yaakovbl1 פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 טייסים וטייסות, בשרות פעיל ופנסיונרים!! בימים אלה מתחוללת בנתב"ג שביתה של ארגון עובדים :agrue: ואני שואל, עד מתי?? עד מתי יחריש ציבור הטייסים המסור והנאמן שעושה ימים כלילות בשמירת הקשר עם הגולה תוך כדי חירוף נפשו בהתנתקויות מרשת ואטסים וזאת ללא עמידה על זכויותיו הליגיטימיות?? :x ומצד שני... בעצם עד היום אפילו לא חשבנו לדרוש משהו... :? אבל לא עוד!! (במבטא אמיר פרץ ועם שפם רב רושם שנשאר ב"בוידם" עוד מהפורים האחרון) להלן רשימת תביעותינו המוצדקות! :fist: (וכאן נכנסים לעניין חברי החטיבה: מה הן בעצם דרישותינו? אבקש לשרשר רשימת שאפתנית במיוחד של דרישות וחסר לכם שנצא עם דרישות צנועות מדי. לזכור שמדובר בציבור מקצוענים עם מקצוע ייחודי שיכול להחזיק את כולם ב____ :wink: ) בנוסף, נא להמליץ על שני אנשים שילכו עם הרשימה והפח הנפט (לשרוף את המועדון) להנהלת הרשות :2gunfire: אז יאללה, מה הדרישה הראשונה שלנו? :mrgreen:
yaakovbl1 פורסם נובמבר 2, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 טוב, אני אהיה הראשון, כי כבר הרבה זמן יש לי בראש משהו שצריך להעניק לטייסנו היקרים: פעם בשבוע יהיה זכאי כל טייס לקבל עיסוי שבדי "עצבני", בחדר הכושר שיותקן בשדה במיוחד עבור טייסי החברה!
Chen Cohen פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 לא ממש הבנתי מה אתה רוצה.. מה קשורה ההשבתה לטיסה ווירטואלית?! יש לך בעיה? רוצה להביע עמדה? תפנה להסתדרות הם אלה שעוסקים בזה.. מה יעזור לך שתכתוב פה מה שאתה רוצה?! http://www.histadrut.org.il (תבחר שם באיגוד תיק תחברוה) :roll:
yaakovbl1 פורסם נובמבר 2, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 לא ממש הבנתי מה אתה רוצה..מה קשורה ההשבתה לטיסה ווירטואלית?! יש לך בעיה? רוצה להביע עמדה? תפנה להסתדרות הם אלה שעוסקים בזה.. מה יעזור לך שתכתוב פה מה שאתה רוצה?! http://www.histadrut.org.il (תבחר שם באיגוד תיק תחברוה) :roll: כנראה בעייה עם ההומור שלי על בסיס השביתה בעולם האמיתי, החלטתי ליזום שביתה וירטואלית, עם דרישות וירטואליות שבזכותה יקבלו הטייסים הוירטואליים, הטבות וירטואליות :wink: מי שירצה מוזמן להעלות רעיונות של דרישות וירטואליות - ונראה בסוף כמה מקוריים אנחנו קפיש? (מובן?) :wink:
Elad Zeierman פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 יאללה הגיע הזמן לשביתה יוחזר SB2.3 ו SBRELAY לאלתר :mrgreen:
yaakovbl1 פורסם נובמבר 2, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 לא תופסק השביתה לפני התחייבות למנחת מטוסי ים!! (במקום חירייה) אולי הלכתי רחוק מדי עם דרישה כזאת??
