Aviv Giladi פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 שלום לכולם. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי אפשרות שהוצעה בפני לאחרונה. לפני מספר שבועות התחלתי לעבוד באגף מחקר ופיתוח בחברה בשם Simlat, חברה שמפתחת אמצעי אימון לפן המודיעיני \ משימתי של מל"טים. המערכת שלנו מדמה, מתוך מתעד של מל"ט, בצורה פוטוראליסטית ערים שלמות שממודלות ל3D מתוך תצלומי לווין מכמה זווית שונות. רמת המודלים והטקסטורות גבוהה מאוד. עלה לי רעיון, שאולי איכשהו אפשר לשלב את הסינרים שאנחנו משתמשים בהם עם הסינרים של הFLIGHT SIMULATOR. עקב זה שאת המידול עצמו עושה בשבילנו חברה חיצונית בשם b-design, סינרי כזה יהיה צריך לעלות כסף (אני מניח שמחיר בסביבות מחירם של כל הסינרים היום בשוק). לחברה זו יש את כל המזה"ת ממודל בדיוק ובאיכות מדהימים, בפורמט open flight. אני חשבתי, שהצורך שלנו כרגע הוא סינרי בכיוון של MESH ארצי כזה, לכל הנגב ו\או לכל הצפון, פוטוריאליסטי וברמה שלא הייתה דומה לה קודם. אשמח לשמוע את דעתכם, הצעות, הערות, ואם הייתם קונים סינרי כזה או לא. להתרשמות נוספת: http://www.simlat.com http://www.b-d.co.il תודה רבה, אביב גלעדי. aviv@simlat.com
ha5mvo פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 Didn't quite understand. Are you talking about topographic mesh, or photorealistic texture coverage? In case of the latter, the offer does sound appealing. Wether or not one would buy it will greatly depend on the price...
gilad13 פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אם זה באמת יהיה כמו שאתה מתאר, אני משלם בכיף! (כמובן שאם יהיה מחיר סביר...)
Aviv Giladi פורסם נובמבר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 מדובר על סינרי ש: א. יהיה פוטוריאליסטי ב. תוואי השטח יהיה זהה לאמיתי, עמקים, וואדיות, וכו'. ג. איפה שיש ישובים וכו'- הם ימודלו. והמחיר - כמו שאמרתי, באזור מחירי השוק הממוצעים כיום, אחרת אני מסכים איתך שאף אחד לא יקנה ולא יהיה טעם בזה. תודה.
Niv Malin פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 נשמע עבודה מעניינת ביותר! באתר השני שהבאת, יש בגלרייה תמונות של טיילת תל אביב, טרמינל 3, אחת מתחנות הרכבת בתל אביב, מבנים שונים בעיר, כנסת, וכו' זה נראה מדהים! ואמיתי למדי!! רעיון מעולה!
Erez Savir פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 וואו!!!הטיילת בתמונה זה באמת נראה כמו תמונה אמיתית! אני מוכן לשלם (ואני רציני לגמרי) כול מחיר שתתנו,עד גבול מסוים כן?לא 1000 דולר אבל בהחלט 60,70 דולר ואפילו עד 100.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 אני מאמין שסינרי בסדר גודל כזה ידרוש גם לא מעט פריימים, משמע שיפור של חלקי המחשב. אבל בכל מקרה, הייתי הולך על זה בגדול.
3Dvg פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 זה הולך לטחון פרמים, אבל ממש בצורה מטורפת! לא צריך כזה רמת פירוט ודיוק לסימולטור, אפילו ל ת"א לא צריך כולכך דיוק...(ודווקא בן גוריון הכי פחות מדויק) אני חושב שתנסה למדל אותו ולראות איך הוא יעבוד על ה FS9.....ואם תנו למכור את זה ל X אז בכלל אף אחד לא יקנה את זה בשנה הקרובה......... הרעיון נראה נחמד, בר ביצוע ומגניב (רמת פירוט שלא זכינו לה בסימולטור) אבל הפרמים והעומס נראים לי ממש כבדים מדיי על המערכת...
