Gal פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 חברה לכל הצבעים הנחמדים שלום. היום גיליתי שמטוס ה742 של POSKY השתחרר והדבר הראשון שירציתי לעשות זה להתחיל לצבוע אותו בצבעי אלעל ואז נזכרתי אני לא יודע לצבוע מטוסים :cry: . אז חשבתי אויל אני אבקש עזרה :wink: . וגם כמובן לכל מי שרוצה להוריד את המטוסים שיש באתר של OPENSKY מוזמן בכתובת הזאת: www.projectopensky.com תהנו.
Avi Dudai פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 חברה לכל הצבעים הנחמדים שלום.היום גיליתי שמטוס ה742 של POSKY השתחרר והדבר הראשון שירציתי לעשות זה להתחיל לצבוע אותו בצבעי אלעל ואז נזכרתי אני לא יודע לצבוע מטוסים :cry: . אז חשבתי אויל אני אבקש עזרה :wink: . וגם כמובן לכל מי שרוצה להוריד את המטוסים שיש באתר של OPENSKY מוזמן בכתובת הזאת: www.projectopensky.com תהנו. האם אתה מתכוון ל - 747-200 ?
×�ביר×� פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 חברים אני כבר ממזמן מעלה פה הודעות בקשר לצביעת מטוס 742 נורמלי של אל על חח לא ממש התייחסו אלי אפילו לא הגיבו תאמת .. אממ אני יודע שאנשים עסוקים .. ואני יודע שאנשים עושים דברים שתורמים לחטיבה אבל זה באמת מוזר שעד היום אף אחד באמת לא חשב על להוציא מטוס 742 של אל על אחד איכותי .. אני יודע שיש תתוסף RFP יש לי אותו , וחיפשתי את המטוס של אל על אבל לא מצאתי .. בקיצור יש דגם אחד של 742 של אל על והוא לא משהו ... ד"א שטסתי שנה שעברה לפולין הייתי בתא טייס אז הטייסים אמרו לי שבאל על רוב הטייסים אוהבים את ה742 שזה מטוס שרוב הטייסים רוצים לטוס עליו ... מקווה שהזמן הקרוב נוכל להטיס גם בפלייט את ה742 של אל על כי הוא ממש חסר שיהיה יום טוב לכולם אבירם
OmriSoudry פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 פירסמתי מדריך באתר של "עיט תעופה" לצביעת מטוסים...הוא יכול לעזור לך מאוד... הנה קישור לאתר: www.ait-air.co.nr המדריך נמצא תחת עמוד ה-"מדריכים" שבאתר. מקווה שעזרתי.. :wink:
Gal פורסם מרץ 21, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2004 כמה דברים. דבר ראשון אבי כן דיברתי על 747-200 והדבר השני ראיתי את המדריך אבל זה עדין לא עוזר לי כי אני לא ממש יודע איך ליצבוע טוב ושזה יהיה איכותי בפוטושופ או כל תוכנה אחרת. אצלי זאת הבעיה אז אם יש מדריך אני הראשון שיסתכל בוא (עדיך בעיברית כדי שאני אבין יותר טוב ואני גם בטוח שלכול שאר הקוראים יהיה יותר נוח)
hagay פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 תעשה חיפוש לקובץ שנקרא Marks Photoshop 7.0 Master Kit זה שני CDs שלמים של לימוד פוטושופ.
Esh פורסם מרץ 23, 2004 דיווח פורסם מרץ 23, 2004 ל RFP יש תוספת של אלעל והיא מעולה :!: (4X-AXH)והיא באה אם עוד שלושה מתוסים אחרים המחיר הוא 10$ (לתוספת) אבל תכיף יוצאת הגרסה השנייה של RFP והיא תכלול 50 מטוסים בתוכה (לגרסת ה CD) ולגרסת ההורדה היוה 15 מטוסים נוספים הגרסה השנייה צריכה להיות סופר ריאליסטית תחסחו כסף ותקנו.