OmriSoudry פורסם נובמבר 25, 2006 דיווח פורסם נובמבר 25, 2006 צהרים טובים לכולם! לאחר שנה וחצי של פיתוח עבודה של ימים ולילות, "עיט תעופה" מתכבדת להציג את הגירסא החדשה לתוכנת הבית- "BlackBox 2". קצת רקע על התוכנה הרעיון של BlackBox נולד מהצורך לבנות בסיס מסוים - רקע עליו מתבצעת הטיסה. עם BlackBox 2 הפכנו את חווית הטיסה לריאליסטית פי כמה, וכמובן מהנה הרבה יותר. צי המטוסים שלנו פזור ברחבי הארץ במספר שדות תעופה ומנחתים. ברגע שתרצו לבצע טיסה, תקבלו ממשרדי החברה את הלקוח המתאים ביותר להעדפות שלכם (מבחינת משך הטיסה, כללי הטיסה - ראייה או מכשירים, ועוד...) וכן מידע מפורט על הטיסה (הכולל תכנית טיסה, זמן משוער, מזג אוויר ועוד...). בנוסף, תתבקשו לבחור את המטוס איתו תטוסו עפ"י שיקול של מיקום המטוס וכמות הדלק שבו. כך, לדוגמא, אם הלקוח נמצא בהרצליה, תעדיפו לקחת מטוס שנמצא כבר בהרצליה (או בשדה קרוב להרצליה). מיקומי המטוסים בעולם נקבעים עפ"י המיקום המדויק שבו הושארו המטוסים מהטיסה הקודמת שלהם - כלומר ברגע שתחנו את המטוס ותכבו את המנוע, המיקום של המטוס ישמר במיקום המדוייק בו חניתם אותו וגם כמות הדלק תישאר במטוס לטיסה הבאה. האפשרות הנ"ל מצריכה מהטייסים לחשב את כמות הדלק לכל טיסה ולקחת בחשבון את הדלק שכבר יש במטוס (ונשאר שם מהטיסה האחרונה שעשו עליו) ואת הדלק שחסר (אם בכלל) ע"מ לבצע את הטיסה. כמובן שגם תדלוק עולה כסף שבסופו של דבר ירד מחשבונו הפרטי של הטייס. BlackBox שמה דגש גם על מהלך הטיסה - במהלך הטיסה "תהנו" מחברתו של הנוסע, שעלול "לזרוק" לכם הערות שונות, במקרה הטוב על הנוף המדהים בחוץ ובמקרה הגרוע לצעוק לכם שהוא מאחר ליעד (אגב, אל תשכחו להתקשר ולהודיע למזכירה במשרדים אם אתם מאחרים). כל זאת ועוד, יוצרים חווית טיסה שונה לגמרי ממה שהכרתם עד היום, ריאליסטית הרבה יותר ומאתגרת. אז מה חדש בתוכנה? התשובה היא ה-כ-ל! כמובן העיקרון נשאר, אבל כל השאר השתנה: - העיצוב החדש ידידותי יותר ונוח יותר - המשרדים כעת הם חלק מהתוכנה (ולא דרך האתר כפי שהיה בעבר) - כעת יש תוספת של יוקרה לטייס (כלומר רמת המקצועיות שהוא מפגין בטיסה אשר נמדדת ע"י מספר פרמטרים) - הקולות בתוכנה החדשה מקצועיים יותר ומגוונים יותר - מצבי רוח משתנים לנוסע - הנוסע יכול להנות מהנוף ומהטיסה, אבל גם יודע להתעצבן! - עמוד אפשרויות והעדפות הכולל שליטה על הווליום של הקולות ועוד מגוון רחב של אפשרויות - אפשרות חדשה להוסיף חבילת קולות של לקוח אותה אתם מקליטים בעצמכם או שקיבלתם מחברים! - עזרים חדשים שעומדים לצד הטייס - כמו מזכירה שלה תוכלו לדווח על איחור דרך הטלפון ועוד המון המון חידושים שונים ומוגוונים שהופכים את חווית הטיסה להרבה יותר מהנה ואמיתית! שימו לב: התוכנה מיועדת לטייסי החברה בלבד, ועל מנת להשתמש בה תצטרכו להירשם לחברה ולעבור מבחן קבלה שלאחריו תקבלו מספר אישי בעיט, ומכאן והלאה תתחילו לעשות