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 זה הולך לטחון פרמים, אבל ממש בצורה מטורפת!לא צריך כזה רמת פירוט ודיוק לסימולטור, אפילו ל ת"א לא צריך כולכך דיוק...(ודווקא בן גוריון הכי פחות מדויק) לת"א בטח שלא צריך, כי ת"א זה האיזור שהכי קל ליצור פוטוריל ברמה סבירה לסימולטור, כמו שקיים היום, כמו הסינרי המדהים והקרקע הפוטוריאליסטית שהגיע איתו (כמובן הסינרי החדש). האיזורים שצריך באמת זה בערך צפונית לבצרה ועד הגבול הצפוני, ודורמית לת"א ועד לאילת. כי האיזורים האלה פשוט מתים מבחינת סינרים, ושמעתי שב-FSX גם הצפון וגם הדרום הוא מדבר. אז אלה האיזורים שצריך להחיות ולהשקיע ולא איזור המרכז. אז נכון שלא צריך להשקיע ברמת פירוט כזאת שנקבל 2-3 פריימים, אבל צריך למצוא את היחס האופטימלי בין רמת הדיוק לצריכת הפריימים. אבל בוא לא נתעסק באיך למה וכמה, אביב הציג כאן את הרעיון בכוונה לראות את ההענות, מכאן ועד להוצאת הפרוייקט הזה לפועל, אני מאמין שהדרך ארוכה מאוד. :wink:
3Dvg פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 זה הולך לטחון פרמים, אבל ממש בצורה מטורפת!לא צריך כזה רמת פירוט ודיוק לסימולטור, אפילו ל ת"א לא צריך כולכך דיוק...(ודווקא בן גוריון הכי פחות מדויק) לת"א בטח שלא צריך, כי ת"א זה האיזור שהכי קל ליצור פוטוריל ברמה סבירה לסימולטור, כמו שקיים היום, כמו הסינרי המדהים והקרקע הפוטוריאליסטית שהגיע איתו (כמובן הסינרי החדש). האיזורים שצריך באמת זה בערך צפונית לבצרה ועד הגבול הצפוני, ודורמית לת"א ועד לאילת. כי האיזורים האלה פשוט מתים מבחינת סינרים, ושמעתי שב-FSX גם הצפון וגם הדרום הוא מדבר. אז אלה האיזורים שצריך להחיות ולהשקיע ולא איזור המרכז. אז נכון שלא צריך להשקיע ברמת פירוט כזאת שנקבל 2-3 פריימים, אבל צריך למצוא את היחס האופטימלי בין רמת הדיוק לצריכת הפריימים. אבל בוא לא נתעסק באיך למה וכמה, אביב הציג כאן את הרעיון בכוונה לראות את ההענות, מכאן ועד להוצאת הפרוייקט הזה לפועל, אני מאמין שהדרך ארוכה מאוד. :wink: האמת שזה גם נכון, אבל ההענות שתהיה כאן היא הענות "וירטואלית" כלומר אנשים יגיבו בהתלהבות, אבל בתכלס אף אחד לא יודע איך במת הם יגיבו למוצר, והאם אנשים מחוץ לגבולות החטיבה ימצאו לנכון לקנות אותו (אני לא מדבר על 10-20 אלא יותר), כך שגם לשאול "האם משהו רוצה?" ברור שהתשובה היא כן, השאלה רק כמה זה יעלה ולא רק מפכינת מחיר פיזי אלא חישוב כולל הכול..... ****טיפה הסתבכתי להסביר את דברי, אני מקווה שהבנתם****
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 זה הולך לטחון פרמים, אבל ממש בצורה מטורפת!לא צריך כזה רמת פירוט ודיוק לסימולטור, אפילו ל ת"א לא צריך כולכך דיוק...