Roman Dreer פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 דפדפתי ברשימת החברים של החטיבה, עם כל התמונות והאודות וכ"ו. אני חושב שזה ממש נחמד שיש לנו כזה עמוד, ואני רוצה להזמין את כל החברים שעדיין לא נמצאים שם, לרשום את פרטיהם. ככה יהיה לנו about ממש נחמד! :-) אני רק מקווה שמנהלי האתר לא נגד, כי אם החבר'ה יענו לבקשתי, תיהיה קצת עבודה למנהלים. לא חושב שיש כאלה שלא יודעים על מה אני מדבר, אבל בכל זאת... הנה: http://www.vatil.org/vatil/members/
תומר עינבר פורסם נובמבר 30, 2006 דיווח פורסם נובמבר 30, 2006 נרשמתי מתי זה מתקבל? והתמונה די גבוהה אז אני מקווה שזה יצא בסדר...
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה
mickey lip פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה חחח, אתה לא רחוק מזה קשישה.
David Misha פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה חחח, אתה לא רחוק מזה קשישה. אמממממ ..... :? :? גם אתה לא... :shock: :shock:
אורח פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה חחח, אתה לא רחוק מזה קשישה. אמממממ ..... :? :? גם אתה לא... :shock: :shock: גם אתה לא .. (ROFL והמבין יבין )
David Misha פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה חחח, אתה לא רחוק מזה קשישה. אמממממ ..... :? :? גם אתה לא... :shock: :shock: גם אתה לא .. (ROFL והמבין יבין ) Someone declare today about a deeper shit around his neck !! let's leave it like this...I can suggest, or to change it to a rope !!!
3Dvg פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 אולי זאת באמת הזדמנות פז לתקן סוף סוף את הגיל שלי שם... אני עדיין לא 86 :mrgreen: אם מכניסים ידנית, 44 ואם לפי תאריך לידה אז 29/12/61 תודה חחח, אתה לא רחוק מזה קשישה. אמממממ ..... :? :? גם אתה לא... :shock: :shock: גם אתה לא .. (ROFL והמבין יבין ) Someone declare today about a deeper shit around his neck !! let's leave it like this...I can suggest, or to change it to a rope !!! סתמו כולכם יושבים מול המחשב כמו ילדים בני 12...... (מי שלא בהין זאת מחמאה- נכון שזה סיקרן אתכם מה שרשמתי כאן? XD)
Niv Malin פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 למי שלא חד עין ולא הבין מה כתוב באותיות הקטנות....( מה שכתוב בתחתי ההודעה) (מי שלא בהין זאת מחמאה- נכון שזה סיקרן אתכם מה שרשמתי כאן? XD)
3Dvg פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 למי שלא חד עין ולא הבין מה כתוב באותיות הקטנות....( מה שכתוב בתחתי ההודעה)(מי שלא בהין זאת מחמאה- נכון שזה סיקרן אתכם מה שרשמתי כאן? XD) :roll:
Niv Malin פורסם דצמבר 3, 2006 דיווח פורסם דצמבר 3, 2006 למי שלא חד עין ולא הבין מה כתוב באותיות הקטנות....( מה שכתוב בתחתי ההודעה)(מי שלא בהין זאת מחמאה- נכון שזה סיקרן אתכם מה שרשמתי כאן? XD) :roll: זה ברור לי שהרסתי לך.... אבל אותי זה סיקרן.... (הייתי חייב...)