Etai Charit פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 שלום חבר'ה, ברצוני לערוך ניסיון נוסף להרים את נושא החברה הוירטואלית שתכננתי. יש לי מחברת שלמה שמכסה את כל ההיבטים של החברה, החל מהדרכות ודרגות ועד למבצעים, ציים וטיסות עצמן. דרוש בחור רציני ובעל ידע בעיצוב אתרים, כולל דברים כגון מע' הרשמה, סביבה אישית למידע ומשאבים אינדיבידואליים, מע' דרגות, הרשמה לטיסות, דיווח על טיסות וכד'. כל מי שמעוניין להצטרף, ובכך להבטיח לעצמו מקום חם וחשוב בצוות החברה העתידית, מוזמן ליצור איתי קשר, בפרטי או במסנג'ר. החומר מוכן ומכוסה אצלי, ולכן אני צריך בתור התחלה אך ורק בחור רציני לעיצוב האתר. לאחר מכן יהיה מה לדבר על צוות ופתיחת החברה. החברה תהיה מיועדת הן לרשתות והן לאופליין, כך שאני מצפה שלא יהיו בעיות או שאלות בנושא. למידע נוסף אתם מוזמנים ליצור קשר. לגבי ארועים - אני מתכנן ארועים בשתי הרשתות לסירוגין, במידה והחזון יתממש כפי שאני רואה אותו. כולם יודעים, שחרף התפקיד החדש שלי ב-IVAO, מבחינת פוליטיקה אני נשאר אמביוולנטי, ואני מכריז בזאת שאני לא נוטש את VATIL, למען הסר ספק של הכלל.
Shireto Shahar פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 נשמע מ-ע-ו-ל-ה תעדכן אותנו מתי הבנאדם הזה מסיים את האתר
3Dvg פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 צור איתי קשר במסנג'ר TalCohen88@Hotmail.Com לבנות לך את כול האתר חד משמעית שלא (גם אני לא כזה מככב בעיצוב וכו') אבל אני יכול לעזור לך בכול הנושא של ההרשמה והמערכת שפועלות מאחורי הקלעים בהצלחה!
ראם אדם פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 נשמע נחמד מאוד , אחריי שהחברה תפעל ואני יסיים בית ספר וירטואלי אני מקווה גם להיות חלק מהחברה!
Etai Charit פורסם נובמבר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 שלום חברים, תודה על התמיכה בינתיים. כבר יצר איתי קשר בחור שנראה רציני וכנראה שיוכל לבנות אתר לתפארת. על כל עדכון, היו בטוחים שתדעו על כך. טוב לדעת שיש תמיכה והענות.