אבישי פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני עם תוכנה של לאגו הוספתי כמה הרקולסים וזה ממש משפיע על הפריימים,מוריד כמו 5 פריימים במבט לכיוונם. אגב,הודעת המאה של השרשור הזה :mrgreen:
Roman Dreer פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 לאחרונה טסתי מבן גוריון (מן הסתם), ולפי הצילומים מהמטוס, יש שילוט כחול ל RB RC RD. ואם אני לא טועה, אין שילוט כזה בסינרי, אני מוכן לספק את התמונה אם צריך. כמו כן, כשמתקרבים דרך RWY03 ל RWY26, יש בצד שלט "26 ILS", (שההסבר מה זה אומר אגב, יש בסרטון שפרסמתי על בטיחות בהסעה ) ב TWY Y או F יש שילוט של מרחק או אורך מסלול וזה חסר בסינרי אם אני לא טועה ודבר אחרון, בסמוך ל RWY03 יש שתי מתקנים, אחד של כמה אנטנות ואחד של מבנה ואנטנה. כל ההערות מצולמות, לכן אם צריך הסבר ויזואלי, אשמח לשלוח תמונות. אה, וכמובן אני גם בעד להוסיף, אם אפילו מודל ממש פשוט לצורך סימליות, כמה קרנפים בצבאי, וכמה 707 ב V (אם זה מותר בכלל מבחינת בטחון שדה, אבל מצד שני עם כל הלווינים של היום...) ועם זאת, אני קורא לכל אחד לצלם כל פרט בשדה תעופה, גם אם זה סתם איזה שלט, ככה ביחד נוכל להוסיף לסינרי את הפרטים הכי קטנים, ולהפוך אותו להכי מציאותי.
איליה פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 1. באזור תמך המערבי, מזרחה מסככה ארוכה ומגדל הפיקוח קיים מגרש לבידוק וחניה טכנית (איפה שעכשיו עומד B742 Orange Air מסיירה ליונה). *** ניתן כמובן להוסיף את המגרש באמצעות AFCAD. 2. מה שהכי בולט ומפריע לי בסינרי החדש: המיקום של הנגר של הדואר אינו נכון. אני שלחתי התראה על כך עוד בשלב של פרסום תמונות ראשונות של סינרי החדש. הנגר ממוקם הפוך: השמח אם הערותיי תזכו לתשומת הלב של אדריכלי הסינרי הנפלא הזה!
Roman Dreer פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 איך שהבטחתי, אני שם כמה צילומים של פרטים בבן גוריון:
david_f פורסם דצמבר 19, 2006 דיווח פורסם דצמבר 19, 2006 האם מתוכנן עדכון לסינרי שיכלול את APRON A החדש?
ראם אדם פורסם דצמבר 20, 2006 דיווח פורסם דצמבר 20, 2006 האם מתוכנן עדכון לסינרי שיכלול את APRON A החדש? יש אותו כבר
ElAl-DOR פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 אני לא מצליח להתקין את התיקון אצל חבר שלי.... התיקון שמתקן את ההנגר שלך אל-על וכו'.....מישוה יכול בבקשה לתת פה הסבר מפורט מפורט? תודה ערן.
ראם אדם פורסם דצמבר 22, 2006 דיווח פורסם דצמבר 22, 2006 מאיפה????אני לא ראיתי אם אפשר קישור תודה! יש אותה על הקרקע ניתן לראות את החניה רק היא לא מסומנת
ElAl-DOR פורסם דצמבר 23, 2006 דיווח פורסם דצמבר 23, 2006 מישהו יכול לעוזר לי עם העניין של התיקון סינרי? בבקשה... אם אתם יכולים אז תכתבו לי ככה בצורה הבאה אני אודה לכם מאוד!!! My computer > C > Progrem Filse > FS9 והלאה.... תדוה רבה רבה רבה רבה לעונים!
Michael Glaun פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 שלום לכולם, כבר שבועות שאני לא מצליח להוריד את סינרי מהלינק: http://library.avsim.net/esearch.php?DL ... CatID=root הדפדפן מחזיר הודעת שגיעה כאילי הקובץ לא קיים. זה רק אני או באמת יש בעיה עם הקובץ ב-AVSIM ? אשמח עם מישהו יוכל לבדוק או לתת לי קישור אחר. תודה!
Ido Rosenthal פורסם פברואר 3, 2007 דיווח פורסם פברואר 3, 2007 שלום לכולם,כבר שבועות שאני לא מצליח להוריד את סינרי מהלינק: http://library.avsim.net/esearch.php?DL ... CatID=root הדפדפן מחזיר הודעת שגיעה כאילי הקובץ לא קיים. זה רק אני או באמת יש בעיה עם הקובץ ב-AVSIM ? אשמח עם מישהו יוכל לבדוק או לתת לי קישור אחר. תודה! לי זה עובד...
Michael Glaun פורסם פברואר 7, 2007 דיווח פורסם פברואר 7, 2007 Finally managed to download it. My firewall was blocking it. Disabled it and it worked! Thanks anyhow.