(ודווקא בן גוריון הכי פחות מדויק) לת"א בטח שלא צריך, כי ת"א זה האיזור שהכי קל ליצור פוטוריל ברמה סבירה לסימולטור, כמו שקיים היום, כמו הסינרי המדהים והקרקע הפוטוריאליסטית שהגיע איתו (כמובן הסינרי החדש). האיזורים שצריך באמת זה בערך צפונית לבצרה ועד הגבול הצפוני, ודורמית לת"א ועד לאילת. כי האיזורים האלה פשוט מתים מבחינת סינרים, ושמעתי שב-FSX גם הצפון וגם הדרום הוא מדבר. אז אלה האיזורים שצריך להחיות ולהשקיע ולא איזור המרכז. אז נכון שלא צריך להשקיע ברמת פירוט כזאת שנקבל 2-3 פריימים, אבל צריך למצוא את היחס האופטימלי בין רמת הדיוק לצריכת הפריימים. אבל בוא לא נתעסק באיך למה וכמה, אביב הציג כאן את הרעיון בכוונה לראות את ההענות, מכאן ועד להוצאת הפרוייקט הזה לפועל, אני מאמין שהדרך ארוכה מאוד. :wink: האמת שזה גם נכון, אבל ההענות שתהיה כאן היא הענות "וירטואלית" כלומר אנשים יגיבו בהתלהבות, אבל בתכלס אף אחד לא יודע איך במת הם יגיבו למוצר, והאם אנשים מחוץ לגבולות החטיבה ימצאו לנכון לקנות אותו (אני לא מדבר על 10-20 אלא יותר), כך שגם לשאול "האם משהו רוצה?" ברור שהתשובה היא כן, השאלה רק כמה זה יעלה ולא רק מפכינת מחיר פיזי אלא חישוב כולל הכול..... ****טיפה הסתבכתי להסביר את דברי, אני מקווה שהבנתם**** קודם כל תיקון טעות קטנה- מבחינת ולא מפכינת. שנית, אתה צודק בחלק מדבריך. אני חושב שהטייסים שפעילים בתחום הרשת ב-FS9 כן ירשו לעמצם לקנות את זה. לגבי אנשים בחו"ל, כמובן שרוב הסיכויים שזה לא ממש יעניין טייסים זרים, אבל לך תדע אולי נראה את הצפון מלא בטייסי פחנועים זרים? :mrgreen: ("אשליות...").
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 שמע, לדעתי חבל, אני יודע שיש פה מספיק חבר'ה שאם רק תביא להם תמונות ברזולוציה גבוהה הם יעשו הכל בשבילך בחינם. השאלה היא רק מי יהיה מוכן לספנסר לנו תצ"אות כאלה.
אורח פורסם נובמבר 16, 2006 דיווח פורסם נובמבר 16, 2006 מה העלויות של תצאו"ת כאלו, נאמר שמכסים את כל ישראל?
razmatus פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אני ממתין למצוקים במכתש רמון ולא לירידה מתונה מאוווד
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אני ממתין למצוקים במכתש רמון ולא לירידה מתונה מאוווד למה אתה ממתין ??? תתקין את הSRTM MESH של אלכס...
Doron_Angel פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 שלום לכולם.אשמח לשמוע את דעתכם לגבי אפשרות שהוצעה בפני לאחרונה. ..... לחברה זו יש את כל המזה"ת ממודל בדיוק ובאיכות מדהימים, בפורמט open flight. אני חשבתי, שהצורך שלנו כרגע הוא סינרי בכיוון של MESH ארצי כזה, לכל הנגב ו\או לכל הצפון, פוטוריאליסטי וברמה שלא הייתה דומה לה קודם. אשמח לשמוע את דעתכם, הצעות, הערות, ואם הייתם קונים סינרי כזה או לא. להתרשמות נוספת: http://www.simlat.com http://www.b-d.co.il תודה רבה, אביב גלעדי. aviv@simlat.com התרשמתי מהטיילת ומכיכר דיזנגוף. מי שטס VFR בהחלט יהנה וחווית המשתמש שלו תשתפר רבות אני נהנה לרחף במסוק או לטוס במטוס קל בין אובייקטי התלת מימד בת"א, אולם חסרים לי פרטי הרחובות והסמטאות בהם גדלתי... כמובן שאשמח באם חווית הטיסה תורחב לכל הארץ. באם ביצועי מדמה הטיסה יהיו סבירים, וכן גם המחיר , אזי ארצה לרכוש חבילה מעין זו. בשלב זה, חשוב כי תהיה תאימות ל-FS9 ו-FSX.
