ha5mvo פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אבל צריך לקחת בחשבון שהמחיר יהיה גבוה בהרבה ממה שהוזכר כאן בעיקר לגבי הפוטוריל (איני יכול לפרט), וללא קשר לבעית ההגבלות הביטחוניות שיש אצלנו בין עם זה ריאלי או לא. I would think so too, hence I was surprised when "standard prices" were mentioned. "suiss pro" which is a similar project is sold for more than 100$ a copy. the developers claim that the steep price stems from the high costs of attaining aerial photo info. But then again, it might be a different story here.
ראם אדם פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 נשמע מענייןאבל צריך לקחת בחשבון שהמחיר יהיה גבוה בהרבה ממה שהוזכר כאן בעיקר לגבי הפוטוריל (איני יכול לפרט), וללא קשר לבעית ההגבלות הביטחוניות שיש אצלנו בין עם זה ריאלי או לא. איני מכיר את הפורמט שלopen flight אבל אולי קיימת אפשרות כלשהי לקמפל אותו לmesh של הסימולטור "שלנו" לגבי ה 3 מימד שכנראה ניבנה ב3DMAX וניראה מדהים ביותר. ניתן ללא קושי לקמפל עבור הFSX אך מחיר הפריימים למחשבים ביתיים גם החזקים ביותר יהיה בילתי ניסבל, כמובן שניתן וצריך יהיה להיתפשר על פירוט. קחו בחשבון עלויות נוספות והמחיר לכמות המסוימת שתימכר תרקיע שחקים מאחר ואיני עוסק בכלכלה אז תקנו אותי אם אני טועה ראם אדם כותב הייתי קונה את הסינרי הזה! אבל הייתי שמח עם בן גוריון היה יותר מושקע וריאלי! הסינרי של בן גוריון עד כמה שזכור לי חינמי! עד כה כ10.000 הורדות איני בטוח שהוא עד די כך "לא מושקע וריאלי" 10 חודשי השקעה מזמנם הפרטי של היוצרים וכשרובו מבוסס על צילומים, חבל שלא הצטרפת לצוות והישקעת מהידע והזמן שיש לך זה בודאי היה מוסיף לריאליות של הסינרי דוד רוזנפלד דוד, לא התכוונתי להעליב אותך ! הסינרי שאתה והצוות עשיתם מדהים - אני אחד מבין ה-10,000 שהורידו אותו! בכלל לא התכוונתי לסינרי החדש של בן גוריון- התכוונתי לסינרי שהוצג כאן בשרשור הזה! בקישור השיני שהוצג בדף הראשון של שירשור זה! והוא לא ממש מתקרב לסינרי שלך - אני צודק? זהו אני ממש לא התכוונתי לפגוע, להעליב, לעצבן(או מה שהרגשת כאשר קראת את תגובתי) אני פניתי אל אביב גלעדי .
David Rosenfeld פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אוי אדם אני חייב באמת התנצלות :oops: בביקור נוסף באתר הנ"ל ראיתי למה אתה מיתכוון שוב סליחה מה גם שיש להם את הפוטו של הרחבה חלק שהיה חסר אצלינו שאר האובייקטים הם באמת ברמה מאד גבוהה דוד רוזנפלד
ראם אדם פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אוי אדם אני חייב באמת התנצלות :oops: בביקור נוסף באתר הנ"ל ראיתי למה אתה מיתכוון שוב סליחה מה גם שיש להם את הפוטו של הרחבה חלק שהיה חסר אצלינו שאר האובייקטים הם באמת ברמה מאד גבוהה דוד רוזנפלד שטויות :wink: העיקר שהבנת למה התכוונתי!
תומר עינבר פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 וואו!!!!!!!! זאת תיהיה מהפכה בתחום הטיסות בארץ! :shock: אני בעד 100% ומוכן לשלם!
Ilan Jonas פורסם נובמבר 17, 2006 דיווח פורסם נובמבר 17, 2006 אוי אדם אני חייב באמת התנצלות :oops: בביקור נוסף באתר הנ"ל ראיתי למה אתה מיתכוון שוב סליחה מה גם שיש להם את הפוטו של הרחבה חלק שהיה חסר אצלינו שאר האובייקטים הם באמת ברמה מאד גבוהה דוד רוזנפלד שטויות :wink: העיקר שהבנת למה התכוונתי! גם אני נפלתי בזה לרגע ובאתי לכעוס עליך תמיד טוב לקרוא עד הסוף לפני שכותבים, חסכתי לעצמי פאדיחה