zeev פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 הוראות ההתקנה המופיעות באתר שלי עודכנו והן כוללות את LLBG החדש של דוד רוזנפלד. יש שם הערה מתאימה לגבי רובד העדיפות של ה- PHOTOREAL כך שלא יתנגש עם תלאביב VFR של אלקס לורנס. http://www.sk-flightsim.com/scenery.html בהזדמנות זו תרשו לי לברך את דוד והצוות שעזר לו על העבודה הנפלאה שעשו.
אורי הלפרין פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 והרשה לי לברך אותך על העבודה הנפלאה שאתה עושה. אורי הלפרין
אבישי פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 זאב,בתמונה הראשונה שם שיש שם עם התיקיות,זה הסדר שצריך שיהיה בתוך הסימולטור(SCENERY LIBRARY) או שזה לצורך המחשה בלבד כדי להראות מה הסינרים שצריך לארץ? תודה.
zvi rodes פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 גם אני רוצה להיות שותף לברכה על העבודה שלך,בזכות עבודתם של כל מפתחי הסינרים אנחנו זוכים לריאליות מדהימה ועל כך מגיע לכולכם תודה רבה.
zeev פורסם אוקטובר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 אבישי זה לא מחייב. אני מוצא בסידור זה, או דומה לו, דרך טובה לנהל את תיקיות FS
yaakovbl1 פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 והרשה לי לברך אותך על העבודה הנפלאה שאתה עושה.אורי הלפרין שלום זאב, הנחיותיך משמשות אותי כבר זמן רב מאוד. כמו אחרים, גם אני רוצה להודות לך על התרומה הגדולה שלך. עבודתך מוערכת ע"י הקהילה בעולם כולו ולא פעם נתקלתי באיזכור שמך עם הרבה יחס של כבוד. תודה! יעקב