עבור לתוכן
Izik Bakshi

בחינת גישה ב"ג יום חמישי (23/11/06)

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום רב, ביום חמישי הקרוב בתאריך 23/11/06 בשעה 21:00 מקומי תתקיים בחינה על גישה ב"ג, בו לעזור לנבחן לעבור, ומעל הכל בואו לערב של כיף עם תנועה ופיקוח.

לצורך הבחינה אנו זקוקים לפקח קרקע ב"ג, מגדל הרצליה ומגדל שדה דוב, ו 2-3 טייסי ססנה משוגעים :lol:

אני מקווה שהשעה נוחה גם למי שטס ב TFC, המראה ראשונה שם זה 22:30, תקנו אותי אם אני טועה.

אז בואו לעזור ולהנות, בהצלחה לנבחן!

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
חברים שלום רב, ביום חמישי הקרוב בתאריך 23/11/06 בשעה 21:00 מקומי תתקיים בחינה על גישה ב"ג, בו לעזור לנבחן לעבור, ומעל הכל בואו לערב של כיף עם תנועה ופיקוח.

לצורך הבחינה אנו זקוקים לפקח קרקע ב"ג, מגדל הרצליה ומגדל שדה דוב, ו 2-3 טייסי ססנה משוגעים :lol:

אני מקווה שהשעה נוחה גם למי שטס ב TFC, המראה ראשונה שם זה 22:30, תקנו אותי אם אני טועה.

השעה לא נוחה גם למי שטס TFC השבוע יוצאים ב 21:30 ויש לג של לפחות שעתיים

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:

איציק בבחינת גישה אין מגדלים למטה, מקסימום קרקע ב"ג :wink:

פורסם

חברים שלום, הבחינה תתקים כמתוכנן בשעה 21:00 למרות TFC, אני מתנצל בפני כל מי שהשעה לא נוחה לו ולא יוכל להגיע בגלל התכנון לטוס ב TFC, מקווה שתקחו בהבנה.

לצורך הבחינה אני זקוק רק לפקח קרקע ב"ג, במהלך הבחינה אני מבקש לא לעלות מגדל שדה דוב והרצליה, במקום זה אתם מוזמנים לטוס ולעזור לנבחן.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
אהלן, עקב תנועה נמוכה בבחינה הוחלט לקיים בחינה חוזרת, תאריך ושעה יעודכנו בהקדם.

איציק צודק.גם אני טסתי אתמול בבחינה והתאכזבתי מהתנועה הדלילה ביותר.

דבר זה מתרחש בתקופה האחרונה מידי יום ללא קשר אם יש בחינה או אין . לכן על המנהלים לשבת ולחשוב מה עושים על מנת לגרום לחברה מוטיווציה לטוס.

אינני יודע מה הסיבה אולי זה קשור בלימודים בכל מקרה התופעה קיימת ואני רואה מידי יום שאכן פחות ופחות טייסים ברשת.

בוקי זאב-4XMJB

פורסם
  zeev bucki כתב:
  Izik - VATIL5 כתב:

דבר זה מתרחש בתקופה האחרונה מידי יום ללא קשר אם יש בחינה או אין . לכן על המנהלים לשבת ולחשוב מה עושים על מנת לגרום לחברה מוטיווציה לטוס.

אינני יודע מה הסיבה אולי זה קשור בלימודים בכל מקרה התופעה קיימת ואני רואה מידי יום שאכן פחות ופחות טייסים ברשת.

בוקי זאב-4XMJB

אני באמת מסכים עם בוקי..מידי יום התנועה הופכת ליותר ויותר דלילה...צריך לעשות משהו בנדון.

פורסם
  zeev bucki כתב:
  Izik - VATIL5 כתב:

בוקי זאב-4XMJB

יום ושעת בחינה לא מתאימים פשוט.

מספר סיבות

1. מכבי חיפה

2. מכבי ת"א כדורסל (למרות שלא מגיע להם שנצפה בהם)

3. לא סובל אותם אבל עדיין סיבה , הפועל ת"א

והכי חשוב TFC למרות שהפעם לא לקחנו יותר מידי תנועה.

לגבי מוטיבציה, נשמח לשמוע רעיונות לגרום לאנשים לטוס ולא משנה אם זו בחינה או לא.

לגביך לא בעיה לתת לך תמריץ לטוס, שם לך דיילה חייננית בקוקפיט ואתה עושה הקפות עם 744 בהרצליה :mrgreen:

השאר ...

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
בוקי, יש משהו בדברים שלך.

אבל רן הפעם צודק, אני פשוט שכחתי מהמשחקים האלה שהיו אתמול, וחשבתי יותר על ההשפעה של TFC.

רק הפעם ??? :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...