Ido Rosenthal פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 בעוד יום יומיים תצא התוכנה החדשה שלנו (:multi:) שעבדנו עליה כמעט שנה שלמה. הכנסו לדף הבא להתרשמות מהחידושים שיבואו בBLACKBOX2: http://www.ait-air.org/bb2.html בהזדמנות זו אני רוצה להודות לבן צוובנר, מתן סולומון, משה מזרחי, צבי רודס, ליאב נפש, אוהד שלו, עופר בן פרץ ואיציק בקשי שעזרו לנו עם הפיתוח. =D>
ראם אדם פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 יפה מאוד! אני מקווה שכאשר אני סיים את בית הספר לטיסה IFS (קודם כל אני אצטרך לעבור השבוע את הסולו) ואז אני אשמח להיות חלק מהחברה הוירטואלית המדהימה הזאת!
Ben Zwebner פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 בן צוובנר :wink: congratulations guys! I am looking forwrd to the final product!!!
mickey lip פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 כל הכבוד על ההשקעה ועל התרומה חברים. ניכר שהשקעתם מאמצים רבים. כל הכבוד ותודה.
Doron_Angel פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 כל הכבוד על היצירתיות וההשקעה. :!: האם ה-BB2 תואם FSX (למרות שהמדמה החדש עדין לא בשל למשימות אלו)? מקווה לחדש טיסותי עם עיט תעופה בקרוב.
אורח פורסם נובמבר 18, 2006 דיווח פורסם נובמבר 18, 2006 פיתוח תוכנה ברמה כזו מצריכה הרבה שעות עבודה. תודה רבה לכל מי שלקח חלק בפיתוח התוכנה ובדיקתה - כל הכבוד לכם, פשוט תענוג.
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 19, 2006 כל הכבוד על היצירתיות וההשקעה. :!: האם ה-BB2 תואם FSX (למרות שהמדמה החדש עדין לא בשל למשימות אלו)? מקווה לחדש טיסותי עם עיט תעופה בקרוב. FSUIPC4 מותאם לFSX, ממה שהבנתי תוכנות שנבנו לFSUIPC 3.71 אמורות לעבוד איתו אותו דבר, משמע שBB2 תותאם לFSX, אבל זה הכל ברמת התאוריה ולא נבדק, כמובן שגם אין צביעות לצי של עיט עבור FSX אז נכון לעכשיו גם אי אפשר יהיה לבדוק את זה...
אבישי פורסם נובמבר 19, 2006 דיווח פורסם נובמבר 19, 2006 יפה מאוד על ההשקעה,אבל מה הקטע שהכל באנגלית? :?
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 19, 2006 יפה מאוד על ההשקעה,אבל מה הקטע שהכל באנגלית? :? חשיבה לרחוק
אבישי פורסם נובמבר 19, 2006 דיווח פורסם נובמבר 19, 2006 יפה מאוד על ההשקעה,אבל מה הקטע שהכל באנגלית? :? חשיבה לרחוק שיהיה מישהו שלא דובר עברית שיתמש בתוכנה הזאת? חשיבה נחמדה.אבל לפי מה שרואים כולם ישראלים ברשימת החברים באתר.אולי גם אם ירשמו מחו"ל,כדאי לעשות חלק בעברית ובאנגלית,בכל-זאת מוצר כחול-לבן.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 19, 2006 דיווח פורסם נובמבר 19, 2006 יפה מאוד על ההשקעה,אבל מה הקטע שהכל באנגלית? :? חשיבה לרחוק שיהיה מישהו שלא דובר עברית שיתמש בתוכנה הזאת? חשיבה נחמדה.אבל לפי מה שרואים כולם ישראלים ברשימת החברים באתר.אולי גם אם ירשמו מחו"ל,כדאי לעשות חלק בעברית ובאנגלית,בכל-זאת מוצר כחול-לבן. קצת סבלנות.. :wink: מאחורי כל דבר עומדת סיבה. כל עניין בזמנו.