yaakovbl1 פורסם נובמבר 27, 2006 דיווח פורסם נובמבר 27, 2006 אתמול תוך כדי שיטוט באתרים שונים נזכרתי בתוסף שאולי יכול לעניין - FMC חינמי http://vas-project.org/vasfmc-flight-management-computer אני לא ניסיתי אותו, אבל יש חוות דעת טובות.
אריק א. פורסם נובמבר 27, 2006 דיווח פורסם נובמבר 27, 2006 תודה על הקישור, ננסה למצוא זמן לקראת הסופ"ש לבדיקות. אריק
אריק א. פורסם דצמבר 25, 2006 דיווח פורסם דצמבר 25, 2006 מצטער על ההקפצה, עבר הרבה זמן, אבל רק אתמול פתחתי את הסימולטור אחרי 3 חודשים מרובי לימודים ועבודה. אז התוסף הזה חביב, למי שלא בדק או מתעניין: *ראשית כל במחשב הטיסה ניתן להכניס נתוני ניווט אופקי ("LNAV") אך אין שליטה בגבהים ("VNAV"). *ניתן להכין ולשמור: תוכניות טיסה, SID, STAR. כמו כן ניתן לעדכן מידע תעופתי מNAVDATA. *ממשק די פשוט ונוח. לכל מי שרוצה להתחיל להיכנס לתחום IFR ויצירת תוכניות טיסה. מספק נתונים לגבי כל נק' (למשל לשדות - פרטי מסלולים, מכשירים וכדומה). *תצוגת ניווט (שכחתי איך קוראים לתצוגה הזו.....) נוחה הכוללת גם TCAS. *חיסרון קל (לטעמי לפחות) - כדי לעבוד עם התצוגה והמחשב צריך להיות בתצוגת חלון ולא מסך מלא. *אין מתכנן דלק/מהירויות (אני עוד לא מצאתי). *ישנן עוד פונקציות רבות שעוד לא הספקתי לבדוק (הולדינג, נתוני נתיב, חישובי הנמכה ועוד). לסיכום, מי שלא משתמש במטוסים מתקדמים בתשלום, זאת אופציה מומלצת! אריק
Shireto Shahar פורסם דצמבר 26, 2006 דיווח פורסם דצמבר 26, 2006 באמת חביב, אני משתמש בו למטוסים של PanAmVA והוא אחלה! מומלץ!