עבור לתוכן
Erez Savir

שינוי נקודות בTMA.

Recommended Posts

פורסם

ראיתי בתפוז שהעלו דפית חדשה מעידכון 20 ששינו כמה נקודות חשובות ופעילות מאד בTMA במיוחד באזור ש"ד והרצליה.

קרדיט לניצן אלישיב מפורום תפוז.

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_88500733.jpg

והנה ההודעה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=88500733

האם נכנס גם אצלנו לרשת?

פורסם

ופירוט השינויים במילים הוא:

בחלק הצפוני של בן גוריון נקודת כניסה ויציאה חדשה במקום "סגולה", "מסילה" שנמצאת צפונית ל"סגולה" על מפגש מסילת הרכבת עם כביש מספר 40, תחנת רכבת סגולה.

במקום השם "ירקונה" לאותה נקודה החליפו את השם ל"גני עם" (על שם השכונה באותו המקום) על כביש 402.

מערבית למסילה במקום מ"סגולה" ל"גהה", לוקחים מ"מסילה" לנקודה חדשה "פרדס" לאורך מסילת הברזל, עד כביש 4, צפונית לגהה, ומפרדס לרוקח (כביש 20- נתיבי איילון).

עכשיו השאלה אם באמת השינויים יכנסו לתוקף ברשת...

פורסם

השינויים יכנסו לתוקף ברשת, לא יודע אם זה יקרה במקביל למציאות (באותו זמן), זה מצריך שינוי בסקטור הפיקוח (עומר? :wink: ) נתחיל בזה שהאם מישהו יכול כבר לספק נ.צ של הנקודות החדשות?

פורסם

עוד קצת מידע על העידכון:

עידכון מספר 20, ייכנס לתוקף ב 23 לנוב' 2006.

"השינויים העיקריים בעדכון זה:

נהלי הגעת מטוס לישראל, הסרת פעילות במנחת שיטים, עדכון התדרים במנחתי מגידו ובאר שבע, הכנסת טופס חדש להודעה על תאונה/תקרית, הוספת תרשים הסעה בפרק נתב"ג, שינוי נתיב טיסה מנתב"ג צפונה ומנתב"ג לשדה דוב (שינוי נקדות הדיווח) ושינוי תרשים הקפה במנחת באר שבע."

הסקטור יעודכן בהקדם.

פורסם
השינויים יכנסו לתוקף ברשת, לא יודע אם זה יקרה במקביל למציאות (באותו זמן), זה מצריך שינוי בסקטור הפיקוח (עומר? :wink: ) נתחיל בזה שהאם מישהו יכול כבר לספק נ.צ של הנקודות החדשות?

מסילה

N32 6.68

E34 54.23

גני עם

N32 9.06

E34 53.79

ולמי שעובד עם ה-ATR של F1:

MSILA|32111333|34903833|ISR

GNYHM|32151000|34896500|ISR

פורסם

אני קצת לא מבין, יש איפה שהוא עדכונים רשמיים שעל פי הם פקחים/טייסים צריכים לפעול?

או שזה שבמקרה ראיתי את הטופיק הזה, אני כבר מתחיל לפעול לפי העדכון?

בקיצר:

יש איזה NOTAM רשמי?

או NOTAC (notice to air-controllers) :lol:

פורסם
נהלי הגעת מטוס לישראל?

מה שינו?

בעמוד א-10- 1

בסעיף 4. פרטי הבקשה

הורידו את הסעיף:

ג. שדה התעופה בחו"ל, ממנו ימריא כלי הטייס.

ובסעיף 9. פטור מהגשת בקשה לקבלת אישור הגעה לישראל.

בכל מקרה, אלו לא שינויים רלוונטיים לרשת.

פורסם
אני קצת לא מבין, יש איפה שהוא עדכונים רשמיים שעל פי הם פקחים/טייסים צריכים לפעול?

או שזה שבמקרה ראיתי את הטופיק הזה, אני כבר מתחיל לפעול לפי העדכון?

בקיצר:

יש איזה NOTAM רשמי?

או NOTAC (notice to air-controllers) :lol:

רומן, רוב השינוים כמו שנרשם לא תקפים לרשת כלל, למעט שינוי בנקודות CVFR, כאשר יכנסו הנקודות החדשות לרשת אתה תדע, כל שעליך לעשות זה לעקוב אחרי פורום NOTAM ופורום פקחים.

עומר, כרגיל תודה :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...