Ben Zwebner פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 its a little ironic... I just landed at LLBG after a nice flight from KJFK in my lovely 777. When I got to the gate, C6, I set the radios so that the sleeve would connect.. and it DIDNT... looks like there is a virtual strike after all! :cry: LOL
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 אחחח השביתה הזאת, כמה סבלתי ממנה.. אחרי נחיתה מקטוביץ' (פולין) עם ארקיע בשעה 2 בלילה, לאחר טיסה של 3 שעות ו-5 דקות, חיכתה לנו המתנה של עוד 6 וחצי שעות באולם של קבלת הכבודה. המראה לא היה כ"כ נחמד לעולים המסכנים שמגיעים והדבר הראשון שהם רואים בארץ זה שביתה, אנשים ישנים על הריצפה באולם, צעקות וכו... בכל מקרה אחרי 6 וחצי שעות של ריבים, וצעקות סוף סוף שיחררו את המזוודות של טיסת ארקיע. ואם כבר אנחנו בשביתה... :mrgreen: אז אני הייתי מציע לנטרל כל גורם מפריע בבית במהלך הטיסה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: שבת שלום.
Or Netzer פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 אחחח השביתה הזאת, כמה סבלתי ממנה..אחרי נחיתה מקטוביץ' (פולין) עם ארקיע בשעה 2 בלילה, לאחר טיסה של 3 שעות ו-5 דקות, חיכתה לנו המתנה של עוד 6 וחצי שעות באולם של קבלת הכבודה. המראה לא היה כ"כ נחמד לעולים המסכנים שמגיעים והדבר הראשון שהם רואים בארץ זה שביתה, אנשים ישנים על הריצפה באולם, צעקות וכו... בכל מקרה אחרי 6 וחצי שעות של ריבים, וצעקות סוף סוף שיחררו את המזוודות של טיסת ארקיע. ואם כבר אנחנו בשביתה... :mrgreen: אז אני הייתי מציע לנטרל כל גורם מפריע בבית במהלך הטיסה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: שבת שלום. חח חמודים מסכנים גמורים אחרי שבוע כמעט ללא שינה:] טוב נו הייתי אמור לעלות לפקח היום, כנראה שאני אשבות :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 וווואייי יהב איזו התחפשות, אתם יותר גרועים מחיילים בטירונות :mrgreen:
Ben Cohen פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 אחחח השביתה הזאת, כמה סבלתי ממנה..אחרי נחיתה מקטוביץ' (פולין) עם ארקיע בשעה 2 בלילה, לאחר טיסה של 3 שעות ו-5 דקות, חיכתה לנו המתנה של עוד 6 וחצי שעות באולם של קבלת הכבודה. המראה לא היה כ"כ נחמד לעולים המסכנים שמגיעים והדבר הראשון שהם רואים בארץ זה שביתה, אנשים ישנים על הריצפה באולם, צעקות וכו... בכל מקרה אחרי 6 וחצי שעות של ריבים, וצעקות סוף סוף שיחררו את המזוודות של טיסת ארקיע. ואם כבר אנחנו בשביתה... :mrgreen: אז אני הייתי מציע לנטרל כל גורם מפריע בבית במהלך הטיסה :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: שבת שלום. לפחות לכם הגיעו כל המזוודות, אצלנו במשלחת ילד אחד חיפש 4 שעות בKLAX הענק את המזוודה שלו, בסוף היא הייתה בבלל בניו יורק.
Jonathan Perelmuter פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 זה נורא השביתה הזאת! אני חזרתי היום מארה"ב, פשוט אמרו לנו תלכו הבייתה ותחזרו אחרי כמה שעות... שחררו את המזוודות של אוסטריאן לפחות 3-4 שעות לאחר הנחיתה...
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 זה נורא השביתה הזאת!אני חזרתי היום מארה"ב, פשוט אמרו לנו תלכו הבייתה ותחזרו אחרי כמה שעות... שחררו את המזוודות של אוסטריאן לפחות 3-4 שעות לאחר הנחיתה... אז זהו, בגלל שאנחנו לא גרים מרחק שעה נסיעה מקסימום מנתב"ג, לא הסכמנו ללכת עד שהביאו לנו את המזוודות. ובגלל שהיינו הרבה, גם קצת "נלחמנו" כדי שיחזירו לנו את המזוודות. לא יודע אם זה עזר או לא, את המזוודות הביא לנו רק 6.5 שעות לאחר הנחיתה.