כסף! תודות תודה ענקית בראש ובראשונה למי שעומד מאחורי הקוד הגאוני - עומר אפרת, שהשקיע ימים ולילות על מנת לכתוב את התוכנה. תודה רבה! תודה גדולה על מי שאחראי לצד האומנותי בתוכנה: עיצוב, קולות וכו... עומרי סודרי. תודה רבה! תודה רבה למי שהיה אחראי על פיתוח הרעיונות ועל התכנים ב- BlackBox - עידו רוזנטל, שהיה גם זה שתמיד דחף את כולם לעבודה! תודה רבה! תודה רבה ליהב ברזילי על העזרה בפיתוח, ההשקעה, הפידבקים, ובדיקת התוכנה! תודה למי שדאג להקלטות של הקולות השונים, קצת שיגענו את האנשים האלה - מתן סולומון ובן צוובנר. תודה ענקית לבטא טסטרים! And thanks a lot to Don LaFontaine (Also called: The voice of god) and Pete Dowson (FSUIPC Developer). הורדת התוכנה שימו לב: חשוב מאוד מאוד לקרוא את המדריך לפני הטיסה הראשונה בתוכנה. במדריך ישנם הסברים על האפשרויות החדשות בתוכנה, ועל מנת להבין את הכל חשוב לקרוא את המדריך לינק להרשמה לחברה: http://www.ait-air.org/signup.asp לינק למדריך: http://www.ait-air.org/blackbox/bb2manual.pdf לינק להורדת צי המטוסים: http://www.ait-air.org/fleet.html לינק להורדת התוכנה: http://www.ait-air.org/blackbox/blackbox-v2.0.exe אז אחרי הכל, צוות "עיט תעופה" מאחל לכם טיסות נעימות ונחיתות בטוחות, אה.. ותשתדלו לא לעצבן את הלקוח. שבת שלום ו..טיסה נעימה!
Ben Zwebner פורסם נובמבר 25, 2006 דיווח פורסם נובמבר 25, 2006 ותשתדלו לא לעצבן את הלקוח. I would like to say in advance to all of those who do get the passenger angry... its not peronal :wink: Well done gentelmen! I have had the honor of testing out the program and what can i say.. its amazing!!
Niv Malin פורסם נובמבר 25, 2006 דיווח פורסם נובמבר 25, 2006 מזל טוב! ושיהיה בשעה טובה! נירשמתי ועברתי מחדש את המבחן אחרי שהחשבון הקודם שהיה לי נסגר... זאת חווית טיסה מושלמת ומעניינת! בהצלחה! :!:
Ohad Shalev פורסם נובמבר 25, 2006 דיווח פורסם נובמבר 25, 2006 מזל טוב! וואו איזו תוכנה מדהימה!! ממש נהניתי לטוס בה! עומרי אתה תותח!! וגם אמממ מה שמו זה שכתב את התוכנה (עומר :]) נהנתי להיות בטא טסטר
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 אירוע פנים ארצי מתבקש! בדרך... :wink:
Matan Solomon פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 כל הכבוד!!! אחרי הרבה בטא טסטינג, והרבה הקלטות, וטיסות עם הרבה שגיאות, כיף לראות את המוצר המוגמר!! כל הכבוד :]
Shireto Shahar פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 סוף סוף הוא יצא אחרי באמת הרבה עבודה, אני צטרפתי לbetatesters דיי מאוחר ולא ראיתי שום בעיה... אני מאוד יהנה לטוס עם התוכנה החדשה בעיט! טיסה נעימה לכולם!
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 אחלה של תוכנה, תודה רבה על ההשקעה שלכם בפיתוח, פשוט כל הכבוד.
