוס ביןביניינים במנהטן? לי זו לא ניראת סתם התרסקות תמימה...... בארה"ב אתה יכול לטוס ראיה בלי לדבר בכלל עם הפקח, כל עוד אתה לא נכנס לתחום האווירי שלו.
Barak Palesznicki פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 נאמר לי שהמטוס לא התנגש חזיתית, אלא שהכנף שלו נכנסה בבניין ומשם הוא פשוט התרסק, ממש מצער...
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 תאמת ההתרסקות הזו ניראת הכי פחות "בטעות" כאילו איזה פקח היה נותן למטוס לטוס ביןביניינים במנהטן? לי זו לא ניראת סתם התרסקות תמימה...... אפשרי בהחלט לבצע את הטיסה הזאת, אפילו קיים מזדרון מיוחד לזה עם תדר ספציפי, אני באופן אישי ביצעתי את הטיסה הזאת לפחות 3 פעמים... אכן מקרה קשה, בייחוד כשמדובר בצירוס, מטוס שממוכשר בערך בכל מערכת אפשרית.. יהי זכרם ברוך...