Elad Levy פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 חביבי אני מאמין שעם דבר כזה יצא כולם אבל כולם פה בחטיבה יקנו את זה כמובן במחיר סביר אבל כולם יקנו את זה ויש לנו בסביבות ה-250 אנשים פעילים במחיר סברי של 50$ תחשב לבד אני ממליף יותר על סינרי של הצפון אם לא בכלל של כל הארץ ורעיון גאוני לכו על זה!!!!!!!!!
Moshico Biller פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 וואיי אדיר!!!!! לדעתי צריך לעשות את כל הארץ זה יהיה מדהים!!!!!
Raz Gueta פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 במסגרת הצבא התנסיתי במשהו דומה מאוד לזה, באמת חוויה לא נורמלית. רק הייתה בעיה אחת קטנה: נדרש לזה מחשב ייעודי ושלם עם לא פחות מ-250 ג'גה של מידע ונתונים על מנת להריץ את זה טוב. מאמין שיש פתרונות טובים מאלו, אבל באמת חוויה יוצאת דופן.
razmatus פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אני ממתין למצוקים במכתש רמון ולא לירידה מתונה מאוווד למה אתה ממתין ??? תתקין את הSRTM MESH של אלכס... FSX, זה למה אני ממתין וגם במאש זה ירידה ולא מצוק
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אני ממתין למצוקים במכתש רמון ולא לירידה מתונה מאוווד למה אתה ממתין ??? תתקין את הSRTM MESH של אלכס... FSX, זה למה אני ממתין וגם במאש זה ירידה ולא מצוק עובד גם בFSX
ראם אדם פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 מדהים... באמת מדהים אבל אני חושב שצריך לפתח יותר את אזור הצפון, ירושלים, והנגב! כי שם באמת שומם! הייתי קונה את הסינרי הזה! אבל הייתי שמח עם בן גוריון היה יותר מושקע וריאלי!
David Rosenfeld פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 נשמע מעניין אבל צריך לקחת בחשבון שהמחיר יהיה גבוה בהרבה ממה שהוזכר כאן בעיקר לגבי הפוטוריל (איני יכול לפרט), וללא קשר לבעית ההגבלות הביטחוניות שיש אצלנו בין עם זה ריאלי או לא. איני מכיר את הפורמט שלopen flight אבל אולי קיימת אפשרות כלשהי לקמפל אותו לmesh של הסימולטור "שלנו" לגבי ה 3 מימד שכנראה ניבנה ב3DMAX וניראה מדהים ביותר. ניתן ללא קושי לקמפל עבור הFSX אך מחיר הפריימים למחשבים ביתיים גם החזקים ביותר יהיה בילתי ניסבל, כמובן שניתן וצריך יהיה להיתפשר על פירוט. קחו בחשבון עלויות נוספות והמחיר לכמות המסוימת שתימכר תרקיע שחקים מאחר ואיני עוסק בכלכלה אז תקנו אותי אם אני טועה ראם אדם כותב הייתי קונה את הסינרי הזה! אבל הייתי שמח עם בן גוריון היה יותר מושקע וריאלי! הסינרי של בן גוריון עד כמה שזכור לי חינמי! עד כה כ10.000 הורדות איני בטוח שהוא עד די כך "לא מושקע וריאלי" 10 חודשי השקעה מזמנם הפרטי של היוצרים וכשרובו מבוסס על צילומים, חבל שלא הצטרפת לצוות והישקעת מהידע והזמן שיש לך זה בודאי היה מוסיף לריאליות של הסינרי דוד רוזנפלד