תומר עינבר פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 לצערי לא עברתי את מבחן הקבלה לעיט תעופה כיוון שהיו מושגים מהעולם הוירטואלי שלא שמעתי מעולם...לדוגמא איך לפנות לטייס hello...מאיפה אני יודע??? קיבלתי 75 על שטות...
OmriSoudry פורסם נובמבר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 לצערי לא עברתי את מבחן הקבלה לעיט תעופה כיוון שהיו מושגים מהעולם הוירטואלי שלא שמעתי מעולם...לדוגמא איך לפנות לטייס hello...מאיפה אני יודע??? קיבלתי 75 על שטות... תומר, מטרת השאלה היא לבדוק אם אתה מכיר את הפקודה ששולחת הודעה פרטית לטייסים או פקחים ברשת...שאלה בסיסית מאוד! בכל מקרה, יש כרגע איזו בעייה קטנה באתר שפוגעת גם בבלקבוקס 2 - בטיפול שלי.
Chen Cohen פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 לצערי לא עברתי את מבחן הקבלה לעיט תעופה כיוון שהיו מושגים מהעולם הוירטואלי שלא שמעתי מעולם...לדוגמא איך לפנות לטייס hello...מאיפה אני יודע??? קיבלתי 75 על שטות... תומר, מטרת השאלה היא לבדוק אם אתה מכיר את הפקודה ששולחת הודעה פרטית לטייסים או פקחים ברשת...שאלה בסיסית מאוד! בכל מקרה, יש כרגע איזו בעייה קטנה באתר שפוגעת גם בבלקבוקס 2 - בטיפול שלי. מה זה משנה אם הוא יודע או לא? ד''א עושים את זה ע''י msg callsign. או אם יש לך SB start chat בהצלחה :wink:
OmriSoudry פורסם נובמבר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 בן, זו שאלה אחת ממאגר השאלות הבסיסיות שטייס שרוצה לטוס אצלנו צריך לדעת. כל טייס שנרשם מקבל 20 שאלות אקראיות מהמאגר...
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 לצערי לא עברתי את מבחן הקבלה לעיט תעופה כיוון שהיו מושגים מהעולם הוירטואלי שלא שמעתי מעולם...לדוגמא איך לפנות לטייס hello...מאיפה אני יודע??? קיבלתי 75 על שטות... אם קיבלת 75 על זה, זה אומר דרשני. בדיוק לזה נועד המבחן שבמקרה שאתה לא יודע דברים בסיסיים תלך לחפש את התשובות אליהם ותנסה שוב, אם אתה לא יודע לשלוח הודעה פרטית אז לא כדאי שתתחבר לרשת ובלי להתחבר לרשת אתה לא יכול לטוס בBB2.
crazyblat פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 וואלה...נשמע ממש דבר טוב..אבל אין לי זמן לנסות אותו...בהזדמנות אני אתן תגובה...אבל אחלה רעיון...
תומר עינבר פורסם נובמבר 26, 2006 דיווח פורסם נובמבר 26, 2006 לצערי לא עברתי את מבחן הקבלה לעיט תעופה כיוון שהיו מושגים מהעולם הוירטואלי שלא שמעתי מעולם...לדוגמא איך לפנות לטייס hello...מאיפה אני יודע??? קיבלתי 75 על שטות... אם קיבלת 75 על זה, זה אומר דרשני. בדיוק לזה נועד המבחן שבמקרה שאתה לא יודע דברים בסיסיים תלך לחפש את התשובות אליהם ותנסה שוב, אם אתה לא יודע לשלוח הודעה פרטית אז לא כדאי שתתחבר לרשת ובלי להתחבר לרשת אתה לא יכול לטוס בBB2. האמת שאני מסכים איתך...אני יחפש את התשובות וילמד ישר יותר!!
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 27, 2006 דיווח פורסם נובמבר 27, 2006 צהרים טובים לכולם!לאחר שנה וחצי של פיתוח עבודה של ימים ולילות, "עיט תעופה" מתכבדת להציג את הגירסא החדשה לתוכנת הבית- "BlackBox 2". שבת שלום ו..טיסה נעימה! וואוו.... מאיפה להתחיל? אתמול טסתי 3 טיסות ראשונות דרך ה- BB2 הרשמית. כטיס פרטי בעיט זכיתי לגעת בפרויקט עוד בשלביו הראשונים, וכשאני מסתכל אחורה על 10 החודשים שאני בחברה (ובסימולציה בכלל...) אני מלא התפעלות, הערכה ותודה לצוות קטן ומוכשר שיודע לחלום, עבד קשה והגשים חזון של חווית טיסה שטרם ראיתי ברשת. מנקודת מבטי היו לא מעט "כיסי אויר" בפרויקט, היו קטעים של חוסר מוטיבציה וקטעים שהאור דלק בעיניים, כמו בכל פרויקט. יחד עם כל זאת, מנהלים בחברה הספיקו להוציא רשיונות טיס בחו"ל ובארץ, לעבור בגרויות לא קלות, להיות חלק מפרויקט הדגל של החטיבה נתב"ג החדש, להדריך להכשיר ולבחון טייסים חדשים ב- IFS, ללמוד ולהיבחן "תחת אש" בחיפה המופגזת, ובכל זאת לשמור על הביחד, על החזון, על המחויבות ובדיוק כשהיה נראה שכבר אין ברק בעיניים בעיט, החבר'ה נתנו פיניש מדהים. אין לי מושג עד כמה מבינים כאן את המחויבות והאהבה שיש לכם, חברים יקרים, כלפי התחביב, החברה שהקמתם והחטיבה שלנו. אני רואה את זה מאד ברור, זה ממש מרגש, ועל כך תודתי לכם. אני גאה להיות מדריך טיסה בעיט. תודה רבה
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 27, 2006 דיווח פורסם נובמבר 27, 2006 אירוע פנים ארצי מתבקש! בדרך... :wink: לדעתי, מכיוון שאנו רוצים לחגוג את יציאת ה- BB2, הגיוני ומחוייב שהיא תיקח חלק מרכזי באירוע. אני חושב שיהיה מעולה אם האירוע יהיה בנוי כך: 1. יציאה מאורגנת של כל צי המטוסים של עיט משדה מסוים (יש להעביר את כל המטוסים לאותו שדה עד יום לפני ולדאוג שישארו שם עד לאירוע, אני מתנדב להעביר את כל צי ה- 172 ו- 182 אם תבקשו). 2. בהרשמה מוקדמת, כל משתתף מזמין מטוס מסוים אותו הוא רוצה להטיס באירוע (לפי call sign של כל מטוס כמובן). 3. לכל מטוס מוקצית חניה שמורה ושעת המראה לפי חישוב מטוס מהיר / איטי. 4. כל טייסי עיט המטיסים את מטוסי עיט מתחייבים לטוס בצבעי החברה ורק דרך ה- BB2 כמובן. 5. יש לפתוח ב- BB2 טיסה לבחירה "אירוע עיט" שכולם יוכלו לבחור בה באירוע. 6. לטייסים שאינם רשומים כרגע בעיט ורוצים לטוס עם ה- BB2 באירוע זו הזדמנות להירשם ולתרגל טיסה עם ה- BB2 לפני האירוע. 7. ההרשמה נפתחת לטייסי עיט, ורק כאשר כל מטוסי עיט מוזמנים ומאוישים האירוע נפתח להרשמה רגילה של טייסים שאינם טייסי עיט, במטוסים לפי רצונם. 8....כולם טסים בכיף :mrgreen: מה דעתכם?
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 27, 2006 דיווח פורסם נובמבר 27, 2006 אירוע פנים ארצי מתבקש! בדרך... :wink: לדעתי, מכיוון שאנו רוצים לחגוג את יציאת ה- BB2, הגיוני ומחוייב שהיא תיקח חלק מרכזי באירוע. אני חושב שיהיה מעולה אם האירוע יהיה בנוי כך: 1. יציאה מאורגנת של כל צי המטוסים של עיט משדה מסוים (יש להעביר את כל המטוסים לאותו שדה עד יום לפני ולדאוג שישארו שם עד לאירוע, אני מתנדב להעביר את כל צי ה- 172 ו- 182 אם תבקשו). 2. בהרשמה מוקדמת, כל משתתף מזמין מטוס מסוים אותו הוא רוצה להטיס באירוע (לפי call sign של כל מטוס כמובן). 3. לכל מטוס מוקצית חניה שמורה ושעת המראה לפי חישוב מטוס מהיר / איטי. 4. כל טייסי עיט המטיסים את מטוסי עיט מתחייבים לטוס בצבעי החברה ורק דרך ה- BB2 כמובן. 5. יש לפתוח ב- BB2 טיסה לבחירה "אירוע עיט" שכולם יוכלו לבחור בה באירוע. 6. לטייסים שאינם רשומים כרגע בעיט ורוצים לטוס עם ה- BB2 באירוע זו הזדמנות להירשם ולתרגל טיסה עם ה- BB2 לפני האירוע. 7. ההרשמה נפתחת לטייסי עיט, ורק כאשר כל מטוסי עיט מוזמנים ומאוישים האירוע נפתח להרשמה רגילה של טייסים שאינם טייסי עיט, במטוסים לפי רצונם. 8....כולם טסים בכיף :mrgreen: מה דעתכם? תודה על ההצעה משה- נקח את זה לתשומת לבנו. יפה מאוד לראות את המעורבות הזו מצד הטייסים בחברה. בכל מקרה, כרגע עומד על הפרק אירוע בסגנון שונה. יש למה לחכות :wink:
Doron_Angel פורסם נובמבר 28, 2006 דיווח פורסם נובמבר 28, 2006 סוף סוף הצלחתי (מקרטע משהו) לחזור לטיסת רשת... מיד ניסיתי את ה-BB2. במילה אחת - אהבתי בשתי מילים - אהבתי והתלהבתי :roll: פשוט קפיצת מדרגה!!! :!: כל הכבוד!!!
zvi rodes פורסם נובמבר 29, 2006 דיווח פורסם נובמבר 29, 2006 ידידיי המפתחים,במילה אחת רציתי להביע את התרשמותי מהיצירה שהבאתם לאוויר העולם ששמו בישראל "BB2 " ,נפלא,אין מילים אחרות אשר יכולות להביע את התפעלותי מהתוכנה אשר הושקעה בה לילות וימים,טסתי עם התוכנה החדשה וממש אהבתי את הדרך בה היא מוצגת לטייס. אני שמח וגאה על השתייכותי למשפחת "עיט" ,בהזדמנות זו אני קורא לטייסים נוספים להצטרף למשפחה ,כמו שאומרים " כעיט תרקיע שחקים".
אורח פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 נרשמתי ועברתי את המבחן (95) אבל לא קיבלתי שום מספר עיט ושום סיסמא,ושום הודעה. ה אני צריך לעשות כדי למצוא את המספר עיט?
Yahav Barzilay פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 נרשמתי ועברתי את המבחן (95) אבל לא קיבלתי שום מספר עיט ושום סיסמא,ושום הודעה. ה אני צריך לעשות כדי למצוא את המספר עיט? יש כרגע בעיה בהרשמת טייסים חדשים. תנסה בסוף השבוע, אני מאמין שעד אז הבעיה תפתר.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 4, 2006 דיווח פורסם דצמבר 4, 2006 נרשמתי ועברתי את המבחן (95) אבל לא קיבלתי שום מספר עיט ושום סיסמא,ושום הודעה. ה אני צריך לעשות כדי למצוא את המספר עיט? יש כרגע בעיה בהרשמת טייסים חדשים. תנסה בסוף השבוע, אני מאמין שעד אז הבעיה תפתר. לדעתי יש בעיה רצינית גם בקבלת ואישור דיווחי טיסה שמולאו ידנית אנא טיפולכם