David Rosenfeld פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 לאחר עבודה מאומצת של 10 חודשים + לילה שלם ללא שינה... ההמתנה הסתיימה - הוא חופשי!!! תודה ענקית לשותפים שלי ליצירה: עומרי, ליאור, ותומר הגדול מכולם. תודה ענקית לפורום, למנהליו ולצוות הבודקים: אילן יונש, קובי, רן, אורן, אלעד, אביב, עופר,ארז הצלם, עומר איש הסקטורים והתמרורים, ואור. תודה גם לכולכם על הסבלנות, זה היה ארוך יותר מהריון! אני יודע שחלקכם יאמרו "למה למהר לא הכל ניבדק!!!". נו טוב, מבחינתי הפרויקט הגיע לסיומו. אך כמו כל מוצר מסוג זה הוא אינו חף משגיאות ולכן אם וכאשר הם ימצאו ויהיו בגדר הניתן לתיקון אנחנו נבצע. אל תשכחו שבניית הסינרים היא תחביב שלי ושל שאר צוות המפתחים, ולכן כמו שמייקרוסופט הוציאו עדכון ל-FS2004 כך גם אנחנו נוציא ביום מן הימים עדכון לסינרי הזה. קישור לסינרי: http://library.avsim.net/sendfile.php?L ... DLID=92550 49בינתיים מי שרוצה יכול לפנות לכל אחד מצוות המפתחים במסנג'ר ואנחנו נשלח לכם אותו. 1)לפקחים שבנינו -הסקטור יעלה ממש בקרוב 2) תקראו טוב טוב איך להתקין את הסינרי בREADME. עומרי כתב אותו גם באנגלית וגם בעברית! הREADME ממוקם בתיקייה של הסינרי עצמו. 3) לא לשכוח למחוק את הסינרי הקודם וכל זכר לקבצי AFCAD ישנים!! אז יאללה רוצו להתקין, תהנו, ותמלאו את השמיים במטוסים! דוד רוזנפלד. עקב בעיה קטנה בתוכנת ההתקנה, חסרות כמה טקסטורות. פרטים ולינק להורדת התיקון כאן http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=14762
Amir Paz פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 בשעה טובה ! תודה רבה לכל צוות הסינרי - תקופת פיתוח של משחק שלם לקח לכם, ונראה שזה בצדק שיחקתם אותם!
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 Well Done!!!!!! Cant wait to see it.. downloading it now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Or Netzer פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 כל הכבוד דויד! אין לכם מושג כמה הבן אדם הזה השקיע בסינרי וכמה זמן חופשי הוא "ביזבז" עליו. והתוצאה? מדהימה! תודה לכל צוות הבטא טסטרים וצוות המפתחים! בקרוב....... אירוע סינרי Ben Gurion OVERLOAD! תהדקו חגורות:] מחלקת אירועים!
תומר עינבר פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 יש! סוף סוף!! מרוצה ממכם!! נראה אם אני שם חח
dani-manusis פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 בשעה טובה, סוף סוף יצא לחופשי. כמו שציינו, תודה לכל הצוות שבנה את הדבר המדהים הזה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 דוד, אלף תודות לך ולצוות היקר שעבד איתך. לדעתי התזמון הוא נהדר, הכל נבדק ונמצא שמיש! וגם אם יהיו הערות זה חלק מבניה נכונה של סינרי לדעתי, אחרי הכל שום דבר לא מושלם, ואתה עשית את כל העבודה הקדושה הזו ללא כל עמלה, וכאן חשוב להגיד תודה רבה לך ולצוות היקר, עומרי ליאור ותומר.
Moshico Biller פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 כל הכבוד ותודה רבה לכל המפתחים ושאר התורמים לפיתוח.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 הסקטור כבר בעמוד ההורדות המתאים באתר, אלעד יודיע פרטים בהמשך.
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תודה רבה!! הסינרי מעולה תודה רבה על ההשקעה!
Amir Paz פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 הסקטור כבר בעמוד ההורדות המתאים באתר, אלעד יודיע פרטים בהמשך. ממליץ לשנותו ל ZIP.... הרבה יותר נוח
Raz_G פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תודה רבה לכל המפתחים, אתם עושים עבודה מעולה! יישר כח כל הכבוד!
AsafSaar פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 ואני מודה....מודה...מודה לכם..... ומי שלא ראה ארץ נהדרת זה עזאם עזאם :!: :|
OmriSoudry פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 דודדד מלך ישראלללל!! כל הכבוד לך דוד על העבודה המדהימה עד השעות הקטנות של הלילה במשך 10 חודשים!! יצא סינרי מדהים! עכשיו אתה יכול לפרוש לקאריביים לכמה חודשים (ושום מילה על סינרי לאיים האלה )
Ben Bezalel פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תודה רבה לכם!!! על ההשקעה ועל הכל מגיע לכם!!!!! כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדד
Raz Gueta פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 יהיייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גאוני!! אתם 100000!!!
Jonathan Perelmuter פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 דוד תודה רבה לך על ההשקעה!! הסינרי הזה ברמה גבוהה שבהחלט לא הייתה מביישת תוספים בתשלום! אז שוב בשם כל החטיבה והצוות אני רוצה להגיד לך ולכל הצוות תודה רבה על ההשקעה, הזמן, מאמצים וכל מה שהיה קשור בסינרי!!!!
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 אנשים תהנו המון תודה לאיש אחד הלא הוא דוד "המלך" רוזנפלד שיצאה לו הנשמה מכל התיקונים והשיפוצים ועיגול הפינות כדי שהדבר הזה יהיה מושלם פקחים- בפורום נוטאמס מחכה לכם סקטור חדש של עומר להוריד- שתואם לסינרי החדש !!1