Matan Solomon פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 לא נורא יהב, בפולין לומדים לנצל כל שעת שינה אפשרית באוטובוס, אז אם יש 6 שעות לחכות בשדה, למה לא לנצל אותם לאחלה של שינה על הרצפה... מקווה שנהנת (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ושזה היה מסע מועיל...
Elad Zeierman פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 לא נורא יהב, בפולין לומדים לנצל כל שעת שינה אפשרית באוטובוס, אז אם יש 6 שעות לחכות בשדה, למה לא לנצל אותם לאחלה של שינה על הרצפה...מקווה שנהנת (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ושזה היה מסע מועיל... עידו אני חושב שמצאנו כאן עוד שריונר פוטנציאלי :mrgreen:
Matan Solomon פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 לא נורא יהב, בפולין לומדים לנצל כל שעת שינה אפשרית באוטובוס, אז אם יש 6 שעות לחכות בשדה, למה לא לנצל אותם לאחלה של שינה על הרצפה...מקווה שנהנת (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ושזה היה מסע מועיל... עידו אני חושב שמצאנו כאן עוד שריונר פוטנציאלי :mrgreen: חחחחחחח אלעד, עידו כבר התחיל לעבוד עלי אל תדאג... אבל לא נראה לי שיצא לו משהו מזה בכל מקרה, בנתיים יש לו את אפיק להתגאות בסיפור הצלחה שלו איתו חחחח...
Ben Zwebner פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 לא נורא יהב, בפולין לומדים לנצל כל שעת שינה אפשרית באוטובוס, אז אם יש 6 שעות לחכות בשדה, למה לא לנצל אותם לאחלה של שינה על הרצפה...מקווה שנהנת (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ושזה היה מסע מועיל... עידו אני חושב שמצאנו כאן עוד שריונר פוטנציאלי :mrgreen: חחחחחחח אלעד, עידו כבר התחיל לעבוד עלי אל תדאג... אבל לא נראה לי שיצא לו משהו מזה בכל מקרה, בנתיים יש לו את אפיק להתגאות בסיפור הצלחה שלו איתו חחחח... Magach Shesh Bet Gal... I actually miss it... kinda... hehe :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 לא נורא יהב, בפולין לומדים לנצל כל שעת שינה אפשרית באוטובוס, אז אם יש 6 שעות לחכות בשדה, למה לא לנצל אותם לאחלה של שינה על הרצפה...מקווה שנהנת (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ושזה היה מסע מועיל... עידו אני חושב שמצאנו כאן עוד שריונר פוטנציאלי :mrgreen: חחחחחחח אלעד, עידו כבר התחיל לעבוד עלי אל תדאג... אבל לא נראה לי שיצא לו משהו מזה בכל מקרה, בנתיים יש לו את אפיק להתגאות בסיפור הצלחה שלו איתו חחחח... Magach Shesh Bet Gal... I actually miss it... kinda... hehe :mrgreen: רואה אפיק ???? ואתה אמרת שבמג"חים היו ערסים ! :mrgreen:
GILG פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 חזרתי בטיסה ERO6394 מברצלונה במטוס EKB שבמקור היה LY394. עיכוב של שמונה שעות נחיתה בבן גוריון ב22:30 במקום ב14:30! כיף!!!
×�פיק פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 :oops: :oops: :oops: עידו אתה קק******* כמו שאומרים... שבעעעעעעע...
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 :oops: :oops: :oops: עידו אתה קק******* כמו שאומרים... שבעעעעעעע... לא פוגעים ממטר !
Elad Zeierman פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 :oops: :oops: :oops: עידו אתה קק******* כמו שאומרים... שבעעעעעעע... אם כבר 7 אז לבקש גדוד 75 פלוגה כ'.... ברררעעעלל
Ben Zwebner פורסם נובמבר 3, 2006 דיווח פורסם נובמבר 3, 2006 :oops: :oops: :oops: עידו אתה קק******* כמו שאומרים... שבעעעעעעע... לא פוגעים ממטר ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: its at times like this that i wish I had hebrew on my keyboard... 9 כוח ורשע!!!!!!!!! I had to cut and paste those letters togther :mrgreen: