עבור לתוכן
OmriSoudry

** עיט תעופה מציגים: BlackBox 2 **

Recommended Posts

פורסם
נרשמתי ועברתי את המבחן (95) אבל לא קיבלתי שום מספר עיט ושום סיסמא,ושום הודעה. ה אני צריך לעשות כדי למצוא את המספר עיט?

יש כרגע בעיה בהרשמת טייסים חדשים.

תנסה בסוף השבוע, אני מאמין שעד אז הבעיה תפתר.

לדעתי יש בעיה רצינית גם בקבלת ואישור דיווחי טיסה שמולאו ידנית

אנא טיפולכם

אין שום בעיה בדיווחי הטיסה הידניים, אם לוקחות כמה שעות לאישור, לא קרה כלום, זה פשוט אומר שהצוות עובד על משהו חשוב שקשור לחברה :mrgreen: (לא אמרתי כלום... :wink: )

בכל מקרה, הבעיה שהייתה עם עם ההתחברות של הטייסים החדשים ל-BlackBox2 \ עם אישור ההרשמה של טייס חדש נפתרו.

לפרטים- פורום החברה:

http://www.ait-air.org/board.asp

פורסם

אין שום בעיה בדיווחי הטיסה הידניים, אם לוקחות כמה שעות לאישור, לא קרה כלום, זה פשוט אומר שהצוות עובד על משהו חשוב שקשור לחברה :mrgreen: (לא אמרתי כלום... :wink: )

ואני לתומי חשבתי שהדבר החשוב ביותר לחברה אמור להיות שמירה על הצוות הקיים שימשיך לטוס אתה :mrgreen:

ולעניין - אני חושב שפיספסת בגדול את הנקודה, אז אני אבהיר אותה:

אני מאד מעריך את העבודה שנעשית בעיט ודאגתי גם להכריז על כך ולא לקמץ בפירגון אמיתי. ואולי הפירגון הכי גדול הוא מספר השעות שכבר צברתי בחברה.

הנקודה שלי היא חוסר ההתיחסות מצידך לפניות שלי אתמול. גם התיחסות מינימלית כמו "הנושא בטיפול" בהחלט מספקת ולא גוזלת ממך יותר מ- 15 שניות.

בנוסף, אם דוחים דיווח טיסה נהוג לשלוח את הסיבה לכך ולא לתת לי לנסות "לחלוב" אותך במשך יום שלם.

אם תסתכל בצילום המצורף:

moshe.jpg

וודאי תגלה שאם נעשתה טעות בדיווח היא נעשתה בתום לב, ואם משהו לא ברור לך או שיש לך שאלות לגבי הדיווח אין כמו תקשורת ישירה של שאלה או שתים, וגם היא לא אמורה לקחת יותר מכמה שניות שהן עמוק בתוקף תפקידך עד כמה שאני מבין אותו.

מקווה שהנושא סגור :) ....ובהצלחה עם הדברים החשובים שאתה מכין לנו :wink:

פורסם

יש בעייה עם התוכנה וטייסים חדשים ? היא מפלה אותנו ? :cry:

התקבלתי לחברה אתמול , היום כשאני בא להתחבר לתוכנה , היא לא מזהה אותי ואומרת שהיא לא מכירה יוזר שכזה .

האם לוקח זמן עד שהנתונים מתעדכנים ?

:?:

פורסם

התקבלתי לחברה אתמול , היום כשאני בא להתחבר לתוכנה , היא לא מזהה אותי ואומרת שהיא לא מכירה יוזר שכזה .

לורן שלום, וברוך הבא!

הבעיה ידועה, ולצערנו המוח של האתר נמצא כרגע בטירונות. קיים פיתרון זמני לבעיה.

תתעדכן בפורום של החברה שם כתוב הפתרון לבעייתך:

http://www.ait-air.org/board.asp?forumid=4&page=1

טיסות נעימות :wink:

פורסם

תבדוק את המייל שלך, אני שלחתי לך מייל, אתה נרשמת עם מספר VATSIM לא תקין, תרשם עם מספר תקין ואז אתה תאושר.

פורסם

תבדוק את המייל שלך, אני שלחתי לך מייל, אתה נרשמת עם מספר VATSIM לא תקין, תרשם עם מספר תקין ואז אתה תאושר.

גם אני עברתי את המבחן ולא קיבלתי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...